Slozio bih se sa prethodnim postovima, mozda je tvoj nastup previse fin, gledas da budes kulturan, dobar, da je razumes i nista sem toga.
Malo mi je i cudno da ona "ne skapira" sta hoces, jer da ti se ne svidja, ne bi je muvao (iako muvanje znaci da sa njom fino i lepo pricas, imas neki dubok i opusten razgovor), i ne znam sta u njoj kaze, "on se trudi oko mene, zeli da mi bude prijatelj".
Pristup treba biti malo otvoreniji, malo vise flerta, ne samo razumevanje, prica i tolerancija. Meni se licno cini samo da je to neki izgovor, "pa ti si mi kao dobar drug" tj. ne svidjas joj se na taj nacin, a ti se ubio od "cimanja".
Kazem, nema mi logike da neka devojka ne prvovali da se mucis oko ne samo zato jer ti prija njeno drustvo, ali ako dajes mlake signale, mozda je ne zaintrigiras na neki drugi nacin, vec samo na prijateljskom nivou, jeste lepo je to sto hoces da slusas njenu zivotnu pricu, da je razumes, cenis nece to mnogi momci da rade, a opet ti momci uvek nekako pokupe slag. Ko zna, mozda neke devojke i cene to, sto nisi odma' nasrnuo na nju kao da si u teranju, mozda ce im to biti lepo sto slusas njenu pricu, sta voli, sto znas da je nasmejes, ali opet, malo "nasrtanja" ili takvih signala nije na odmet. A i pitanjima o njenom detinjstu i sl. bas ne zracs nekim seksipilom, mislim, nije sve u seksipilu, ali ako te vidi samo kao nekog ko hoce da slusa o novim cipela i kako se posvadjala sa drugaricom, tj. ne emitujes nimalo seksipila, ne pokazujes i romanticno / seksualno interesovanje, neces uspeti da je na taj nacin i privuces.
Jednostavno, moras da pokazes i svoje "interesovanje" ne samo na prijateljskom nivou, jer ono "hocu da te slusam, da znam sve o tebi", je ono sto muskarci rade iz ciste dosade i jer stvarno zele da se platonski druze sa devojkama, bez ikakve romanticne namere.

, a ne jer im se dopadaju a nemaju neki bolji, tj. otvoreniji pristup.
A cak i da joj dajes signale i flertujes, ako joj se celokupan nastup ne svidja, upadas u prijateljsku zonu, kao "dobar prijatelj" jer ne zeli da ti povredi osecanja.
Fin si ti i dobar, ali je ne uzbudjujes.
Opet 100 devojaka, 100 cudi, neka mozda padne na tu pricu o njoj, da znas sta voli i sl, ali malo flerta, tj. pokazivanja da te ne zanima samo za pricu o faksu i planovima za dalje je potrebna u nekoj meri.
Evo i ti da pricas sa nekom curom, ono, dobra fina, saslusa te i sve, ali nekako mlako to, bez flerta ili neke forice

, padne ti na glavu, ne zanimam je, ili ova je neka zatvorena, stidljiva, dosadna.
Ne pomisle svi muskarci to, ali priznaces, bolje je da pored sve te price o buducnosti, samom sebi, licnim iskustvima, ima i malo flerta, zanimljivije i tebi sa tavkom curom, zanimljivije i njoj.