Од нове године минимум још 40 000 отпуштања!

a od 2000. do 2010. je bila dekada vozdizanja.

Da, to je vozdidizanje sa realnom nezaposlenošću od 30 %, najgorim izvozom u evropi, učešćem realnog sektora od 20 % u BDP u, ogromnim dugom i deficitom

Za one koji su dovoljno glupi, da se oduševljavaju sa 300 evra, to je plata, koja je formirana na privatizacijama i zaduživanjem i nije realna. Kad se ne bi računale plate onih koji rade za državu ne bi bile ni blizu toliki, a to su pozajmljene pare

Naarrrrrrode moj. Batali se corava posla, mani se politike. Bolje kako izgleda , biti nece, ko god da dodje na vlast. Sve kurta i murta. Od njih ne ocekujte nista.Nego se vi , narode moj, vratite na zemlju, na selo, pa naucite da orete i da kopate, kao sto su to vasi dedovi radili. Da gajite stoku, i od toga da zivite. DRUGE NEMA , narode moj.
Ko ne bude hteo da radi, nece mu biti lako.
To je resenje i jedina istina za mnoge ciji su roditelji otisli sa sela da bi lakse ziveli u gradu,radeci po fabrikama.Ta vremena su zauvek prosla,dosla su druga i ko se ne bude mogao adaptirati,jednostavno ce propasti.

Ако погледаш веома заостале државе као што су Либерија, ту је пољопривреда заступљена 70%

А ако одеш у најбогатије регионе света, видећеш да ту људи уопште не држе штале.
To nije istina.Hrana je trzena roba,treba dati na tu traznju i odgovarajucu ponudu.Liberija svakako nije zemlja sa kojom se mi mozemo porediti.Mi smo zemlja u drustvenoj tranziciji,zahvacena svetskom recesijom.

Ne mislim bukvalno da ima 0% poljoprivrede u razvijenim državama,
nego da se više oslanjaju na preostale 2 privredne grane [usluge i industrija].

Možemo reći da se na poljoprivredu oslanjaju očajno siromašne zemlje
i zato je glup svako ko predlaže da se trebamo razvijati poljoprivredom.
Ovo ti je teska glupost i ako stvarno tako mislis,onda si veoma,veoma tankog znanja.

Glup je svako ko ne vidi, kakav je zločin privatizacija, koj su sproveli kadrovi DS i G17. Posle njihove privatizacije, jedino je to malo poljoprivrede preostalo, jer je indutrija devastirana
Dosta blizu istine.Propala privatizacija i dovodjenje stranih banaka,te sadasnja monetarna politika najveci su i jos uvek neprevazidjeni razlozi zasto ne mozemo ni milimetar napred.

srpski narod jeste radan i vredan, ali sta da se radi kad se nema gde zaradjivati za zivot i kad su plate smesno male?
Dzaba ti zelja,ako nemas u glavi.

Mislim da ta preduzeća nisu bila konkurentna sa međunarodnim, i samim tim su propala.

Naime svet se razvijao 10 godina, a vi ste za to vreme podržavali Miloševića.
Milosevic nema veze sa propascu privrede,barem ne tako kako ti to opisujes.

Da, to je vozdidizanje sa realnom nezaposlenošću od 30 %, najgorim izvozom u evropi, učešćem realnog sektora od 20 % u BDP u, ogromnim dugom i deficitom

Za one koji su dovoljno glupi, da se oduševljavaju sa 300 evra, to je plata, koja je formirana na privatizacijama i zaduživanjem i nije realna. Kad se ne bi računale plate onih koji rade za državu ne bi bile ni blizu toliki, a to su pozajmljene pare
Tako je.

Back