S Shojo Aktivan član Banovan Poruka 1.775 22.04.2014. u 20:54 - Odbacivanje... #126 ublehas: Shojo pomislicu jos da imas OKP zbog ovog azuriranja. Kliknite za proširenje... To nisam ja, svuda me vidiš, mada mi se njen postovi svidjaju, baš sad čitam i pomislim ima ovde rečenica koje kao da sam ja pisala.
ublehas: Shojo pomislicu jos da imas OKP zbog ovog azuriranja. Kliknite za proširenje... To nisam ja, svuda me vidiš, mada mi se njen postovi svidjaju, baš sad čitam i pomislim ima ovde rečenica koje kao da sam ja pisala.
ublehas Veoma poznat Poruka 10.731 23.04.2014. u 07:33 - Odbacivanje... #127 Shojo: To nisam ja, svuda me vidiš, mada mi se njen postovi svidjaju, baš sad čitam i pomislim ima ovde rečenica koje kao da sam ja pisala. Kliknite za proširenje... Toliko pretjerujes sa azuriranjem da je postao najupecatljiviji element tvog stila.
Shojo: To nisam ja, svuda me vidiš, mada mi se njen postovi svidjaju, baš sad čitam i pomislim ima ovde rečenica koje kao da sam ja pisala. Kliknite za proširenje... Toliko pretjerujes sa azuriranjem da je postao najupecatljiviji element tvog stila.
Još jedan iz sela Poznat Banovan Poruka 7.335 23.04.2014. u 08:57 - Odbacivanje... #128 toliko želi da se dopadne, da dominira da "pobedi " u raspravama, da ostavi neki utisak...sve je to nekako tužno
toliko želi da se dopadne, da dominira da "pobedi " u raspravama, da ostavi neki utisak...sve je to nekako tužno
M magdalenajakic Početnik Poruka 2 24.04.2014. u 12:14 - Odbacivanje... #129 jedno znam da u svemu treba imati mjeru