- Poruka
- 545.628
kolko to tacno iznosi?
Pa možeš da igraš sa koliko para želiš, 1$ recimo min., sad ne znam da li je potreban neki depozit,
ali to je u stvari pravi online poker gde se može i zaraditi a i izgubiti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolko to tacno iznosi?
pa normalno ako dajem novac da ne igram u kruskePa možeš da igraš sa koliko para želiš, 1$ recimo min., sad ne znam da li je potreban neki depozit,
ali to je u stvari pravi online poker gde se može i zaraditi a i izgubiti![]()
pa normalno ako dajem novac da ne igram u kruske
znaci 1 $ je minimum. Koji je to sajt?
pa normalno ako dajem novac da ne igram u kruske
znaci 1 $ je minimum. Koji je to sajt?
pa jel si ti taj probala? Vidim da pise
pa jel si ti taj probala? Vidim da pise
TRUE
MULTIPLAYER
Challenge your friends
a to je ono sto trazimo
ne igram pvp aktivno 8+ godina, pa nemam mentalni sklop za to atmPažnja, pažnja! Daje se na znanje da uskoro uvodimo takmičenja na pdf-u Video igre i svi ste dobrodošli da date svoje predloge koje bi to igre mogle biti. Mogu biti browser igre (šah, slagalica..), mogu biti PC igre (Counter Strike, League of legends..), a možda i nešto treće.
1. Predložite igru u kojoj bi ste rado voleli da se takmičite protiv drugih forumaša.
2. Postojaće sitna nagrada kao i na ostalim takmičenjima foruma (ne brinite brigu).
3. Takmičenja su nepristrasna i fer. Koristiće se nasumični generator za odabir protivnika.
Nadam se da ste takmičarskog duha i da želite da učestvujete, ma kakva god to igra bila. Svaki predlog biće dobro razmotren.![]()
Uskoro. Samo da se mi dogovorimo kada je ko slobodan i da počne ludorija : DJe li počeo šah da se igra?
Možemo li mi ostali da kibicujemo?![]()
Odabran je šah i turnir je zvanično počeo: https://forum.krstarica.com/threads/krstarica-chess-tournament-i.916638/quake3 original?![]()