Odbijanje

Ah ,da,mogu misliti.......jadni muskarci.......zene igraju igrice, a oni ne,oni hoce sve ozbiljno i jasno definisano,kako da ne..........
U mom slucaju ti bi se odmah okrenuo i otisao..........i gde si ti zivce pogubio?:zgrudvanje:

Nisam ja pogubio zivaca, nego jednostavno, ja ne verujem u foliranje. Da li smatras da nisam u pravu kad tvrdim da se zene i u starijim godinama trude da se ponasaju kao klinke? Da li zaista mislis da ne postoji direktni i neposredni kontakt i mogucnost takvog pristupa?

Nisam ja pogubio zivaca, nego jednostavno, ja ne verujem u foliranje. Da li smatras da nisam u pravu kad tvrdim da se zene i u starijim godinama trude da se ponasaju kao klinke? Da li zaista mislis da ne postoji direktni i neposredni kontakt i mogucnost takvog pristupa?

Paz' ovamo žene koje se u nekim godima, koje baš nisu za tinejdžersko ponašanje tako ponašaju, znači da ili nisu još uvek odrasle ili su u periodu kada su trebale biti tinejdžerke izigravale matorke, što bi se reklo ‚‚ker treba da se istera kad tad‚‚ z:hm:moje je mišljenje da uvek treba biti ono što bi trebalo da budeš kad mu je vreme, jer kad neko napuni 30 a ponaša se kao balavac to zna biti dosta nezgodno, jer ipak neke godine podrazumevaju i izvesnu zrelost osobe ako nizbogčeg drugog a ono barem što se životnog iskustva tiče.z:hm:

Msm isto važi i za muškarce.z:hm:

Paz' ovamo žene koje se u nekim godima, koje baš nisu za tinejdžersko ponašanje tako ponašaju, znači da ili nisu još uvek odrasle ili su u periodu kada su trebale biti tinejdžerke izigravale matorke, što bi se reklo ‚‚ker treba da se istera kad tad‚‚ z:hm:moje je mišljenje da uvek treba biti ono što bi trebalo da budeš kad mu je vreme, jer kad neko napuni 30 a ponaša se kao balavac to zna biti dosta nezgodno, jer ipak neke godine podrazumevaju i izvesnu zrelost osobe ako nizbogčeg drugog a ono barem što se životnog iskustva tiče.z:hm:

Msm isto važi i za muškarce.z:hm:

z:kiss:

Retko kad se desi da me neki muskarac odbije.. :) Izuzetci su ako je zauzet ili tako nesto...

Ali takodje, retko se desava da ja jurim nekoga.. Obicno stavim do znanja da mi se svidja pa on ako hoce nek pokusa nesto, ako ne goodbye, neje jedini.. :)

Prosle godine mi se svidjao jedan lik i nemam pojma, pricali smo cesto na odmorima, zezali se ija sam shvatila da mi se svidja.. Nabavila sam njegov broj telefona, znaci ja sam ga startovala i on mi je rekao 'eh sto se nisi javila 2 dana ranije..' :) Znaci smuvao se sa nekom devojkom, koju sam posle videla.. JA sam se ohladila ubrzo, ali sam primetila da me nekako neobicno gleda, trazi me, okrece se kad ja prodjem...
Skoro sam ga videla i bilo mi je drago.. Mozda nam se nekad u zivotu spoje putevi.. :)

KAd ja odbijam cinim to sto bezbolnije.. :) Inace sam bolno iskrena ali sta da se radi.. Pokusavam nekim gestovima da stavim tom decku da nisam zainteresovana a ako je bas mnogo napadan da to pocne da me nervira saspem mu sve u lice.. KAd je glup da ne moze da skapira, sta cu moram j.bg..

