Od danas sam nacionalista

Uopste sebe ne smatram fasistom samo iznosim cinjenicu ;u ovom slucaju za cigane

Mada moram da priznam nikada nisam videla Roma mislim neku normalnu osobu
da ima posao;da studira itd..

Jednostavno to je u njihovoj krvi;takva je krv!

Да си написала ТАКВА ИМ ЈЕ НАРАВ - то бих могао да прихватим, али ово о крви је обична глупост. Не можеш на тај начин класификовати људе. Али исто тако има на овој теми и оних који крајње бедно и фолирантски глорификују Цигане.

Свима треба да буде јасно да Цигани имају свој фазон, свој начин живота који је тако рећи НЕМОГУЋЕ променити. У том начину живота има нечег клошарског и често сам им завидео на томе. Лично волим Цигане - али не могу трабуњати овде о томе да ето "има и доктора Цигана" па да их због тога величам, јер то су изузеци који потврђују правило. Цигани не желе организацију живота онако како смо то ми уредили - и тачка. Једноставно, воле да клошаре, да не раде, да певају и играју, попију - па се после потуку...сељакају се са својим чергама, живе у картонским насељима или чак и по пећинама - али то је њихов избор, схватите то већ једном.
Наравно, има доста оних, нарочито по градовима који су прихватили неки условно речено "бољи" начин живота - али њихова опредељеност "за слободу по њиховом избору" - неће бити промењена било каквим државним мерама.
Што се мене тиче - *ебеш пијанку без Цигана, *ебеш провод без њих и њихове музике.

Да си написала ТАКВА ИМ ЈЕ НАРАВ - то бих могао да прихватим, али ово о крви је обична глупост. Не можеш на тај начин класификовати људе. Али исто тако има на овој теми и оних који крајње бедно и фолирантски глорификују Цигане.

Свима треба да буде јасно да Цигани имају свој фазон, свој начин живота који је тако рећи НЕМОГУЋЕ променити. У том начину живота има нечег клошарског и често сам им завидео на томе. Лично волим Цигане - али не могу трабуњати овде о томе да ето "има и доктора Цигана" па да их због тога величам, јер то су изузеци који потврђују правило. Цигани не желе организацију живота онако како смо то ми уредили - и тачка. Једноставно, воле да клошаре, да не раде, да певају и играју, попију - па се после потуку...сељакају се са својим чергама, живе у картонским насељима или чак и по пећинама - али то је њихов избор, схватите то већ једном.
Наравно, има доста оних, нарочито по градовима који су прихватили неки условно речено "бољи" начин живота - али њихова опредељеност "за слободу по њиховом избору" - неће бити промењена било каквим државним мерама.
Што се мене тиче - *ебеш пијанку без Цигана, *ебеш провод без њих и њихове музике.
Pazi ovo . Moj brat se sprijateljio sa komsijama,ciganima koji su u Austriji .On im odrzava ovde kucu, placa dazbine obezbedi jagnje za Djurdjevdan... Izuzetni ljudi, cisti neverovatno, uvek okupani opeglani,nasmejani i sad jedna recenica od od domacina "mi se i ne druzimo sa cigani jer oni samo gledaju kako da te zaj*bu..."

Pazi ovo . Moj brat se sprijateljio sa komsijama,ciganima koji su u Austriji .On im odrzava ovde kucu, placa dazbine obezbedi jagnje za Djurdjevdan... Izuzetni ljudi, cisti neverovatno, uvek okupani opeglani,nasmejani i sad jedna recenica od od domacina "mi se i ne druzimo sa cigani jer oni samo gledaju kako da te zaj*bu..."

То је управо оно о чему и ја пишем. Овде о Циганима ******е људи који о њима појма немају и који их уопште не разумеју и не схватају, испашће да је држава КРИВА а нарочито ми Срби што су Цигани такви какви су. Мене су када сам био мали у Војводини чували њихови тзв."домаћи Цигани" који су такође чисти, испеглани и поштени, и који се уопште не друже са оним чергарима, или са оним тзв."стрвинарима" - али то је права реткост.
Некада је било кажњиво по Закону ако дете не водиш у школу да макар заврши осмогодишњу - али Цигане је за то БОЛЕЛО УВО......

