Odbojkaski klub za devojcice u Beogradu!

sofijaa

Obećava
Poruka
52
Da li neko moze da mi preporuci odbojkaski klub za devojcice (11god)u Beogradu!
Pronasla sam na netu dosta klubova.Volela bi ipak ,da mi neko preporuci,ko vec negde vodi ili je vodio svoje klince.Negde na relaciji Banovo brdo,Vidikovac,Senjak...mada ni to nije presudno!
Cula sam za OK Banovic Sreahinja,OK Fenix na Brdu,to mi je nekako najblize!
Opet kazem,nije presudno...ako imate dobar predlog da uzmemo u razmatranje.HVALA PUNO!

Hvala Jelena,
dobila sam takodje jednu preporuku ali za Petlovo Brdo,u OS"Vladimir Rolovic"mislim da su mi rekli da je i tu OK B.Strahinja.Cekam da li ce jos neko nesto da nam preporuci ,pa da krenemo u akciju.Ali ,slabo !Ne znam da li sam postavila temu na pogresno mesto ili sta?????
Pozdrav!

Probaj u sportskom centru "Obilic"moje komsije su tamo trenirali za reprezentaciju.
A kasnije su im deca tu trenirala .Cak su i oni drzali treninge kao dopunsku delatnost.
Znam da on jos uvek drzi treninge a deca im se sada profesionalno bave odbojkom.
Cera im je u Francuskoj a sin u Americi...On je Dusan Bursac pa ga potrazite ako ste zainteresovani ...:bye:

Imoja cerka je do skora trenirala u Banovic Strahinji ali zbog nekih njihovih brljotina sam je prebacio u OK beograd jer i oni imaju treninge na istom mestu gde i Strahinja ali su neuporedivo poslovniji i imaju mnigo vise trenera u Strahinji ima samo tri trenera i jeda animator (ipak misli da to nije igraonica).

Back