Odabirate

Prilikom odabira birate:

• Koplikovanije do voleti

• Prostije do karati

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Petar_Pan:
Ma kome se bre ovde hebe za slova... psihologu... :lol: Bitan je pozitivan naboj koji siris forumom... :lol: i onaj koji imas non stop u sebi... :lol: jer to je ono sto te cini i sto si ti sam... :P

I jos uvek nisi nasao rec "odabir" u recniku? Pa ja sam ocekivao vise od tako visoko obrazovanog... :lol:

Javi ti meni kad je nađeš...Ti je koristiš...

nikodim:
Ebes ga... to zavisi od situacije, zar ne? Uzeces ono sto ti bude potrebno u tom trenutku... Mislim, ne verujem da neko ima konstantu potrebu ili za sexanjem ili za ljubovisanjem, nesto ce uvek biti deo mastanja.
Sendvic sa dve plavuse ili jedna koja voli do groba... Sendvic sa dve plavuse, ipak deluje bolje. OK Pero ubedio si me glasacu za sendvic. :idea:

...kako sendvic sa dve ribe? pojasni malo :lol:

bundeva:
e, sto ovo volim da vidim....kad se dzokate, dzokajte se sa covekom...cemu uplitanje zene, dece, mame, tate...
A cemu uplitanje recnika, pravopisa i ostalih za ovde nebitnih gluposti... Nemoj sad i ti da se pravis "ugrozen"... Jer naravno da kontas da je sve ovo samo zahebancija... ili ne kontas... ili smo se uozbiljili... :lol: :wink:

pa ok je zebancija...ok je i dzokanje...volim da zaebavam (verovatno nekad i preteram) i spreman sam da primim zaebanciju...ali ne volim pominjanje familije...(i kletava se uzasavam, osim ako nisu saljive)...ne volim kad kazu:"ma nosi se u piiiip materinu..", mada i to mogu da razumem...ali su mi strasna podjebavanja koja pocinju, recimo, ovako: "a jel tvoja mama..."...

bundeva:
pa ok je zebancija...ok je i dzokanje...volim da zaebavam (verovatno nekad i preteram) i spreman sam da primim zaebanciju...ali ne volim pominjanje familije...(i kletava se uzasavam, osim ako nisu saljive)...ne volim kad kazu:"ma nosi se u piiiip materinu..", mada i to mogu da razumem...ali su mi strasna podjebavanja koja pocinju, recimo, ovako: "a jel tvoja mama..."...
Pa ti si neki mnogo strasljiv... :lol: Pazicemo da te ne povredimo... :wink:

Petar_Pan:
Ako kresnes ovu onda nema one druge...
To cu shvatiti kao odgovor za kres...

ZASTO ako kresnes jednu nema one druge, kojom ce magijom da nestane?
I ne moj odgovor nije za kres. Uvek za ljubav, ali to nema veze sa nekim drugim kresom.
I dalje ne kapiram zasto moras da biras izmedju njih 2 kad uopste ne spadaju u istu kategoriju.Nije to treba da ozenis jednu ili drugu pa ne mozes obe.

elenabg:
ZASTO ako kresnes jednu nema one druge, kojom ce magijom da nestane?
I ne moj odgovor nije za kres. Uvek za ljubav, ali to nema veze sa nekim drugim kresom.
I dalje ne kapiram zasto moras da biras izmedju njih 2 kad uopste ne spadaju u istu kategoriju.Nije to treba da ozenis jednu ili drugu pa ne mozes obe.
Hipoteticki ova prva bi mogla da sazna da sam onu drugu pa onda ne bi htela... Takodje recimo i potroseno vreme i energija, tj ne posvecivanje dovoljno paznje onoj prvoj opet moze imati negativne posledice...
Ma pitanje je tako koncipirano... Naravno da u RL moze biti milion slucajeva i kombinacija ali ovo pitanje je bilo ove vrste.. ili ili....

Back