Skoro sam odbila jednog lika koji je 11 godina stariji od mene.. Mnooogoo... Pitala sam ga hoce li da mu kazem iskreno, posto mi je bas drag, ali ne mogu da ga gledam kao muskarca... I on je rekao da hoce iskreno i onda sam mu lepo objasnila sta i kako...

hm kada sam bila jednom u spaniji prisao mi je momak i ja sam rekla da imam momka ali da sam polaskana sto sam primecena. Decko je bio toliko uctiv da mi se izvinu sto me stavio u neprijatnu situaciju da trebam da ga odbijem, sto je i bila istina, nisam zelela da ga povredim

Citam ove postove i pitam se, boze cemu sve te igrice kod ljudi od preko 30 godina? Cemu svo to komplikovanje u ovom svetu danas koji je i onako sj.... i komplikovan? Ali, nazalost, i ja sam bas zbog takvih ljudskih odnosa, nerazumevanja musko-zenskog bila jako dugo sama. Jednostavno mi se sve to smucilo, a zbog toga mi se , eto, smucio i muski rod, pa sam odlucila da se oprostim i od veza i bilo kakvog zavodjenja. Imala sam tada 25 godina. Postala sam letargicna, postala sam realno nezainteresovana, jer su sve te igre "zvacu te-pa ne zove", ja mu pridjem normalno, zapocnem razgovor bez ikakvih tenzija on se usere i pobegne, ili nasmejem se i kazem "zdravo", a on prica okolo kako ga jurim i lozim se na njega itd itd., jednostavno sam shvatila da muskarci mojih godina nisu zreli. Najbolju komunikaciju sam imala sa muskarcima 15-20 godina starijim, koji se nisu bojali, prevazisli su ta sranja, ali , na zalost, uvek su bili ozenjeni. I sve tako, dok sa 28 nisam upoznala muza,muskarca koji mi je prisao , i na moj osmeh uzvratio pozivom na pice. Gledao me je u oci, nasmejan, ne grub, ne stidljiv, sa jednim normalnim, prirodnim stavom, pre svega prijateljskim, a ne onim "bojim se zena, ukakicu se" stavom. To je onaj stav, ne znam kako bih ga jos bolje opisala,"ako pristanes super, ako ne pristanes, nista strasno, drago mi je da sam te upoznao" ako razumete sta hocu da kazem. Zasto je tesko muskarcu da se tako ponasa? prirodno, bez vulgarnosti, kompleksa, stida? A sto se tice odbijanja s moje strane, uvek sam bila direktna, ali ne i gruba.

Citam ove postove i pitam se, boze cemu sve te igrice kod ljudi od preko 30 godina? Cemu svo to komplikovanje u ovom svetu danas koji je i onako sj.... i komplikovan? Ali, nazalost, i ja sam bas zbog takvih ljudskih odnosa, nerazumevanja musko-zenskog bila jako dugo sama. Jednostavno mi se sve to smucilo, a zbog toga mi se , eto, smucio i muski rod, pa sam odlucila da se oprostim i od veza i bilo kakvog zavodjenja. Imala sam tada 25 godina. Postala sam letargicna, postala sam realno nezainteresovana, jer su sve te igre "zvacu te-pa ne zove", ja mu pridjem normalno, zapocnem razgovor bez ikakvih tenzija on se usere i pobegne, ili nasmejem se i kazem "zdravo", a on prica okolo kako ga jurim i lozim se na njega itd itd., jednostavno sam shvatila da muskarci mojih godina nisu zreli. Najbolju komunikaciju sam imala sa muskarcima 15-20 godina starijim, koji se nisu bojali, prevazisli su ta sranja, ali , na zalost, uvek su bili ozenjeni. I sve tako, dok sa 28 nisam upoznala muza,muskarca koji mi je prisao , i na moj osmeh uzvratio pozivom na pice. Gledao me je u oci, nasmejan, ne grub, ne stidljiv, sa jednim normalnim, prirodnim stavom, pre svega prijateljskim, a ne onim "bojim se zena, ukakicu se" stavom. To je onaj stav, ne znam kako bih ga jos bolje opisala,"ako pristanes super, ako ne pristanes, nista strasno, drago mi je da sam te upoznao" ako razumete sta hocu da kazem. Zasto je tesko muskarcu da se tako ponasa? prirodno, bez vulgarnosti, kompleksa, stida? A sto se tice odbijanja s moje strane, uvek sam bila direktna, ali ne i gruba.
Da, biću ti drug, a neću da te ***** jer mi se ne sviđaš :lol: A ne - nazvaću te, mnogo mi se sviđaš
Zato što ljudi, genaralno, većinom znači, nisu baš normalni i neverovatno je kako je u stvari taj prilaženje -yebanje "problem" njima definitivno nešto što je broj jedan u životu.
Ne bave se svojim napredovanjem, nemaju nikakva zadovoljstva, površni su i tako funkcionišu. Takvi su. U stvari, svako dobije ono što traži i zaslužuje.

