Od pačeta do patka

Ja sam uvek naopaka.
Ali meni nikad dlake ne porastu toliko,da proizvedu zvuk.

Ma ni meni ne poraste ne znam kako, blago poraste i onda brijem sa uživanjem. Vikend bradica, standard. Al' opet, kapiram da je to kod vas devojaka drugačije. E, a voleo bih da probam depilaciju, npr. pustim da naraste, i onda zalepim to što treba za bradu, i neko mi povuče

A mogao bih i onako, malo po malo, da mučim samog sebe. Vidim svi se nešto depiliraju, pa što da ne i ja! I wanna be one naughty duck:rumenko::rumenko:

Ne, imam bolju opciju: osmudjavaćemo Kreptozoma, onako naizmenično, uzećemo neke flastere i onda ćemo da odlepljujemo dok ne počne da slini i dok nam ne preda mod. mesto. Vidiš da se ne brije po tri meseca, tu ga treba uhvatiti, ima da cvili kao onomad kad sam mu odu posvetio

Zelenko maleni
djihaaaaa

Ti to meni? :rida:
Pa je li postavio sliku?A Limune? :lol:
svim dugokosacicama:D
Nije:(
Ja volim da se brijem.Samo brkove ne čupam redovno.Ja spadam u onu kategoriju "baš sam riba,imam brkove ko som"
Ja ne volim-egipatska depilacija iz raja izasla.
pogotovo ne volim kod brijanja nogu delove nogu blizu zglobova-kod kolena ili kod clanka,kad se tu posecem(a uvek se posecem) stalno se otvaraju rane,kao da sam u Iraku bila,a ne u kupatilu.

neam pojma,ali mi se uvek desi:neutral:

e,ovo ti je secerna pasta,od secera,vode i limunovog soka,na to nema sanse da budes alergicna,a i mnogo manje boli od voska,a mozes i sama da napravis:)

U stvari,ja sam na nekoj promociji kupila neki fin vosak,ne boli,ali je nešto slab.Ja sam poreklom izBosne pa sam dlakava ko međed i nije mi lako iščupati.Znaš kake obrve imam,prava Frida Kalo,a brkovi ko u Vuka Karadžića.

I ja sam se kao nesto depilirala sa 12...iako nije bilo potrebe..nego mi je bilo zanimljivo....:lol:
A dobila sam 10 dana pre trinaestog rodjendana....3. maja...
Hmm, od 6-7 sam bas dosta porasla...mislim 11 cm...i posle toga po 1cm...(visoka sam 168-9 :mrgreen:)

takodje xD
utripovala sam se, a na nogama nisam imala 3 dlacice, pa nije ni bolelo :lol:
al od tad :( a tek prepone...............:sad2: najezim se pri samoj pomisli na to :lol:

pa ja sam pocela da se mnejam negde krajem 4. raza....msm tad su sise pocele da mi rastu,menzis sam dobila negde krajem 5. pocetkom 6. raza ne secam se...secam se da sam od 5. do 6. raza porasla 8cm ili 10cm,bubuljice sam intezivno pocela da dobijam u 5. secam se da sam imala 3 bas velike tada i da sam ih cedila,imala sam odvratne oziljke od toga i izgledala sam ko da imam boginje,fuj,najezim se kad se setim xD

Poslednja izmena:

Back