Od ovih deset modela koji vam se najvise dopadao?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Od ovih deset modela koji vam se najvise dopadao?

• 1 ili mozda 2

• Nije se tad znalo za njih

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9 ili mozda 10

• Ni jedan

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prva Nokia mi je bila 6600 :heart: Na nju sam presao sa Siemens M65 Rescue

Direktni konkurent 6600 je bio Siemens SX-1 koji je imao veoma slican dizajn identican operativni sistem (po prvi put je Siemens poceo da koristi Symbian presavsi na njega sa Brew OS-a) ali uvrnut raspored tastera i u sustini 6600 je bila superiornija i kvalitetnije izrade.
3163QOS4eUL.jpg

Sledeci je bio Nokia N73 (jer je N95 bio preskup :p) iako sam kasnije u doba Androida dosao kratko u posedovanje N93 vise nostalgicno posto je tel bio veoma bulky. Inace kompletna N serija je imala Carl Zeiss optiku i samim tim najbolje kamere na trzistu, skoro je Xiaomi sklopio ugovor sa njima
s-l1200.jpg

Posledji je bio Nokia 5530 Xpress (jaca verzija je bila 5800 xpress) Mislim da je tom serijom Nokia sebi zapecatila sudbinu ne presavsi na Android
bca845fa4570b3af1d55092b0bad

Dok je Nokia Communicator bio svemirski brod, bukvalno "sveti gral" medju telefonima, postojali su flagship telefoni i onda Communicator iznad njih van svake konkurencije

mogao sam samo da je gledam izdaleka :p Mislim da mu je direktni konkurent bila Sony Ericsson P serija kao npr. P900 ako se ne varam.

Poslednja izmena:

Back