D Dimitrije1606 Početnik Poruka 3 07.10.2015. u 20:19 - Odakle se spremati za upis fizike (PMF Novi Sad) i kakav je prijemni? #1 Zanima me koju knjigu da nabavim da bih se spremio za upis sledeće godine i kako će prijemni izgledati. Zna neko?
Zanima me koju knjigu da nabavim da bih se spremio za upis sledeće godine i kako će prijemni izgledati. Zna neko?
IgnjatijeZaporoški Poznat Banovan Poruka 9.023 09.10.2015. u 07:53 - Odakle se spremati za upis fizike (PMF Novi Sad) i kakav je prijemni? #2 Mislim da je PMF najbolje mesto gde ovo pitanje treba postaviti.
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 09.10.2015. u 07:57 - Odakle se spremati za upis fizike (PMF Novi Sad) i kakav je prijemni? #3 IgnjatijeZaporoški: Mislim da je PMF najbolje mesto gde ovo pitanje treba postaviti. Kliknite za proširenje... A kako bi prošao da umesto ispunjenog prijemnog priloži ozbiljnu i utemeljenu kritiku STR/OTR-a!?
IgnjatijeZaporoški: Mislim da je PMF najbolje mesto gde ovo pitanje treba postaviti. Kliknite za proširenje... A kako bi prošao da umesto ispunjenog prijemnog priloži ozbiljnu i utemeljenu kritiku STR/OTR-a!?
IgnjatijeZaporoški Poznat Banovan Poruka 9.023 09.10.2015. u 08:37 - Odakle se spremati za upis fizike (PMF Novi Sad) i kakav je prijemni? #4 fosilvaso: A kako bi prošao da umesto ispunjenog prijemnog priloži ozbiljnu i utemeljenu kritiku STR/OTR-a!? Kliknite za proširenje... Probaj pa nam javi kako si prošao.
fosilvaso: A kako bi prošao da umesto ispunjenog prijemnog priloži ozbiljnu i utemeljenu kritiku STR/OTR-a!? Kliknite za proširenje... Probaj pa nam javi kako si prošao.