Od sada

• Začetnik teme Začetnik teme zxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Od sada kada vidiš mila
da je kazaljka na satu drugu poklopila
znaj da se to moja ljubav oko tebe svila
moja je duša na tren s tobom bila
i nežni ti pozdrav moj poklonila
Videćeš,čudićeš se mila
verovaćeš da istina je živa
kad budeš bezbroj puta opazila
kako se ta čarolija zbiva

Zxy,ova pesmica je prelepa:zag::heart:
1269782530_x_3d165978.jpg
1271003776_51056095_ff108_summer.jpg

zxy;bt86165:
Probaj pa ćeš se uveriti da je i istinita.Velika je moć sugestije i auto sugestije.Mi se ustvari iz toga i sastojimo.Iz projekcija i sugestija,uglavnom,haha;)
Da li to znaci da ako ja sada sebi sugerisem da si pored mene,ti mozes da se isprojektujes tu???:think:

zeljena;bt86167:
Da li to znaci da ako ja sada sebi sugerisem da si pored mene,ti mozes da se isprojektujes tu???:think:
Ja baš to i pokušavam,haha,zato i jeste pesmica ta a dal će biti rezultata ne može se znati za pola sata.Vremena za to treba više i možda još nešto da se dopiše.;)

Ponekad gužva dobro dodje,jer kad se čovek smori ,pažnja olabavi sugestija svoj posao obavi.Tad je baš dobro što je petak kad dobar je za drugo što bi to bilo izuzetak.U kompletu ,sve za petak u paketu.:ok::per:

NidjeVeze®SpetljanaUZivot;bt86181:
meni je to dosadno.......
Stvari su toliko interesantne koliko si radoznao.Ako se dosadjuješ probaj da nešto drugo za se be nadješ. Taj djavolak tvoj očigledno spava inače ti ne bi zbog dosade patila glava.

NidjeVeze®SpetljanaUZivot;bt86190:
necemo se sad vredjati valjda? ili cak omalozhavati!? i molem vas ostavite mi crno beli svet vi ste ti sa recima a ja sam ta sa slikama!

produzhite dalje sa vashim umnim piskaranjem
crno beli svet to nije patetika to je b....t neka

Back