Odbrana autonomije: partije i uprava protiv studenata

sam_protiv_vas

Obećava
Poruka
58

Не знам да ли треба да остављам икакав коментар, када је све речено у видеу. Само треба да поставимо себи питање- Која је разлика између овога, и свега онога што је Милошевић радио 90-тих?

Заједничким снагама ДС и СНС преузимају Филозофски Факултет, средиште оних који су увек устајали против лоших потеза свих претходних власти. Тито им није могао н ишта, Милошевић се 10 година грчевито борио, али су ови силом успели... Убиј се Србијо :dash::dash:

Извињавам се модерацији ако постоји тема, нисам је сконтао.

Poslednja izmena:

Не знам да ли треба да остављам икакав коментар, када је све речено у видеу. Само треба да поставимо себи питање- Која је разлика између овога, и свега онога што је Милошевић радио 90-тих?

Заједничким снагама ДС и СНС преузимају Филозофски Факултет, средиште оних који су увек устајали против лоших потеза свих претходних власти. Тито им није могао н ишта, Милошевић се 10 година грчевито борио, али су ови силом успели... Убиј се Србијо :dash::dash:

Извињавам се модерацији ако постоји тема, нисам је сконтао.

Не види ти се видео:

Поштене и нормалне студенте заболе ћошак за било какав вид студентског организовања они су ту да полажу испите и добију диплому. Тако да се та нормлана група не бави странчарењем ни противстранчарењем.

Иначе Филозофски често афирмише разне либералне и анархистичке групе које су друштвено штетне тако да је можда и боље да над тим студентским организацијама имају контролу странке.

Све је то бесмислено.Читав образовни систем се темељи на погрешним основама и борити се у таквом накарадном систему за неку "слободу" је бесмислица.

Ипак,може се видети како стоје ствари у европској Србији.Хоће студенти ЕУропу.Онда има да ћуте.

Poslednja izmena:

Back