Odbili da pregledaju bebu jer majka nije imala sitan novac

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Lepo ja kažem, mafija u belim mantilima...

Samo zato što medicinska sestra nije imala sitan novac da vrati kusur, osamnaestomesečna beba nije pregledana u prokupačkom Domu zdravlja, a roditelji su morali hitno da je prevezu u Niš, tridesetak kilometara dalje od Prokuplja, kako bi beba bila pregledana.

Opširnije ovde:

https://www.juznevesti.com/Drushtvo...bebu-jer-majka-nije-imala-sitan-novac.sr.html

Dno dna. :thumbdown: Bojkot lekarskoj bagri.

jel lepo na šalteru piše pripremite sitan novac :mrgreen:

Nema veze šta piše. Onaj ko naplaćuje usluge mora da ima novac za kusur. Mislim mene baš briga za lekare i njihovo naplaćivanje usluga. Ne dam im ništa. Nemam zdravstvenu knjižicu, zdravo živim, zdravo se hranim (samo voće i povrće), gledam u Sunce (sungazing), ne razboljevam se i ne dam lekarima ni jedan jedini cent. ALi mi je krivo kad vidim šta rade sa bolesnim ljudima. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Svi su postali sitnicari, a nikakvi ljudi....Tako je to u Srbiji...zivela Srbija...zemlja jakih i zdravih, a ostalo......Spartanski, Vinca, i ostale deponije...

- - - - - - - - - -

Mogu i efektnije....
Koliko drolja po Srbiji......zenske i muske....

U to ime...

Šta smeta da Zmaj od Šipova sa svojom stokom uđe u Parove?

Porasla bi “gledanost”, a i razlikovao bi se od ostale stoke sa silikonima. Ili neka Marić čuva njegovu stoku, a Zmaj neka bude urednik. Na kraju obojica mogu da opremaju krave.

Kad je ministar zdravlja kriminalac šta onda očekivati od obične lekarske stoke? Nikada u istoriji, osim u dva evropska slučaja u XX veku, i u jednom evropskom slučaju u XXI veku, nije javno iznošena nečija dijagnoza. Dijagnoza je tajna i ona ostaje između lekara i pacijenta. Ali... U Hitlerovom Trećem Rajhu, tokom tridesetih godina prošlog veka, javno su iznošene dijagnoze Hitlerovih političkih protivnika. Hitlerov Rajh je pao i sa tim je bilo završeno za oko pola veka. A onda je u Srbiji 90-tih gamad koja je bila na vlasti javno iznosila dijagnoze svojih političkih protivnika. Šešelj ili neki drugi politički pigmej iz SPS-a i/ili JUL-a dođe na televiziju sa papirima i kaže, otprilike, Vuk Drašković se lečio na psihijatriji tad i tad (i ima tu i tu dijagnozu), ili Vesna Pešić je u mladosti bolovala od te i te polne bolesti... Pih. Bruka. I krajem novembra 2015. godine, u Nikolićevoj i Vučićevoj Srbiji, ministar Zlatibor Lončar javno je iznosio dijagnozu izvesnog Aleksandra Kornica. Dakle samo u nacističkoj Nemačkoj, Miloševićevoj Srbiji, ali i u Nikolićevoj i Vučićevoj Srbiji. Vidite li sa kim smo 90-tih imali posla? I sa kim sada imamo posla? Stoka jedna.

- - - - - - - - - -

Lekaru koji je odbio, flaša kurvoazijea u dupe pa će da sere sitniš sve dok ne crkne.

:hahaha:

Jovane, šta će meni država kad sam sirovi vegan? Ja mogu da živim i u šumi, realno. Gledam u Sunce (sungazing), ne razboljevam se, ne konzumiram lekove, tačnije bojkotujem meso, mleko i jaja, industrijsku hranu sa kodom HACCP, kafu, duvan, alkohol, lekove i droge... Može mi se tako. Policija me je maltretirala bez razloga, o čemu sam pisao na drugoj temi, i gadim se bahate policijske stoke. Nemam zdravstvenu knjižicuu, i ne idem kod lekara, jer ne dam svoj novac fašističkoj stoci. A pošto vidim šta sve lekari rade sa pacijentima, gade mi se i oni. Žuborim po svima njima. I je6em im mater fašističku.

Jao, da li me žališ?

Ako me žališ
kad me vidiš s račićima
iznajmi mi za dž
apartman u Bečićima

Ako me žališ
što jašem divlju svinju
iznajmi mi za dž
apartman u Ulcinju

Žališ? Onda gubiš mnogo energije... Onaj ko žali on gubi svoju dragocenu bioenergiju na nešto od čega nema svrhe... a tek ukoliko ta energija ne stiže do objekta žaljenja i/ili „žaljenja“ - onda je tek besmisleno... i kontradiktorno, ukoliko napadaš onoga koga žališ i/ili „žališ“... dogovori se sam sa sobom... ovo ti je sve jako konfuzno... prvo potire drugo, i drugo potire prvo... u-u-u, je-e-e, koja zbrka, nekome nije dobro, a to nisam ja... Šta imaš ti nekoga da žališ i da gubiš energiju?

Ako me žališ
što pecam krape,
iznajmi mi za dž
samodržeće čarape.

Ako me žališ
što ne znam kad će,
iznajmi mi za dž
samodržeće gaće.

Mogu li nekako da iskoristim to tvoje sažaljenje u smislu da mi iz sažaljenja opereš gaće i čarape... da žaljenje ima nekog smisla... i koristi?

Za kraj: što si jadan?

Drzava? Sta to bese?

- - - - - - - - - -

Da li je jasno da je svaki cinovnik drzava, al za sebe. Samaranje nije dobar izbor, ali preskakanje, bez nerviranja jeste.

Osnovni nacin svakog cinovnika je iznervirati stranku glupostima.

Sprdnja. Zato se neki klinci iz sprdnje kandidovbali za predsednika i skinuli gaće političarima na vlasti, ali bukvalno...

Treba im se rugati do kraja sveta...

Svi znamo da za ovo nije krivasamo sestra, vec njen sef koji ima neogranicenu vlast,

a nikakvu odgovornost i tako sve do ministara i predsednika vlade.

Sve jedno je da li ce sestra dobiti otkaz glavni krivci nece ni osetiti.

- - - - - - - - - -

Trend "sto gore to bolje" se nastavlja, kao i prazno lupanje o sto.

Apsolutno. Tako se polako uvodi fašizam.

Back