Odbor EP podržao ukidanje viza za Srbiju

To i ne ocekujem.
Ali gde da putuje radnik sa platom od 200-300 e ??? (ima ih mnogo u Srbiji)

Oni koji su do sad putovali, putovace i dalje.
Oni koji nisu do sad putovali i nece skoro.
Ako mislis da ce od 01.01. da narod pocne masovno da putuje po evropi, varas se.

Ne putuje se samo sa pasosem, nego pre svega sa novcanikom.
Ljudi ce zaista vise putovati, ali kad poraste standard.

Ukidanje viza nije samo pitanje putovanja i transporta. Naravno da se neće desiti da čitava Srbija počne da putuje, niko nije glup i ne otkrivaš nam ništa novo.
Međutim, oni koji bi da putuju sada to mogu bez toga da stoje u redu za vize kao stado ovaca u redu za pelcovanje. To je stvar građanskog dostojanstva i prihvatanja od strane EU.
Tačno je da neki ovim ukidanjem viza pokušavaju nekome da mažu oči i kradu političke poene, ali ne treba biti namćor i pljuvati ovaj istinski pozitivan događaj samo iz tog razloga.

• Podržavam
Reactions: Reg
Ukidanje viza nije samo pitanje putovanja i transporta. Naravno da se neće desiti da čitava Srbija počne da putuje, niko nije glup i ne otkrivaš nam ništa novo.
Međutim, oni koji bi da putuju sada to mogu bez toga da stoje u redu za vize kao stado ovaca u redu za pelcovanje. To je stvar građanskog dostojanstva i prihvatanja od strane EU.
Tačno je da neki ovim ukidanjem viza pokušavaju nekome da mažu oči i kradu političke poene, ali ne treba biti namćor i pljuvati ovaj istinski pozitivan događaj samo iz tog razloga.
Slazem se.
Ali pojedini politicari upravo predstavljaju kao da ce svi poceti masovno da putuju.
2000. god su nam obecavali da cemo do 2007 uci u EU, a sta je stvarnost ? ....tek 2009.god nam ukidaju vize. To sto nam tek sad ukidaju vize, nije razlog da hvalim Vladu, naprotiv, to je razlog da je kritikujem jer te to trebalo da se desi ranije, mnogo ranije. Ako nastave ovim tempom u EU necemo uci do 2050.
Navikli smo na redove u Srbiji. Ponizavajuci su bili redovi za mleko, hleb, gorivo,..... to je zaista bilo ponizavajuce........posle njih red za vizu dodje kao melem
Ne pljujem ja po ukidanju viza.............naprotiv drago mi je zbog toga.
Kao sto sam vec napisao putuje se pre svega sa novcanikom pa tek onda sa pasosem.

Nasa vlast svacim zamazuje oci ljudima samo da se ne govori o niskom standardu, o velikom broju nezaposlenih. To su najveci problemi Srbije a ne vize.

Poslednja izmena:
Citat sa BLIC-a :

Comentar...

Samo navalite narode, dobrodosli u EU, da vidite koliko vas vole i jedva cekaju :) Poverovacete u propagandu Milosevica nakon sto stignete na zapad. Ni Poljaci koji su vec clanovi EU pa nema sanse da dobiju posao, samo su na papiru jednaki sa Dancima, Nemcima i drugima, u stvarnosti: nema teorije da dobijes posao cim vide da si iz Istocne Evrope. Poljak, Bugarin, Rumun, Srbin, to je Skandinavcima sve isto. U Svajcarskoj mrze sve Jugoslovene, a u Nemackoj konkretno Srbe a Hrvate obozavaju.

Ja odoh za Nemacku ! Bas i tamo imam postenog prijatelja...

Koje je ovo obecanje po redu ???
P.S
A BESPLATNE akcije:think::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Al' si ti naivan :mrgreen:
Aj' priznaj da si glasac zutih ili LDP , samo oni nasedaju na mrkve na stapu :per:

Lepo za onog ko IMA NOVAC , a gologuzija moze da se slika !!!