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=509711

Virtuelna mržnja
Nekada se govorilo da papir trpi sve, danas bi mnogo bliža istini bila tvrdnja da internet trpi sve. Teško je bez osećanja žestoke mučnine isplivati iz reke mržnje koja se valja na pojedinim sajtovima, a kao i uvek u istoriji, najomiljenija tema profesionalnih mrzitelja svih ubeđenja su Romi. Već banalna istina da su svi mrzitelji braća, bez obzira na jezik, boju kože i religiju, potvrđuje se i u srpskoj verziji boraca za čistotu bele rase. Mada Hrvate ("ustaše") ne podnose, sa zavišću im odaju priznanje kako u njihovoj zemlji "ciganija" ne sme da podigne glavu, dok se kod nas razmahala. Svaka vest o nasilju nad Romima izaziva neopisivo oduševljenje na forumima takve orijentacije. Međutim, u tom svetu su i informacije nešto drugačije. "Čitao sam da je u Pančevu dva dečaka prebila grupa Roma", kaže jedan forumaš Stormfronta. "Šire bolesti, prljaju i zagađuju okolinu i pored svega otimaju i prebijaju srpsku decu... Nije prvi put da se to dešava! Pančevo je samo jedan od svežih primera koje sam pročitao. Misliš da se to ne dešava u Somboru, Zrenjaninu, Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Leskovcu, Kragujevcu i ostalim gradovima?" Brat po oružju zapanjeno pita pobratima zašto se povodom tog slučaja Pančevci ne organizuju i ne brane. Sve vrvi od poziva na konačno rešenje, nostalgičnih prisećanja na zlatna vremena Hitlerove epohe.
Kada bi sve to ludilo ostalo zarobljeno u nevidljivim zidovima, iza kojih stupa samo onaj ko hoće, to more mržnje izazivalo bi manju jezu. Ovako, nije lako pomisliti da iza svakog takvog komentara stoji živ čovek, koji će, kada ugasi kompjuter, ustati i izaći na ulicu, među druge.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=509711

Virtuelna mržnja
Nekada se govorilo da papir trpi sve, danas bi mnogo bliža istini bila tvrdnja da internet trpi sve. Teško je bez osećanja žestoke mučnine isplivati iz reke mržnje koja se valja na pojedinim sajtovima, a kao i uvek u istoriji, najomiljenija tema profesionalnih mrzitelja svih ubeđenja su Romi. Već banalna istina da su svi mrzitelji braća, bez obzira na jezik, boju kože i religiju, potvrđuje se i u srpskoj verziji boraca za čistotu bele rase. Mada Hrvate ("ustaše") ne podnose, sa zavišću im odaju priznanje kako u njihovoj zemlji "ciganija" ne sme da podigne glavu, dok se kod nas razmahala. Svaka vest o nasilju nad Romima izaziva neopisivo oduševljenje na forumima takve orijentacije. Međutim, u tom svetu su i informacije nešto drugačije. "Čitao sam da je u Pančevu dva dečaka prebila grupa Roma", kaže jedan forumaš Stormfronta. "Šire bolesti, prljaju i zagađuju okolinu i pored svega otimaju i prebijaju srpsku decu... Nije prvi put da se to dešava! Pančevo je samo jedan od svežih primera koje sam pročitao. Misliš da se to ne dešava u Somboru, Zrenjaninu, Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Leskovcu, Kragujevcu i ostalim gradovima?" Brat po oružju zapanjeno pita pobratima zašto se povodom tog slučaja Pančevci ne organizuju i ne brane. Sve vrvi od poziva na konačno rešenje, nostalgičnih prisećanja na zlatna vremena Hitlerove epohe.
Kada bi sve to ludilo ostalo zarobljeno u nevidljivim zidovima, iza kojih stupa samo onaj ko hoće, to more mržnje izazivalo bi manju jezu. Ovako, nije lako pomisliti da iza svakog takvog komentara stoji živ čovek, koji će, kada ugasi kompjuter, ustati i izaći na ulicu, među druge.

Ех ти јадни ликови, ти јадни плаћеници који се још и усуђују да себе зову новинарима - већ годинама јадни раде једно те исто, али неизоставно "по
наруџбини".
"Тезе" и "конструкције" које они креирају а онда и заступају заиста су на
маргини сваког човека који има макар два грама мозга. Сажаљевам их у
сваком погледу. А о томе какву и колику подршку имају у јавности - довољно
је распитати се колико СТВАРНО народ у Србији купује њихове сраћке а
колика им је СТВАРНА РИМИТЕНДА, а нарочито ОБЕЛОДАНИТИ КО ЈЕ
ФИНАНСИЈЕР ЊИХОВИХ "ВИСОКОУМНИХ" ИДЕЈА...

