Od "predaja nije opcija" do straha od izolacije

Наравно да ниси читао до краја, јер то није за тебе, не можеш после читања да изведеш тако ретардиран закључак. Зато настави да пишеш будалаштине без покрића, ко сам ја да те спречавам у томе.
pun fejsbuk retarda koji misle da pisu dubokoumna izlaganja a zapravo je samo blah blah blah.
verujem da si tamo medju vodecima. samoproglaseni pametnjakovic (citaj serendar)

znači da se ništa ne pregovara sa njima!
NIŠTA!
....
Ima jedna uteha, SVE što potpisano je potpisano kao reč data EU.
Nestankom EU briše se i ta reč....nije baš moralno, al šta da se radi...
otvorio sam temu o tome da nestankom EU nestaje i briselski sporazum.
zato rusi vec duze vreme savetuju da se svi konflikti u svetu zalede i da se saceka unistenje anglo-amerike u ukrajini.
99 posto takvih konflikta ce nestati u sekundi. Ta strategija "cekanja" upecatljiva je i kod Vucica. Zna on sta radi.

problem je sto ta "razrada" kod Vucica traje vec 12 godina. Mlogo je spor.........evo i ameri gube zivci.
Cuo sam da Vule da "razradjuje" taj plan sve dok rusi ne okace zastavu na Majdanu..........i onda ce odluci dal ce potpise.

spor?!
pa ne bre IZBACI kosovo iz Srbije, tebi to sporo!?
ti bre dečko ne znaš 2+2 da sabereš!
PUCAJU BOJEVOM MUNICIJOM NA SRBE! tebi to sporo?

spor?!
pa ne bre IZBACI kosovo iz Srbije, tebi to sporo!?
ti bre dečko ne znaš 2+2 da sabereš!
PUCAJU BOJEVOM MUNICIJOM NA SRBE! tebi to sporo?
nisam ni ja glup a nisi ni ti. Samo neko od nas reaguje previse emocionalno.
Ja ne podnosim Vuleta jer ima ogavnu njusku i laze cim zine, al znam i da je on na tankom ledu i da sto god da sada ucini, leti mu glava , dal od srba ili amerikanaca. Zato on grcevito pokusava rastezati ovaj problem kolko god moze, cekajuci nekakvu povoljnu globalnu situaciju ........po logici da , ako ameri pobede Rusiju, priznace Kosovo, a ako rusi pobede amere, nece priznati....................jer nece imati ko da ga na to pritiska.
Fakat je da se "nekome" mnogo zuri da zavrsi to sa Kosovom a taj "neko" je povezan sa ratom u Ukrajini. (konsolidacija NATO-pozadine pred odlucujuci napad na Rusiju, jer znamo da ako Vucic prizna Kosovo i to mu prodje kod srpskog naroda, za par sati Srbija ce biti u NATO i ekspresno brzo ce staviti sankcije Rusiji).
Da je Kosovo vec priznato, ne bi bila ovolika haoticna, paranoicna galama na Vucica da, bez obzira sta narod misli, da po svaku cenu sto pre resi ovo sa Kosovom u korist amerike. Inace, slicne optuzbe da je Vucic vec sve potpisao i predao, slusamo vec 12 godina a amerikanci ga i dan danas teraju da uradi to za sta mnogi od vas govore da je vec uradio........Ispada da vi znate da je Vucic odavno priznao Kosovo a da amerikanci o tome nemaju pojma ........inace ga ne bi ovako pritiskali.

problem je sto ta "razrada" kod Vucica traje vec 12 godina. Mlogo je spor.........evo i ameri gube zivci.
Cuo sam da Vule da "razradjuje" taj plan sve dok rusi ne okace zastavu na Majdanu..........i onda ce odluci dal ce potpise.
Ako si ti ograničen, beli čovek nije

EU je postavila rok koji je vrlo blizu, a ne na kraju rusko-ukrajinskog velikog rata

blic-460x0.jpg

Back