Odbojka

brate samo *******.Karacinaaaaaaaa!!!Ko ce da se kladi da cu ja oprcati malu sanjicu il neku drugu iz zvezde?Mogu da snimim film sa kojum hocu.sve su to male kurvice zeljne evrica i doobrih kola

Click011:
Anonymous:
Click011:
2.DIE.4.:
aleksandra#:
ako nisi nasao nista preko googla - samo reci i ja cu ti rado poslati neku gaginu sliku, posto bas pratim zensku odbojku, a navijam naravno za crvenu zvezdu!!!
Zao Mi Je Sto Ranije Nisam Imao Vremena Da Ti Odgovorim Kada Budes Imala Vremena Posalji Na thuglife712000@yahoo.com Hvala Unapred
A TI JE KAO ZNAŠ???
Blago tebi, Ja je sigurno nikad necu ni upoznati!!!Imas neku sliku???
IMAM SVE,SLIKE,TEL...samo pozeli...

Anonymous:
quote="Anonymous:
quote="2.DIE.4.:
aleksandra#:
ako nisi nasao nista preko googla - samo reci i ja cu ti rado poslati neku gaginu sliku, posto bas pratim zensku odbojku, a navijam naravno za crvenu zvezdu!!!
Zao Mi Je Sto Ranije Nisam Imao Vremena Da Ti Odgovorim Kada Budes Imala Vremena Posalji Na thuglife712000@yahoo.com Hvala Unapred
A TI JE KAO ZNAŠ???
Blago tebi, Ja je sigurno nikad necu ni upoznati!!!Imas neku slikuIMAM SVE,SLIKE,TEL...samo pozeli...
[/quote]

Anonymous:
[quote"]
Anonymous:
quote="2.DIE.4.:
aleksandra#:
A TI JE KAO ZNAŠ???
Blago tebi, Ja je sigurno nikad necu ni upoznati!!!Imas neku sliku???
IMAM SVE,SLIKE,TEL...samo pozeli...[/quote][/quote]

QuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteQuoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back