Ех ти јадни ликови, ти јадни плаћеници који се још и усуђују да себе зову новинарима - већ годинама јадни раде једно те исто, али неизоставно "по
наруџбини".
"Тезе" и "конструкције" које они креирају а онда и заступају заиста су на
маргини сваког човека који има макар два грама мозга. Сажаљевам их у
сваком погледу. А о томе какву и колику подршку имају у јавности - довољно
је распитати се колико СТВАРНО народ у Србији купује њихове сраћке а
колика им је СТВАРНА РИМИТЕНДА, а нарочито ОБЕЛОДАНИТИ КО ЈЕ
ФИНАНСИЈЕР ЊИХОВИХ "ВИСОКОУМНИХ" ИДЕЈА...

Komšija, na stranu to što si sad ovde popljuvao novinarsku profesiju i malčice namerno skrenuo s teme, da li ti stvarno misliš da tekst ne sadrži ni trunku istine?

Komšija, na stranu to što si sad ovde popljuvao novinarsku profesiju i malčice namerno skrenuo s teme, da li ti stvarno misliš da tekst ne sadrži ni trunku istine?

У том тексту ИМА ИСТИНЕ, наравно, у погледу оног што је написано на сајтовима који су цитирани - АЛИ У ПОГЛЕДУ ЗАКЉУЧИВАЊА И СТВАРАЊА ФАМЕ ОКО ПИСКАРАЊА ПО ФОРУМИМА - ТО ЈЕ ОБИЧНА СВИЊАРИЈА.

Тврдим ти својим животом и потписујем да је Србија земља КОЈА ИМА НАЈМАЊЕ НЕТРПЕЉИВОСТИ ПРЕМА ЦИГАНИМА И НАЈВИШИ СТЕПЕН ЉУДСКИХ ПРАВА СВИХ МАЊИНА ------- тврдим то! Ми Срби нигде на свету немамо ни приближно права која дајемо другима, али и поред тога појави се неки шизофреничар који ће да промовише тезу СРБИ = ФАШИСТИ, могао бих да га тучем и батинам све док не буде цвилео и молио за милост, јер су ми овакви такстови највећа могућа увреда.

У том тексту ИМА ИСТИНЕ, наравно, у погледу оног што је написано на сајтовима који су цитирани - АЛИ У ПОГЛЕДУ ЗАКЉУЧИВАЊА И СТВАРАЊА ФАМЕ ОКО ПИСКАРАЊА ПО ФОРУМИМА - ТО ЈЕ ОБИЧНА СВИЊАРИЈА.

Тврдим ти својим животом и потписујем да је Србија земља КОЈА ИМА НАЈМАЊЕ НЕТРПЕЉИВОСТИ ПРЕМА ЦИГАНИМА И НАЈВИШИ СТЕПЕН ЉУДСКИХ ПРАВА СВИХ МАЊИНА ------- тврдим то! Ми Срби нигде на свету немамо ни приближно права која дајемо другима, али и поред тога појави се неки шизофреничар који ће да промовише тезу СРБИ = ФАШИСТИ, могао бих да га тучем и батинам све док не буде цвилео и молио за милост, јер су ми овакви такстови највећа могућа увреда.

O.K., barem smo se u nečem delimično složili: i ja mislim da kod nas postoji visok stepen ljudskih prava svih manjina. I naravno da Srbi nisu fašisti. U ovom tekstu se decidno spominju forumi na kojima se promoviše fašizam. Poenta i jeste u tome da fašizam POSTOJI, a da se često zamaskira nacionalizmom. Nacionalizam, sam po sebi, jeste potpuno zdrav, ali kada pređe zdravorazumske okvire i kvalifikuje druge nacionalnosti i rase kao "šljam" - onda to prestaje da bude.
E, bre, komšija, nemoj da si toliko ljut na mene samo zbog toga što nismo politički istomišljenici. :confused: Bez obzira na te razlike, neke sličnosti u stavovima ipak postoje, makar u minimalnim okvirima.

Pitate se zašto? Rećiću vam
Sve ove godine sam bio za DOS (Čedu), skoro pa jednako kotirao sve narode na ovoj planeti, autonomija Vojvodine, smatrao Srbe glavnim krivcima za rat na Kosovu i Metohiji...

