Odabir partnera/ke kroz sex

Normalno i sasvim prirodno je,birati pzivotnu partnerku,testirajuci njeno znanje,i njen umetnicki domet,u seksualnim odnosima.Naravno,pretpostavlja se,da izabrana
osoba,koja "polozi" test,iz seksualne umesnosti,poseduje i ostale kvalitete,koje zena treba da ima. To su naravno,sledeci atributi:
Da se razume u kulinarstvo,da voli da je stan,u svakom momentu,savrseno sredjen.Da je ona,uvek doterana,namirisana,pozeljna.Ne treba mislim,posebno naglasavati,da treba da ima karakter,i da ima lepo i odmereno,otmeno ponasanje i kretnje.

To bi po mom misljenju,bile neke osnovne vrednosti,koje bi zena -devojka,trebalo da poseduje,ako zeli da stupi u odnos,sa muskarcem,koga krase sve vrline,
koje muskarac treba da ima.

ljubota - E moj ljubota.Za tebe zena nije zena,ako ti ne istesterise jedno tri metra drva,sve to lepo iscepa,i slozi u tvoju supu.Onda ces ti,kao super men,da je "nagradis" jednim traljavim seksom.
E moj ljubota,ti mi licis,na coveka iz "doba jure".To ti je o no doba,kada su velike izumrle zivotinje,harale nasom planetom.Slusaj "ljubota".Vreme se promenilo.Sada,danas,ti treba da crncis po ceo dan.
Zeni da doneses svu zaradu,i da onako umoran,jadan iz zalostan,kleknes pred zenu,i da je ZAMOLIS,ako HOCE,da ti dozvoli da "odradis" "onu"stvar,za tri minuta.To ti je danasnja zivotna istina.
Ali ti zivis u nekom svom svetu.Probudi se "ljubota".

A kakav ti stav imas po tom pitanju?;):ceka:

zanimljiv:lol:

- - - - - - - - - -

Normalno i sasvim prirodno je,birati pzivotnu partnerku,testirajuci njeno znanje,i njen umetnicki domet,u seksualnim odnosima.Naravno,pretpostavlja se,da izabrana
osoba,koja "polozi" test,iz seksualne umesnosti,poseduje i ostale kvalitete,koje zena treba da ima. To su naravno,sledeci atributi:
Da se razume u kulinarstvo,da voli da je stan,u svakom momentu,savrseno sredjen.Da je ona,uvek doterana,namirisana,pozeljna.Ne treba mislim,posebno naglasavati,da treba da ima karakter,i da ima lepo i odmereno,otmeno ponasanje i kretnje.

To bi po mom misljenju,bile neke osnovne vrednosti,koje bi zena -devojka,trebalo da poseduje,ako zeli da stupi u odnos,sa muskarcem,koga krase sve vrline,
koje muskarac treba da ima.

a kojevrlinemora muskarac da ima...i sta je sa nama koji smo rodjeni na krivu stranu takvih je vise nego ovih iz bajke...:lol:

a kojevrlinemora muskarac da ima...i sta je sa nama koji smo rodjeni na krivu stranu takvih je vise nego ovih iz bajke...:lol:

To vi zene morate da kazete. :lol:

Znas neko bajku bez vestice a da nije o 3 praseta :mrgreen:

@Tema:
Mislim da je oko odabira zene seks najmanje bitan i da je vaznije kakva je ona osoba tj. da li moze sa njom da se razgovara o svemu, da se u njoj nadje podrska i da se njoj pruzi podrska.
Ona stvar ne moze vecito da prkosi gravitaciji i kada pocne da imitira klatno na zidnom satu svako ce pozeleti da ima nekoga ko zna jos nesto osim seksa.

jesi primetio da nijednazena je odgovara na ova pitanja bez obzira nagodine staza..:lol:
losa ti teorija druskane...a pitaje staza nema veze sa stavom dal volis nesto ili ne a samo postojanje stava ne znaci da ce biti uvek i za svacijeoci iznesen:P

Pa gledaj, na LjiS-u se o ovome prica takoreci, pa i na Zenama u manjoj meri. Sex za mene nije tabu tema, narocito na forumu gde komotno mogu da okacim sliku svoje gole zadnjice i da me ne bude briga.

U sustini ja te nisam pitao ne znam sta, narocito jer je zapravo cela ova tema o tome, zar ne?:dontunderstand:

Danas je oralni sex savrseno normalna stvar. A mnoge zene na pdf Zene se nisu libile ni da govore o analnom seksu koji je po mom misljenju :thumbdown:

- - - - - - - - - -

Mislim, ja se secam da si ti postavila temu:"Da li biste ofarbali Macu u roze?!" na pdf Zene.:lol:

e ali nekako ja to nisam vidjela ovde da neko zensko prozbori a da nije iz zajebancije.a kad je ozbiljno onda uglavnom krenu podhebavanja,pozdravimo druga andjelka i druzinu:lol:...

- - - - - - - - - -

Pa gledaj, na LjiS-u se o ovome prica takoreci, pa i na Zenama u manjoj meri. Sex za mene nije tabu tema, narocito na forumu gde komotno mogu da okacim sliku svoje gole zadnjice i da me ne bude briga.

U sustini ja te nisam pitao ne znam sta, narocito jer je zapravo cela ova tema o tome, zar ne?:dontunderstand:

Danas je oralni sex savrseno normalna stvar. A mnoge zene na pdf Zene se nisu libile ni da govore o analnom seksu koji je po mom misljenju :thumbdown:

- - - - - - - - - -

Mislim, ja se secam da si ti postavila temu:"Da li biste ofarbali Macu u roze?!" na pdf Zene.:lol:

e da i kad sam pisala o anlacu mislim da je bilo zanimljivih komentara tako da se covek nauci da cuti...posebno zesko naljisu;)

- - - - - - - - - -

al sto je zanimljivo niko nije reko da ne biXD
msm ofarbo:lol:

Back