Od koje smese se pravi sundjer

ilijabre

Zainteresovan član
Poruka
446
Pozz treba mi informacija od koje se smese pravi sundjer znam od cega se pravi ona izolacija za frizidere pa predpostavljam da je nesto slicno tome i za sundjer al ako neko zna tacno kako se zove nek kaze da bi znao sta da trazim jer mi tvrdoca sundjera iz prodavnice neodgovara previse je mekan iako sam kupovao one kao najtvrdje opet to nije to mekano je za svrhu koju meni treba

Ma ti se zajebavaš, ako te stvarno interesuje kako se pravi sunđer bilo koje gustine i debljine, nema šanse da si toliko glup da ovde tražiš savete, garant se zajebavaš, a ovi koji ti odgovaraju su ovce neošišane;)

a zasto sam glup ako pitam od cega se pravi sundjer ????
potreban mi je poseban oblik sundjera za naslone za sprave za teretanu i nije mi jasno zasto sam glup ako pitam od cega se pravi jer mi se ne isplati da kupujem sundjer verovali ili ne trazili su mi 80e za jedan jebeni naslon i da platim 10 naslona eto mi pare za celu masinu koja ce da mi lije i pravi sundjer kako ja ocu

Sundjer je morsko stvorenje koje kad ugine i osudis se dobije karakteristike sundjera za brisanje table u skoli. Nekad davno se koristio.

Dok danas se pravi od raznih mesavina plastike i najlona. I tesko da to neko moze da radi u kucnoj radinosti.

I firme koje ih rade u zeljenom obliku najcesce kupuju table velike koje se onda seku.

Prvo se treba poci od toga za koju ti namnu treba, pa onda videti koje je najbolje resenje.

Mozda je nesto drugo i bolje i prakticine od sundjera....

Back