Odakle si?

Odakle si?

• Stari Grad

• Savski Venac

• Novi beograd

• Zemun

• Rakovica

• Cukarica

• Palilula

• Vracar

• Zvezdara

• Vozdovac

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
cns | Kimi:
znas kako u svakom kraju ima shabana,ali na nbg-u ih je i previshe...
svrati u Donju Obalu ZzK da vidish o cemu se redi...
u svakom slucaju p0z za tebe :wink:
tamo sam i zivela ranije i zato dajem sebi za pravo da kazem ono shto sam vetj rekla... svi koji su ostali... ne bih volela njih ni u svom okruzenju a kamoli da sam kao oni...
a poz i za tebe

AXAAXXAAXA PA JESU,ALI DA TE PODSETIM DA TI BULEVAR IDE SKROZ DO MML-A!
TAKO DA KO ZNA GDE SI TI ZIVELA
NA ZVEZDARI JE NAJURBANIJA DONJA OBALA ZZK(OD BATUTOVE DO KLUZA,OD V.ILICA DO CINGRIJINE,OD KONJARNIKA DO S.SREMCEVICA)

P0Z

pa odatle ti pocinje lion,posto svi znamo da je lion najsocijalniji kraj na zvezdari i znamo koji su indusi ljudi koji zive tamo,razumem zasto ti je zvezdara ostala u losem secanju...

p0z

Donja Obala ZzK! 8-)

e.. ima tema......malo da podignemo priču o bg opštinama............

stari grad.........
-.najstarija gradska opština...stara barem 2 milenijooma....tu je bio grad kad su okolo bile bare i močvare....u starom gradu je više zaposlenih nego stanovnika.........................

vračar.............
- najmanja bg opština...ime je dobila po vračarskom brdu i polju za koje se vezooju mnogobrojne legende i istinite činjenice..... u 16. veku sinan- paša je spalio mošti sv. save na vračaru............

savrski venac..........
- poznat po rezidencijalnom delu- dedinju..........kao i topčideru, topč. brdu...prvi odnegovani park u beogradu je topčiderski park...... stadioni zvezde i partizana..........

zvezdara
- ime dobila po opservatoriji...najviša tačka u gradu...

paliloola............
- najveća opština po površini...jedina se prostire na dve obale reke,,,,u stara vremena tek kada se izađe iz grada smela je da se zapali loola............

zemoon i novi beograd............
- prečanski šmek i stare vrednosti i stalno gradilište..............

čookarica...........rakovica....

- simbol čookarice.. je roda.......imaju adu......... nekad siromašna radnička kolonija...splet stambenih naselja...

voždovac....
nekad bio karađorđev logor tamo.... u ataru ima i avalu.....tu je i banjička šooma... i rakovački potok sa slavoojima.... tu se gnezdi 70 vrsta ptica.....

lazarevac, mladenovac, sopot, obrenovac...grocka..... udaljene bg opštine....

simbol čookarice.. je roda.......imaju adu......... nekad siromašna radnička kolonija...splet stambenih naselja...

ma,najlepsha je chukarica....
p.s. imamo i koshutnjak koji je vikendom prepun.....
p.p.s. ne mogu da zamislim da zivim negde drugde....mislim da stanovnici drugih opshtina mogu da zavide nama sa divnog Banovog brda....:)
p.p.p.s.imamo i sve bolji fk chukarichki........:mrgreen:

Back