Odalamio svoju mladu na venčanju jer ga je pobedila

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.857
Nije baš zanimljivo ali obzirom na škakljivost situacije ne znam koji bi forum bio najprikladniji za ovu temu te sam odlučio da je otvorim ovde gde ja moderišem.

Na društvenim mrežama se pojavi snimak sa Uzbekistanske svagde gde je mladoženja "zveknuo" svoju mladu jer (ga) je pobedila na lutriji?!?

Ne znam odakle da krenem da komentarišem?
Ajte vi polako počnite da odmotavate ovo klupko

Тешко је коментирати потпуно различите културолошке обрасце. Оно што је нама Боже сачувај, бегдје се сматра нормалним. Наравно да ми је одвратно ово и гледати, али како то њима изгледа стварно немам појма.
Нпр. једна много безазленија ствар, оно наше цијепање кошуље кад добијеш сина многима изгледа потпуно дебилно (а богами и мени).

Тешко је коментирати потпуно различите културолошке обрасце. Оно што је нама Боже сачувај, бегдје се сматра нормалним. Наравно да ми је одвратно ово и гледати, али како то њима изгледа стварно немам појма.
Нпр. једна много безазленија ствар, оно наше цијепање кошуље кад добијеш сина многима изгледа потпуно дебилно (а богами и мени).
Ne mozes nikada opravdati nasilje zbog razlike u kulturi.

Ma razbila bih ga ko zvečku, sad sam se iznervirala idem popijem pivce ?
Daj jedno meni. Meni je takodje skocio pritisak.

Ne mozes nikada opravdati nasilje zbog razlike u kulturi.
А гдје нађе правдање насиља побогу брате? Прочитах поново шта сам написао и мислим да сам био довољно јасан.

Pijem iz čaše, žmu sipa ? A
svakako ne znam piti iz flaše zalijem se ko idiot.
Немој да се залијеш пред мужем да ти не опали шљагу тако трапавој. :rotf:

А гдје нађе правдање насиља побогу брате? Прочитах поново шта сам написао и мислим да сам био довољно јасан.
Poredis cepanje kosulje i nasilje nad zenom i kazes da je to nama cudno ali da je to negde n9rmalno. Kazes da je tesko komentarisati. Sta je tesko? Da vidis na ulici kako musko udari zenu, da li je bitno ko je ko?

Немој да се залијеш пред мужем да ти не опали шљагу тако трапавој. :rotf:
Ma jok, čim počnem da prosipam i trapavim vodi me u spavaću sobu, zna da popustile kočnice ???

Poredis cepanje kosulje i nasilje nad zenom i kazes da je to nama cudno ali da je to negde n9rmalno. Kazes da je tesko komentarisati. Sta je tesko? Da vidis na ulici kako musko udari zenu, da li je bitno ko je ko?
Ако постоји опција превода са српског на српски, ископирај у Гугл да ти преведе „много безазленија ствар”.

Back