spor?!
pa ne bre IZBACI kosovo iz Srbije, tebi to sporo!?
ti bre dečko ne znaš 2+2 da sabereš!
PUCAJU BOJEVOM MUNICIJOM NA SRBE! tebi to sporo?
nisam ni ja glup a nisi ni ti. Samo neko od nas reaguje previse emocionalno.
Ja ne podnosim Vuleta jer ima ogavnu njusku i laze cim zine, al znam i da je on na tankom ledu i da sto god da sada ucini, leti mu glava , dal od srba ili amerikanaca. Zato on grcevito pokusava rastezati ovaj problem kolko god moze, cekajuci nekakvu povoljnu globalnu situaciju ........po logici da , ako ameri pobede Rusiju, priznace Kosovo, a ako rusi pobede amere, nece priznati....................jer nece imati ko da ga na to pritiska.
Fakat je da se "nekome" mnogo zuri da zavrsi to sa Kosovom a taj "neko" je povezan sa ratom u Ukrajini. (konsolidacija NATO-pozadine pred odlucujuci napad na Rusiju, jer znamo da ako Vucic prizna Kosovo i to mu prodje kod srpskog naroda, za par sati Srbija ce biti u NATO i ekspresno brzo ce staviti sankcije Rusiji).
Da je Kosovo vec priznato, ne bi bila ovolika haoticna, paranoicna galama na Vucica da, bez obzira sta narod misli, da po svaku cenu sto pre resi ovo sa Kosovom u korist amerike. Inace, slicne optuzbe da je Vucic vec sve potpisao i predao, slusamo vec 12 godina a amerikanci ga i dan danas teraju da uradi to za sta mnogi od vas govore da je vec uradio........Ispada da vi znate da je Vucic odavno priznao Kosovo a da amerikanci o tome nemaju pojma ........inace ga ne bi ovako pritiskali.