Odbio sam da zamenim sedišta u avionu da bi mama mogla da sedi sa mališanom

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
Ljutit putnik je podelio svoje frustracije zbog žene koja je imala „hrabrosti“ da zatraži zamenu sedišta kako bi mogla da sedi pored svog deteta.

U novoj objavi na Redditu koja je sada postala viralna, zbunjeni putnik je rekao da „nije moj problem što nisu rezervisali zajedno“ kada je zamoljei da zamene mesta.

Neidentifikovani putnik je bio na transpacifičkom letu iz Japana — sedeći na sedištu pored prozora — dok je mališan bio na srednjem sedištu.

Mama mališana je bila u redu odmah iza njih, takođe sedela u sredini.

„Zamolila me je – i samo mene – da se prebacim sa njom kako bi mogla da dobije moje sedište do prozora (pored njene ćerke), a ja bih zauzeo njeno srednje sedište red unazad“, napisao je korisnik. „Dođavola, do đavola ne.“

Ogorčeni putnik je nastavio u postu: „Što je još gore, bili smo okruženi drugima iz njene turističke grupe pa je umesto toga mogla da traži trosmernu razmenu.”

NYPICHPDPICT000008897183.jpg

Donekle se slažem sa tipom koji nije hteo da se menja. Jer, zašto majka nije tražila od troje drugih da se sa njima menja?

Kako bi se vi poneli u situaciji?

Poslednja izmena:
Rekao bi (potiho kako nitko sa strane ne bi cuo), da jedino dolazi u obzir zamjena sjedista nje i djeteta, kako bi kraj sebe umjesto nekog balonje imao zenu na cijoj sisi ili butini mogu odmarati ruku.
Nakon sto bi toga imala chimpout, zvao bi osoblje i rekao da je histericna gospodja podivljala iskljucivo iz razloga sto sam odbio zamijeniti mjesta, a pricu o butini i sisama da je izmislila kako bi sebe prikazala kao zrtvu.

🐈

nisi sigurna da bi se menjala?

Nešto drugo sam se pitala.

Što se tiče teme, jes' da je lepo sedeti pored prozora, pogotovo ako postoji i srednje sedište, jes' da je najlepše sedeti sam, jes' da nisam druželjubiva, ali bih pristala ustupiti mesto majci pored njenog deteta. Ako ništa drugo, bar ne bih siktala na ženu. Dodaću, potičem s krajeva gde vladaju poskoci, pa pomalo ličim na njih.

Stvar je u tome da su bila još tri druga sedišta da bi majka sedela pored deteta, a ona nije pitala ikog drugog do tipa pored prozora
Ако је у томе ствар, могло је и то троје после њега да направи исту драму због остала 3 места. Детињасто и јадно. Као деца мала деца кад почну да развијају свест о власништву па грабе све око себе и вичу ,,не дам, моје".

Ако је у томе ствар, могло је и то троје после њега да направи исту драму због остала 3 места. Детињасто и јадно. Као деца мала деца кад почну да развијају свест о власништву па грабе све око себе и вичу ,,не дам, моје".
Ako češće putuješ avionom onda bi znao značaj izbora sedišta na duge relacije. Sedišta mogu da se biraju ako na vreme planiraš.
Radi se o turističkoj grupi gde je sve moglo da se odradi izmedju njih tako da majka i dete budu zajedno. Osoba do žene je mogla da se zameni, naročito nakon je čula da ovaj do prozora nije hteo.

Srednje sedište je najgore.

Ako češće putuješ avionom onda bi znao značaj izbora sedišta na duge relacije. Sedišta mogu da se biraju ako na vreme planiraš.
Radi se o turističkoj grupi gde je sve moglo da se odradi izmedju njih tako da majka i dete budu zajedno. Osoba do žene je mogla da se zameni, naročito nakon je čula da ovaj do prozora nije hteo.

Свеједно, детињасто па детињасто. Што баш ја, што не неко други? Драма без потребе.

Samo ja talijan "dobijem " 4 sedišta , mogu pružim noge, šta god. A avion skoro pun. :lol:

Свеједно, детињасто па детињасто. Што баш ја, што не неко други? Драма без потребе.
kada planiraš put na vreme, uloguješ se na vreme da kupiš kartu i izabereš sedište i platiš kartu 3000 evra onda imaš malo razumevanja za "hir" pojedinaca.

Ovaj tip nije rekao da treba da budu majka i dete odvojeno nego da on nije bio jedina opcija

kada planiraš put na vreme, uloguješ se na vreme da kupiš kartu i izabereš sedište i platiš kartu 3000 evra onda imaš malo razumevanja za "hir" pojedinaca.

Ovaj tip nije rekao da treba da budu majka i dete odvojeno nego da on nije bio jedina opcija
Не, није рекао, него је направио драмску сцену типичну за привилеговане Амере (немам појма одакле је и шта је, стереотипишем намерно јер сви то раде овде). Могао је да каже ,,не" и на томе да заврши беспотребну расправу, јер има права на то, али не, битније је било да заузме став како није једина опција. Класично просеравање.

Back