lav8 Poznat Poruka 8.133 23.08.2008. u 17:13 - Odakle ste?? #76 Vakavaki: Vidi geja shto mi se nabacuje... Ne vredi...nisam ja chlan Thompsonove gej sekte. Moracesh u Chavoglavama da trazish srodnu dushu. Kliknite za proširenje... Sto ima ''dupeljuba'' na ovom forumu,ovo je strasno
Vakavaki: Vidi geja shto mi se nabacuje... Ne vredi...nisam ja chlan Thompsonove gej sekte. Moracesh u Chavoglavama da trazish srodnu dushu. Kliknite za proširenje... Sto ima ''dupeljuba'' na ovom forumu,ovo je strasno
peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 23.08.2008. u 17:14 - Odakle ste?? #77 Кроација: ja sam ovdje samo i izkljucivo zbog zayebancije,i svaki put kad izvalim neki vic,uvik ga najavim sa smajlicima...u slucaju da ne potegne odma. Kliknite za proširenje... Pa bolje da zajedno zaj.ebavamo Makedonce, nego da smo ovako neslozni
Кроација: ja sam ovdje samo i izkljucivo zbog zayebancije,i svaki put kad izvalim neki vic,uvik ga najavim sa smajlicima...u slucaju da ne potegne odma. Kliknite za proširenje... Pa bolje da zajedno zaj.ebavamo Makedonce, nego da smo ovako neslozni
Кроација Aktivan član Banovan Poruka 1.343 23.08.2008. u 17:17 - Odakle ste?? #78 peti ligament: Pa bolje da zajedno zaj.ebavamo Makedonce, nego da smo ovako neslozni Kliknite za proširenje... kud bas na bracu nam makedonce hristosa ti? sta je tvoja prica...
peti ligament: Pa bolje da zajedno zaj.ebavamo Makedonce, nego da smo ovako neslozni Kliknite za proširenje... kud bas na bracu nam makedonce hristosa ti? sta je tvoja prica...
peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 23.08.2008. u 17:18 - Odakle ste?? #79 Pa dobro, mozemo i Slovence, nemoj da se ljutis odmah...
Кроација Aktivan član Banovan Poruka 1.343 23.08.2008. u 17:21 - Odakle ste?? #80 Vakavaki: Vidi geja shto mi se nabacuje... Ne vredi...nisam ja chlan Thompsonove gej sekte. Moracesh u Chavoglavama da trazish srodnu dushu. Kliknite za proširenje... vidi malog kako se kuzi u tematiku.. reci,koja pisma ti se najvishe svidja,ako te je sram posalji na pp..
Vakavaki: Vidi geja shto mi se nabacuje... Ne vredi...nisam ja chlan Thompsonove gej sekte. Moracesh u Chavoglavama da trazish srodnu dushu. Kliknite za proširenje... vidi malog kako se kuzi u tematiku.. reci,koja pisma ti se najvishe svidja,ako te je sram posalji na pp..
Кроација Aktivan član Banovan Poruka 1.343 23.08.2008. u 17:24 - Odakle ste?? #81 peti ligament: Pa dobro, mozemo i Slovence, nemoj da se ljutis odmah... Kliknite za proširenje... slovence cemo radje ostaviti vakivaki i lavu8 to je njihova specializacija...a nas dvoica cemo na slovenkeda dejstvujemo... valja?
peti ligament: Pa dobro, mozemo i Slovence, nemoj da se ljutis odmah... Kliknite za proširenje... slovence cemo radje ostaviti vakivaki i lavu8 to je njihova specializacija...a nas dvoica cemo na slovenkeda dejstvujemo... valja?