Da, biću ti drug, a neću da te ***** jer mi se ne sviđaš :lol: A ne - nazvaću te, mnogo mi se sviđaš
Zato što ljudi, genaralno, većinom znači, nisu baš normalni i neverovatno je kako je u stvari taj prilaženje -yebanje "problem" njima definitivno nešto što je broj jedan u životu.
Ne bave se svojim napredovanjem, nemaju nikakva zadovoljstva, površni su i tako funkcionišu. Takvi su. U stvari, svako dobije ono što traži i zaslužuje.

Apsolutno je tačno da "svaka krpa nađe zakrpu".Ne vidim smisla u bilo kojim igricama toplo-hladno u muško-ženskim odnosima,bilo da je riječ o udvaranju,flertu ili nečem drugom.Niko od nas nije lišen sujete(pitanje je samo koliko je može kontrolisati i koliko je ona prisutna u njegovim svakodnevnim obrascima ponašanja),one praiskonske male ljudske potrebe da se dopadnemo,da nam godi.
Ljubav(i zaljubljivanje,i udvaranje kao takvo)je kao voće.Ima svoju sezonu.(kakve su jagode u novembru?),ima ono nešto toplo što samo formirane i izgrađene ličnosti mogu da pretvore u toplije i senzualnije..ostali,kako kažeš površni nastaviće svoje igrice i možda se upitati šta je to zbog čega ne uspijevaju

Ljubav(i zaljubljivanje,i udvaranje kao takvo)je kao voće.Ima svoju sezonu.(kakve su jagode u novembru?),ima ono nešto toplo što samo formirane i izgrađene ličnosti mogu da pretvore u toplije i senzualnije..ostali,kako kažeš površni nastaviće svoje igrice i možda se upitati šta je to zbog čega ne uspijevaju

Upravo tako.

Неке људе је немогуће одбити :mrgreen: колико год се ви трудили, они се стално враћају, јер им је неко увртео у главу да девојке воле да играју игрице, и да ће кад-тад пристати, јер је то одбијање само начин да га још више заинтересује :lol:

Број телефона увек дам, јер ионако имам два, и лакше ми је да кулирам поруке и позиве, него да дотичној особи објасним да ме не занима... наравно, увек им врло јасно ставим до знања да нема разлога да им дам број, и да им се можда никада нећу ни јавити, али, они не одустају... :confused:

Desilo mi se da sam bila odbijena jednom :) I kada pogledam sad, i drago mi je jer bih se verovatno kajala da se nesto desilo. A kada odbijam, jako sam direktna. Kazem sve sto mislim i to je to.

Interesantno mi je kako sve zenske kaze da su iskrene i da otvoreno kazu ne. Ja 'ne' nisam cuo nikad u zivotu. :think:
Obicno neki izgovor. Ne optuzujem forumasice da lazu, samo mislim da to nije uobicajeno za zene.
Najbolje mi je kad se zeznu. Ja nazovem i pitam 'sta radis danas? imas nekih obaveza?' Ona: 'nista' Ja: 'ajmo na pice tad i tad tamo i tamo' Ona: 'ne mogu zauzeta sam'. :mrgreen: To ume biti veci blam za njih nego za mene.
Pa, ako si fin momak onda glupo im je da ti kazu da nisu zainteresovane. Lepse zvuci zauzeta sam! :manikir:

Back