OD OVOG SE STVARNO UMIRE: Brazilac (43) napumpao bicepse smrtonosnim koktelom!

[Ne_Vazim_Se]

Iskusan
Poruka
5.462
Koktelom ulja i alkohola Arlindo dobio bicepse obima 74 centimetra, koji su najveći u Brazilu

Bodibilder Arlindo de Suza (43) rizikuje život da bi “napumpao” mišiće. Ubrizgavanjem potencijalno smrtonosnog koktela ulja i alkohola, on je dobio bicepse obima 74 centimetra, najveće u Brazilu.

Tečnost mu daje otečen izgled koji Arlindo smatra privlačnim i muževnim, iako je svestan da je u opasnosti od ozbiljne infekcije.

"Moj prijatelj Paulinjo je umro od ovoga. Obojica smo uzimali ulje, ali on je prešao granicu. Ne savetujem nikome da ovo radi", rekao je Brazilac.

Obožavatelj Švarcenegerovih filmova koji nosi nadimak Planina ranije je uzimao steroide, hormone i vitamine za konje.

"Ulje mi je ponudio poznanik iz teretane. Ubrizgao sam ga i biceps mi se istog trenutka povećao. Moram da pazim gde zabadam iglu jer su pojedinim neiskusnim korisnicima amputirane ruke", objašnjava Arlindo koji je neoženjen i živi sa majkom.

http://www.kurir-info.rs/od-ovog-se...o-bicepse-smrtonosnim-koktelom-clanak-1269027

dakle, šta kažete za ovog baticu? :lol:

i, uopšte, šta mislite o upotrebi sintola i sl. u bodibildingu?

Svi sintolci amateri su smesni.....Tacno se vidi zgoljavko koji kao da je psihotican i ne opaza realnost lepo, pa onda uzme i samo 2-3 misicne grupe preeevise iznaduje, bukvalno mu se uveca tkivo kao da mu raste tumor najbrzi na svetu.....Takav misici niti je jak, niti je cvrst, niti izgleda iskresalo, izgleda naduveno, mekano, odvratno, znaci kao da je inficiran nekim virusom koji ce ga pretvoriti u nekog zombija koji ce eksplodirati ili pak kao da mu raste neki vanzemaljski tumor brzinom svetlosti.....

Svako moze da radi sa svojim zivotom sta hoce, pa neka radi i on, tu je porez na glupost uvek, ali mene vise nerviraju mediji i razni kompleksasi koji daju misljenja o ovim stvarima, prave stereotipe, generalizacije i mudruju i svim ostalim bodi bilderima, fitnes takmicarima i uopste bilo kome ko nesto trenira a malkice izgleda bolje od njih.....

Tako da malo malo pa mi stalno neko posalje ovakav link i li mi kaze - Eto vidi, pa je l to lepo??? I onda nesto aludira da ja odgovorim jer kao "i ja to radim i tome tezim i bicu ovakav ako en danas onda sutra".

Mislim, sta mene pitate ljudi, je l ja pitam nekog rvaca da li je lepo kada skijas skoci sa neke litice i leti u vazduhu a onda padne i polomi se?

Cak i ljudi koji koriste AAS su moralniji i normalniji od ovih smesnih sintolaca koji imaju tooootalnu antisimetriju svih misica.....

Ja ne razumem kako nemaju u sebi osnovni neki prosecan osecaj za estetiku, za nesto sto je lepo, korisno, zdravo, upotrebljivo..... Mislim razumem, imaju poremecaje opazanja, verovatno i dalje sebe vide kao "nedovoljno velike" a kada vide klaicne ljude verovatno se jeze koliko su tanki i mrsavi.....

Te poremecaje imaju i bodibilderi kada obole od misicne dismorfije (psiholoski poremecaj, ne organski), a ovi sintolci su ovaj poremecaj digli na najvisi moguci nivo, kada su se cak odlucili na ovaj korak.....

Mada, ovo sa druge strane je ekvivalent sa zenskim silikonima.....e sad, fora je sto se na silikone loze muskarci, bar dok ih gledaju a ne pipnu i dok nije prenapadno, i onda je to koliko-toliko socijalno prihvatljivo, to mrze samo neki hejteri ili razni moralisti itd, a zenama sintolci uopste nisu sexualno privlacni ni da gledaju ni da pipnu ni da legnu sa takvim covekom, i zato su sintolci ovoliko satanizovani, inace da se to zenama svidja i da deluje kao afrodizijak, verujte da bi nam trecina nacije ispod 30 godina bila ovakva.

Back