Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Zavisi od namera pojedinaca, ne mislim ovde na cisto seksualne namere, vec na romanticne. Bedak je to kada se cimas oko nje, i onda ona mora nesto vazno da ti kaze, ti treperis mislis se to je to, a onda sve srecna i zadovoljna kaze da joj se svidja neko levi tamo, i onda si ga ugasio.
Ne znam, verovatno nije lako sedeti i slusati kako ti osoba u koju si zaljubljen prica o tome kako ce se smuvati sa nekim drugim, kako joj je lepo sa njim, kako je sracna ili ako ste bas bliski da udjete u neke intimne price.
Neki ljudi mogu da odrze prijateljstva, ako su spremni na to, tako da je sve na pojedincu kako se nosi sa porazom.
Pa dobro, to jeste, bedak je uzasan kada se druzis sa nekim prema kome gajis bilo seksualna, bilo romanticna osecanja (ili kombinaciju istih). Been there, done that. Stvarno nije najbolja situacija i retko kada donese nesto dobro. Ona fora: "bicu joj/mu u blizini, mozda obrati paznju na mene" retko kada uspeva.
Ali to, opet, nema veze sa iskrenim musko-zenskim prijateljstvima. To je nesto sasvim drugo. Samo sam, nazalost, primetila losu pojavu u kojoj mnogi muskarci zele da se druze jedino sa zenama koje su im privlacne... a zene samo sa muskarcima koji misle da su one privlacne. Recimo, ja to ne razumem.