Odbijanje sexa

Zašto zena odbija sex? Čim je dirnem ispod jorgana ona odmah odbije, udari ne nogom čak imam hematom ispod koljena

пази се ако те случајно пусти након дузег времена:

"толико дуго нисам јебо, бојим се када будем јебо,
да ћу да промашим рупу сунце ти јбм"

Nesto su velike sanse da joj se svidja seks sa drugim, to je ubedljivo najcesci simptom ovakvog ponasanja....ali ubedljivo...
Ustvari rec "svidja " je nategnuta....moze da joj se svidja taj drugi, a da joj se ne svidja seks sa njim....onda jedno vreme ide paralela a onda cile mile prema tebi...
Tek mali procenat je ako ih hvata depresija i histerija, ali stvarno mali...

Velike su šanse da ga ignoriše jer se ne oseća emotivno ispunjenom a on najbolje zna kakav je u tom odnosu.

Prica meni moj sef: "Za svaki put kad imas seks za zenom zabodi po jednu ciodu u jastuce. Posle rodjenja deteta , za svaki put kad imas seks sa zenom izvuci po jednu ciodu iz jastuceta. Nikada neces izvuci sve ciode".
Postoji trend i istrazivanja to potvrdjuju.

slusajte coveka :deda:
Uaaaaa.:pms:
Postavi pitanje zasto zena kad ima svalera cesto gura onog drugog...

Najcesci odgovor je zato sto joj seks sa obojicom kvari uzitak koji inace ima sa novim ebacem.....a to ne zeli....nema ni govora o nekom moralu nego cista racunica ushicenja u mastariji seksa sa novim ebacem...
Kvarenje fantazije je velika stvar za zene...cak po ceni veca od prikrivanja novog ebaca...jer danas se ne plasi da ce biti otkrivena ili da ce joj otici glava...ili biti izmlacena...
Istina, stvarno imas jako dobru percepciju oko svega.:ok:
Ne lupaj kamiltone.

U pravu je Kami da je seks zenama mnogo bitniji nego muskarcima. Mi muskarci se lakse zasitimo. Sad ne znam kako ko...
Znas onu izreku:"Pokazi mi zgodnu zenu i pokazacu ti frajera kome je preko glave dosadilo da je krese".

Back