andronik VI paleolog Primećen član Poruka 506 05.06.2010. u 03:40 - Od Nebeskog naroda do pedofila i silovatelja?! #26 Rudjer: Ko kaze da smo mi nebeski narod? Kliknite za proširenje... Srbija je bila deo moje velike imperije i tada je bila nebeska a sada je samo izbledela freska.
Rudjer: Ko kaze da smo mi nebeski narod? Kliknite za proširenje... Srbija je bila deo moje velike imperije i tada je bila nebeska a sada je samo izbledela freska.
alergicna Iskusan Poruka 6.805 06.06.2010. u 00:32 - Od Nebeskog naroda do pedofila i silovatelja?! #27 SURbel: Јел' ти добро? Kliknite za proširenje... za neverovati, ali, i pored takvih tvojih nebuloza, sasvim dobro
SURbel: Јел' ти добро? Kliknite za proširenje... za neverovati, ali, i pored takvih tvojih nebuloza, sasvim dobro
SURbel Buduća legenda Poruka 36.560 06.06.2010. u 04:00 - Od Nebeskog naroda do pedofila i silovatelja?! #28 alergicna: za neverovati, ali, i pored takvih tvojih nebuloza, sasvim dobro Kliknite za proširenje... Једине небулозе које видим су - твоје небулозе. Да цитирам: novi svetski poredak,zaveru, bombardovanje...ali, ne vredi,......za sve je kriva ciJa, ubacili su neshto u pijacu vodu pa narod pobrljavio Kliknite za proširenje... Paranoia strikes again...
alergicna: za neverovati, ali, i pored takvih tvojih nebuloza, sasvim dobro Kliknite za proširenje... Једине небулозе које видим су - твоје небулозе. Да цитирам: novi svetski poredak,zaveru, bombardovanje...ali, ne vredi,......za sve je kriva ciJa, ubacili su neshto u pijacu vodu pa narod pobrljavio Kliknite za proširenje... Paranoia strikes again...