odabir...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
imam neki osećaj čitajući vas da vama ovde ne rukovodi srce već mozak, prilikom odabira partnera...
ok, razumem da vas je većina ovde imala gorka iskustva, da ste se opekli i sve to...al opet...
da li sam u pravu, ili možda postoji neko kome još uvek bira srce a ne mozak...?

imam neki osećaj čitajući vas da vama ovde ne rukovodi srce već mozak, prilikom odabira partnera...
ok, razumem da vas je većina ovde imala gorka iskustva, da ste se opekli i sve to...al opet...
da li sam u pravu, ili možda postoji neko kome još uvek bira srce a ne mozak...?

Srce uvek slušam, i uvek ću. Osluškujem ga. I ono, naprosto, hoće - šta hoće. Kao neko detence...Ali, sam malo ipak uključila i razum, nakon svega. Čisto, u smislu opreza, predostrožnosti. Ne bih, da mi se nešto ponovi.

:hvala:

Ne moze to do kraja da se bira mozgom, mislim da to kolege i koleginice serru ne bi li ispali jaki, mochni i kul tipovi koji su u svakom aspektu savrseni
Mozak moze da pomogne i to mozda, da se u nesto ne udje ili da se na vreme izadje.
Ali i to je klimavo. Nicije pisanje po forumu i licni fantazmi, nece promenti sustinu ljudske prirode, koja nije racionalna
Da jeste, svet bi izgledao mnooooogo drugacije

A ako neko ipak moze da bira iskljucimo mozgom, onda to bas i nije covek

Srce je pumpa koje služi sprovođenju krvi po organizmu čoveka.

И амин...

Све то иде прорачунато из главе, и све су то тактике, сујете, цимања.. Него им било лакше да цртају срце него мозак на клупама, на прозору, на песку итд итд, мало је компликованије за нацртати, па ето измислили љубав и остале манипулативне и имагинарне ствари и ето нама лудила..

a ko te slago da mozgom bira?

U pravu si Dee.. Sve nesto kao jel volite dlakave, napumpane, plave, crne ovo - ono...
Sve to ne bude ni malo bitno kad sretnes covjeka svog zivota!

Ako dobro razumjeh temu, ovako , na brzinu..

И амин...

Све то иде прорачунато из главе, и све су то тактике, сујете, цимања.. Него им било лакше да цртају срце него мозак на клупама, на прозору, на песку итд итд, мало је компликованије за нацртати, па ето измислили љубав и остале манипулативне и имагинарне ствари и ето нама лудила..

Lakše je reći - e išao sam srcem pa sam se strmeknuo, a iskrenije je reći - e nisam razmišljao, skočio sam na glavu.

i srce i mozak... mada kao sto si rekao...ranija iskustva nas teraju da malo vise razmisljamo i da potiskujemo osecanja :confused:

Srcem.
Sve u zivotu biram srcem.Par puta sam birala mozgom i bilo je ne pogresno,nego su mi trebale godine da popravim s.ranje....toliko sam bila besna na sebe kako sam mogla da napravim takvu glupost da ne slusam sebe.Pod srcem podrazumevam ono 'unutrasnje bice' , ono sto je sustina nas.To je ono kad jednostavno znas.Nema racionalnog objasnjenja.Znas.To je to.Jednostavno znas.

Partnera za sta? To je veoma vazno.
Neko bira srcem, neko mozgom, neko polnim organom. Nekada je mix u pitanju :)
Postoji.

Back