- Poruka
- 23.062
Npr, ako devojka nece oral nema sanse da budem sa njom duze, a kamoli neka ozbiljna veza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr, ako devojka nece oral nema sanse da budem sa njom duze, a kamoli neka ozbiljna veza.
mislis ti da je oralno zadovoljis ili ona tebe?Npr, ako devojka nece oral nema sanse da budem sa njom duze, a kamoli neka ozbiljna veza.
mislis ti da je oralno zadovoljis ili ona tebe?![]()
Naravno ona mene. Obicno hoce u pocetku posle se bune, more svaki dan ako treba. Sve se to iskvari.mislis ti da je oralno zadovoljis ili ona tebe?[emoji38]
Naravno ona mene. Obicno hoce u pocetku posle se bune, more svaki dan ako treba. Sve se to iskvari.
Ne pravim kompromise. Ljudi koji prave takve kompromise posle su frustrirani.
E da to zaboravih, samo ona mene ja ne nju.A sto si protiv toga da ti oralno zadovoljis devojku?
E da to zaboravih, samo ona mene ja ne nju.
Ajde sigurno da ne pravis kompromise oko seksa.
ako neće da cepa drva,radi na njivi,rani stoku i ako ne zna da izvodi lakše građevinske radove,tipa izgradnje garaže 5x5m,može samo da moli da ima snošaj sa mnom...
A kakav ti stav imas po tom pitanju?![]()
Normalno i sasvim prirodno je,birati pzivotnu partnerku,testirajuci njeno znanje,i njen umetnicki domet,u seksualnim odnosima.Naravno,pretpostavlja se,da izabrana
osoba,koja "polozi" test,iz seksualne umesnosti,poseduje i ostale kvalitete,koje zena treba da ima. To su naravno,sledeci atributi:
Da se razume u kulinarstvo,da voli da je stan,u svakom momentu,savrseno sredjen.Da je ona,uvek doterana,namirisana,pozeljna.Ne treba mislim,posebno naglasavati,da treba da ima karakter,i da ima lepo i odmereno,otmeno ponasanje i kretnje.
To bi po mom misljenju,bile neke osnovne vrednosti,koje bi zena -devojka,trebalo da poseduje,ako zeli da stupi u odnos,sa muskarcem,koga krase sve vrline,
koje muskarac treba da ima.
Naravno ona mene. Obicno hoce u pocetku posle se bune, more svaki dan ako treba. Sve se to iskvari.
Ne pravim kompromise. Ljudi koji prave takve kompromise posle su frustrirani.
a kojevrlinemora muskarac da ima...i sta je sa nama koji smo rodjeni na krivu stranu takvih je vise nego ovih iz bajke...![]()
zanimljiv![]()
Onog momenta kad sex prestane da bude tabu za tebe bice mi jasno da se desila neka promena.![]()
jesi primetio da nijednazena je odgovara na ova pitanja bez obzira nagodine staza..
losa ti teorija druskane...a pitaje staza nema veze sa stavom dal volis nesto ili ne a samo postojanje stava ne znaci da ce biti uvek i za svacijeoci iznesen![]()
Pa gledaj, na LjiS-u se o ovome prica takoreci, pa i na Zenama u manjoj meri. Sex za mene nije tabu tema, narocito na forumu gde komotno mogu da okacim sliku svoje gole zadnjice i da me ne bude briga.
U sustini ja te nisam pitao ne znam sta, narocito jer je zapravo cela ova tema o tome, zar ne?
Danas je oralni sex savrseno normalna stvar. A mnoge zene na pdf Zene se nisu libile ni da govore o analnom seksu koji je po mom misljenju
- - - - - - - - - -
Mislim, ja se secam da si ti postavila temu:"Da li biste ofarbali Macu u roze?!" na pdf Zene.![]()
e ali nekako ja to nisam vidjela ovde da neko zensko prozbori a da nije iz zajebancije.a kad je ozbiljno onda uglavnom krenu podhebavanja,pozdravimo druga andjelka i druzinu...