arhangel27
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Da li odbijate partnera ako ga varate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njen čovek ima 40, a ona 22 godine.
Sa 22 godine je teško shvatiti da je sa 40 godina ponekad slađe zaspati, nego u tamburu udarati.
Sa 40 godina je teško to onima od 22 godine objasniti.
Aha...druga problematika.
Kao neko ko je blizu tih 40(36)...iako bih trebao da se solidarišem sa (skoro) generacijom,...moj ti je savet: nahvataj ti dete nešto do 30 ako ti je do redovnog sexa,jer čikin i tvoj libido teško da mogu biti podudarni![]()
Šalu na stranu..popričaj bre sa čovekom i znaćeš na čemu si,ne lupaj glavu više![]()
dobro vazi sve je super onda
pa ne znam nisam varao nego raskidao ....
Puno oboje imamo posla trenutno, nije problem odbijanje! Nego jednostavno!! Ja bih svaki dannije me do sada odbijao, nego me zanima sta ako me odbije! Jer da sam ja umorna, opet ga ne bih odbila! Zanimane kako muskarci reaguju na sex sa partnerkom ako je varaju? Zelim da znam
Ženama je puno lakše valjda ti je jasno. Ne postoji način da se erekcija isfolira.
Uglavnom retko ko odbija sex sa partnerkom duži period ako je vara i želi da ona ne sazna. Stisne zube i odradi s vremena na vreme da ispuni normu kod kućeAko mu je svejedno,brzo ćeš shvatiti.
I čemu panika ako te ne odbija i može svaki dan sa 40 godina i to sa devojčurkom od 20-ak sa povećim libidom. Evo ja mu skidam kapu,ja bih to iskreno batalio za nedelju dana,nemam tu energiju.
Uživaj u trenutku i ne lupaj glavu o glupostima.
mnogo smo bolji nego sto se prica ,a zene su mnogo gore nego sto se prikazuju.
pa sto bi jedan moj drugar boem rekao: ako ne znas ko je naivcina (magarcina) za pokerashkim stolom , najverovatnije je da si to ti![]()
ne...baš tada treba da dobija češće, da odagnam svaku sumnju![]()
ne...baš tada treba da dobija češće, da odagnam svaku sumnju![]()
i sa cvecem kuci da pocnes da dolazis
ako ne donosis redovno cvece kuci prvi put kad to budes uradio pitace te sta si zgresio tako i sa davanjem cesce
a ko nije za kuci nije ni za ta trane
kod mene je obrnuto...kad bi joj doneo cveće, pitala bi me dobro šta si sad zasrro...
i sa cvecem kuci da pocnes da dolazis
ako ne donosis redovno cvece kuci prvi put kad to budes uradio pitace te sta si zgresio tako i sa davanjem cesce
a ko nije za kuci nije ni za ta trane
pa sto bi jedan moj drugar boem rekao: ako ne znas ko je naivcina (magarcina) za pokerashkim stolom , najverovatnije je da si to ti![]()