Od drzave Srbije trazi pomoc za promenu pola

Bratislave ovde se ne radi o politickoj korektnosti, vec o ljudskosti. Mentalni poremecaji. U Srbiji jos uvek preovladjuje misljenje da ako ides kod psihologa i psihijatra da si kako ti kazes lud. Nije tako. Postoje razni poremecaji. Laksi i tezi. Psiholog ili psihijatar pomaze ti putem psiho terapije da sagledas probleme i iznadjes resenje za stanje u kojem se neko nadje. Imas laksa depresivna stanja, ali i teza sa suicidnim mislima, panicni napadi, shizofrenija, granicni poremecaj licnosti, bipolarni poremecaj...

Ne mogu svi da se izbore sami.
Sva ta laksa depresivna stanja su iskljucivo uzrokovana objektivnim problemima, a ne nekim zamisljenim koje treba "prevazici" mastom. vec konkretnim delom.
Mislim otkud ti to da je po meni svako ko ide kod psihoa lud? Pa ja sam isao isto : D...
Samo sam skapirao da su to sve prazne price koje samo sluze da zavaravaju a da resenja jedino mozes naci sam ili sa priajteljima/devojkom kojiam je stalo do tebe, a ne tamo nekog ko nema veze sa tobom

Sva ta laksa depresivna stanja su iskljucivo uzrokovana objektivnim problemima, a ne nekim zamisljenim koje treba "prevazici" mastom. vec konkretnim delom.
Mislim otkud ti to da je po meni svako ko ide kod psihoa lud? Pa ja sam isao isto : D...
Samo sam skapirao da su to sve prazne price koje samo sluze da zavaravaju a da resenja jedino mozes naci sam ili sa priajteljima/devojkom kojiam je stalo do tebe, a ne tamo nekog ko nema veze sa tobom

Ko ti je to rekao da treba prevazici mastom?

Od države Srbije traži pomoć za promenu pola
A
Pretpostavljam da ce neki ovde odmah da skoce kako je nepravda ucinjena ovom decku. Mene nesto drugo zanima, da li iko shvata da je ovom decku potrebna ozbiljna pomoc. Prvo se izjasnio kao homoseksualac, sada zeli promenu pola. Dakle...:think:

Ako je tako svaki psihater bi se trebao upistati u cemu je stos ne mozes biti ***** i transgender.

Back