Од јуче полиција чува лекаре???

mina68

Никад нећеш одрасти, мали весељаче
VIP
Poruka
63.764
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjGn7fvr4PLAhVEaRQKHXWlDacQFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Finfo%2Fvesti%2Findex.php%3Fyyyy%3D2016%26mm%3D02%26dd%3D18%26nav_category%3D11%26nav_id%3D1097911&usg=AFQjCNHBc2GpJ4Ge2CmuOhmnsvZF7hDjhg&sig2=P0beVu_3toqI6PQvTRqhfQ

Најежила сам се... и згадила.

Када смо као родитељи тражили да испред школа дежура полиција, јер се ту дешавају отмице, диловање дроге, туче малолетника и слично, речено нам је да полиција нема довољно људи за тако нешто.

Дакле, немамо довољно људи да заштитимо децу, али их има довољно да чувају изнуђиваче новца, неодговорне "стручњаке" због којих људи умиру после операције чукља, уживаоце бонуса од фармако-мафије, владаре живота и смрти.

Полиција може да их сачува само 1 на 1, јер ће у противном онај ко је решио да се обрачуна са доктором то свакако учинити. И предаће се полицији, јер још ни један није побегао са лица места.

Само се никако не чује зашто је неки докторчић добио по лабрњи, то се гура под тепих.

Питам се зашто?

Kakav ste vi čovekomrški ološ. Vi samo tražite izgovore da sručite svoju patološku mržnju na nekog ko je idealan za to, a ko bi drugi bio nego zli, korumpirani lekar. Drago mi je što nikad neću biti kao vi i što svo to smeće koje gajite u sebi ostaje u vama. Možete samo da sikćete od besa i pakosti a isti ti lekari će i dalje raditi i gomilati lovu.:lol:

Ma razumem, ali oni će i dalje bahato živeti i gomilati lovu, uprkos svim forumskim naporima da se promeni taj užasni sistem.

И то уз заштиту полиције.

Схватам ја да не можемо ништа да променимо, али можемо бар да се јавно згрозимо.

Док нам и то не укину.

Причамо о заштити људи који својим савесним радом треба да штите сами себе.

Nekad su ljudi od srca nosili doktoru i pečenicu i prepečenicu, al ovoj današnjoj stoki malo, oće šušku.

Nego, uskoro će se iz sličnih razloga ukazati neophodnost zaštite opštinara i prosvetara Ko će tolke policajce da plaća?

- - - - - - - - - -

Схватам ја да не можемо ништа да променимо, али можемо бар да се јавно згрозимо.

Док нам и то не укину.

Sad će samo da poskupi tarifa za iznos pandurskog tala

Док нам и то не укину.

A ti i tebi istomošljenici ćete nagrnuti na policiju? Da srušite sisterm? :lol:

Vi ste pi čke, snažni samo ovde, u realnom životu manji od miševa i zato treba da vas j ebu , jer ste pi čke.
Nemoj meni to da pričaš nego idi kod nekog lekara kojeg posebnomrziš i njemu uvaljaj svoje ideje.:hahaha:

A ti i tebi istomošljenici ćete nagrnuti na policiju? Da srušite sisterm? :lol:

Vi ste pi čke, snažni samo ovde, u realnom životu manji od miševa i zato treba da vas j ebu , jer ste pi čke.
Nemoj meni to da pričaš nego idi kod nekog lekara kojeg posebnomrziš i njemu uvaljaj svoje ideje.:hahaha:

А ово си, претпостављам, ти

bs9.jpg

Kakav ste vi čovekomrški ološ. Vi samo tražite izgovore da sručite svoju patološku mržnju na nekog ko je idealan za to, a ko bi drugi bio nego zli, korumpirani lekar. Drago mi je što nikad neću biti kao vi i što svo to smeće koje gajite u sebi ostaje u vama. Možete samo da sikćete od besa i pakosti a isti ti lekari će i dalje raditi i gomilati lovu.:lol:

Šta je sa tobom? Kakav si ti čovekomzački ološ'

Imaš neku potrebu da braniš zle korumpirane lekare?

Drago mi je što nikad neću biti kao ti i što svo to smeće koje gajiš u sebi ostaje u tebi.

Možeš samo da sikćeš od besa i pakosti ali isti ti korumpirani lekari će ili pripaziti na svoje bahatosti ili će ih čuvati, al stražari u zatvorima.

А ово си, претпостављам, ти

Nemam pojma ko je ta osoba na slici, i ne zanima me, ali ono što pouzdano znam je da si ti osoba ne baš visokih dometa, koja se zapljune na svaku temu sa svojim dubokoumnim analizama ovog sveta, punog suza i boli i da su ti svi postovi smeće na kvadrat.Aj zdravo. Odo da radim nešto a ti pljuckaj i dalje.

- - - - - - - - - -

Šta je sa tobom? Kakav si ti čovekomzački ološ'

Imaš neku potrebu da braniš zle korumpirane lekare?

Drago mi je što nikad neću biti kao ti i što svo to smeće koje gajiš u sebi ostaje u tebi.

Možeš samo da sikćeš od besa i pakosti ali isti ti korumpirani lekari će ili pripaziti na svoje bahatosti ili će ih čuvati, al stražari u zatvorima.

Ne lupetaj.

Nemam pojma ko je ta osoba na slici, i ne zanima me, ali ono što pouzdano znam je da si ti osoba ne baš visokih dometa, koja se zapljune na svaku temu sa svojim dubokoumnim analizama ovog sveta, punog suza i boli i da su ti svi postovi smeće na kvadrat.Aj zdravo. Odo da radim nešto a ti pljuckaj i dalje.

- - - - - - - - - -

Ne lupetaj.

Види, ја немам појма ко си ти, али видим да ти знаш ко сам ја.

И драго ми је да си запазио моје постове, јер ја твоје нисам.

Све до ових којима си ме лично напао, без икаквог разлога.

Нит' смртиш, нит' миришеш, што би рекла моја баба.

Нити браниш лекаре, нити их нападаш, али зато нападаш свакога ко изнесе своје мишљење.

И боље иди ради нешто, овде стварно губиш време јер си прозиран, неприметан, транспарентан.

Nekad su ljudi od srca nosili doktoru i pečenicu i prepečenicu, al ovoj današnjoj stoki malo, oće šušku.

Nego, uskoro će se iz sličnih razloga ukazati neophodnost zaštite opštinara i prosvetara Ko će tolke policajce da plaća?

- - - - - - - - - -

Sad će samo da poskupi tarifa za iznos pandurskog tala

Sa'će se digne tarifa.
Policajci i doktori će se utališu !
Najebaće pacijenti, dodatno....

ako doca traži 500 keka za administraciju po Hipokratu, panduru ide bar 20% po slučaju...
POLICIJA JAKO ZAINTERESOVANA ZA ZDRAVLJE LEKARA :super:
za prevoz azilanata ionako angažovani svi redom, za običan komunalni problem kad zoveš - nemaju dostupne
naravno da nemaju kad vozaju azilante...

- - - - - - - - - -

Sa'će se digne tarifa.
Policajci i doktori će se utališu !
Najebaće pacijenti, dodatno....

lekar za razliku od pandura ima neku školu
tako će pandur odmah da izračuna da ako se srBski doca hvali sa 500 evra sigurno je uzeo 2000

- - - - - - - - - -

Srbi su jedini narod na planeti koji seru evre

Back