A tebe muslimana cekaju rasirenih ruku na zapadu :mrgreen:

vidno potrešen, zaboravio si da spomeneš "opasnost po srBsku omladinu.....jer....taj zapad može da im se dopadne pa da požele da se ne vrate u Srbiju

Citat sa BLIC-a :

Comentar...

Samo navalite narode, dobrodosli u EU, da vidite koliko vas vole i jedva cekaju :) Poverovacete u propagandu Milosevica nakon sto stignete na zapad. Ni Poljaci koji su vec clanovi EU pa nema sanse da dobiju posao, samo su na papiru jednaki sa Dancima, Nemcima i drugima, u stvarnosti: nema teorije da dobijes posao cim vide da si iz Istocne Evrope. Poljak, Bugarin, Rumun, Srbin, to je Skandinavcima sve isto. U Svajcarskoj mrze sve Jugoslovene, a u Nemackoj konkretno Srbe a Hrvate obozavaju.

Ja odoh za Nemacku ! Bas i tamo imam postenog prijatelja...

Njima smo svi mi JUGO, bilo mi da smo Srbi,Hrvati,Slovenci,Crnogorci...i sve nas mrze, jer misle da su im stranci krivi za "pocetak njihovog kraja"!

To i ne ocekujem.
Ali gde da putuje radnik sa platom od 200-300 e ??? (ima ih mnogo u Srbiji)

Oni koji su do sad putovali, putovace i dalje.
Oni koji nisu do sad putovali i nece skoro.
Ako mislis da ce od 01.01. narod poceti masovno da putuje po evropi, varas se.

Ne putuje se samo sa pasosem, nego pre svega sa novcanikom.
Ljudi ce zaista vise putovati, ali kad poraste standard.

Ja poznajem čovjeka iz Crne Gore koji je uplatio aranžman za Grčku, sve sredio, i na kraju mu nijesu dali vizu. Tako da, sigurno će biti lakše da se putuje

Tačno, i neće više ljudi da razmišljaju oće li im dati vizu ili ne

Interesantno je to da većina ističe da malo njih ima novca da uopšte ode negde...a ipak, gledam nešto ovih dana i konstatujem s prijateljima...nisi mogao da nađeš ljudski aranžman ovog leta, sve agencije pune...saobraćajnih gužvi nikad više, a najskuplje gorivo u Evropi, pa opet ljudi voze li voze...

Interesantno je to da većina ističe da malo njih ima novca da uopšte ode negde...a ipak, gledam nešto ovih dana i konstatujem s prijateljima...nisi mogao da nađeš ljudski aranžman ovog leta, sve agencije pune...saobraćajnih gužvi nikad više, a najskuplje gorivo u Evropi, pa opet ljudi voze li voze...

Ja kad to kažem svi ospu po meni kako ja govorim samo za sebe i ja dobro živim, pa ne vidim tuđu muku

Ja kad to kažem svi ospu po meni kako ja govorim samo za sebe i ja dobro živim, pa ne vidim tuđu muku

To je ono naše klasično negiranje...
Uvek se traže socijalni slučajevi, porodice koje jedva preživljavaju, svi o tome pišu, čitaju, besne...a onda lepo napune rezevoar pa pravac u neku agenciju da uplate letovanje.
I sad kad pomeneš vize, svi vade takve slučajeve. Daleko od toga da je situacija dobra. Sve je gora, to je činjenica...pa opet...dovoljno je da izađeš na ulicu i vidiš kontraste.

Uvek se traže socijalni slučajevi, porodice koje jedva preživljavaju, svi o tome pišu, čitaju, besne...a onda lepo napune rezevoar pa pravac u neku agenciju da uplate letovanje.
I sad kad pomeneš vize, svi vade takve slučajeve. Daleko od toga da je situacija dobra. Sve je gora, to je činjenica...pa opet...dovoljno je da izađeš na ulicu i vidiš kontraste.

Ja kažem, prave sirotinje je vrlo malo. Daleko od toga da se generalno živi bogato, ali većina živi solidno i imaju mnogo više nego što pričaju da imaju.

Види друже озбиљну фирму имам и некукам али јако добро знам каква је ситуација у привреди тако да није то пуко кукање код народа ,много јако много је тешких ситуација а поразно је да их је из дана у дан све више

Back