Мало је чудно да ти је проблем са Циганима отворио очи да је српски народ жртвени јарац евроатлантизма,односно глобализације на Балкану,али добро.
Чудни су путеви Господњи.:D:D:D

Мало је чудно да ти је проблем са Циганима отворио очи да је српски народ жртвени јарац евроатлантизма,односно глобализације на Балкану,али добро.
Чудни су путеви Господњи.:D:D:D

Bravo Joe! Evo da se nadovežem na tvoje izlaganje:

ПРАВОСЛАВНИ ДУХОВНИК:
Kako ђаво обмањује људе?

Каже Ђаво човеку да иде у цркву и да пости али и у кафану да иде. Подједнако да посећује света места а после да иде на забаву.
Господ Христос каже у Еванђељу: "Нико не може два господара служити. (уп.Мт.6,24) тј.мени и Богу. Човече, не можеш ходити двема стазама или с Богом или с Ђаволом
E sada vi procenite koliki ste pravoslavci i koliko volite ljude (piše autor ove teme kako voli Madjare ali ne voli Cigane). Pa još procenite ono vaše - bolje alkokol nego droza. A najbolje procenite - bravo naši ua njihovi, prokleti bili i tome sl.
Krs čas ubi nabi - 200€

Prvo nemozes sve Cigane u isti kos kao sto nemozes na sve albance isto gledati ,pa pogledaj kakvi smo mi Srbi ,ima i nas raznih ja bi jednog mog komsiju srbina rado zamenio sa romom imli albancem .
Svaka jedinka za sebe odgovara ,Cigani su u takvom okruzenju rasli i neznaju takvo ponasanje im normalno.
Ja sam nacionalista ali.............. nacionalista sam sto cenim Srbe a ne zato sto mrzim ostale manjine u Srbiji.

Сличан случај сам ја видео лично.
У радњу улази Циганска породица. Дошли комбијем из Аустрије. Васпитани, а дотерани и сређени. Плаћају и сада Циганин каже "Извините имам 1,000 динара, али је новчаница залепљена селотејпом" и радник прихвати, Циганин дода "Ево идемо да заменимо Евре и враћамо се".
Сада коментаришемо нешто треће.
Кад враћа се после пола сата Циганин, и носи нову новчаницу од 1,000 Динара и каже раднику
"Ево дошао сам да заменим ону залепљену"

То је управо оно о чему и ја пишем. Овде о Циганима ******е људи који о њима појма немају и који их уопште не разумеју и не схватају, испашће да је држава КРИВА а нарочито ми Срби што су Цигани такви какви су. Мене су када сам био мали у Војводини чували њихови тзв."домаћи Цигани" који су такође чисти, испеглани и поштени, и који се уопште не друже са оним чергарима, или са оним тзв."стрвинарима" - али то је права реткост.
Некада је било кажњиво по Закону ако дете не водиш у школу да макар заврши осмогодишњу - али Цигане је за то БОЛЕЛО УВО......

"С ким си- онакав си"

проблем Цигана је социолошко-економски а не социолошко-национални
Једноставно пример:
Имали смо до сада мој и Џаријев пример ЦИГАНА ИЗ АУСТРИЈЕ.
Зашто? Па тамо су били присиљени да науче понашање и да уђу у виши друштвени слој јер су имали сразмерно доста новаца, нека нижа средња класа, а деца су им школована до краја Средње школе.

Даље у мом граду има делова које више насељавају Цигани. Балата рецимо. Е, сад!
Срби, Мађари и Румуни који тамо живе окружени Циганском већином- попнашају се управо као да су Цигани. Што Соннет каже Некултурни и прљави.

А Цигани који живе у центру понашају се као Срби или Мађари, јер се мањина увек равна са већином.

Дакле ми овде смо дошли до одличног закључка:
1. Цигани из картонских насеља су прљави, лажу и краду, немају школе
2. Цигани из Аустрије су господа, па и у односу на нас.

КАД ИМАШ ПАРА ЛАКО ЈЕ ДА БУДЕШ *ЕБЕНИ ГОСПОДИН!

Мислим да је ово добра закључак:)

"С ким си- онакав си"

проблем Цигана је социолошко-економски а не социолошко-национални
Једноставно пример:
Имали смо до сада мој и Џаријев пример ЦИГАНА ИЗ АУСТРИЈЕ.
Зашто? Па тамо су били присиљени да науче понашање и да уђу у виши друштвени слој јер су имали сразмерно доста новаца, нека нижа средња класа, а деца су им школована до краја Средње школе.

Даље у мом граду има делова које више насељавају Цигани. Балата рецимо. Е, сад!
Срби, Мађари и Румуни који тамо живе окружени Циганском већином- попнашају се управо као да су Цигани. Што Соннет каже Некултурни и прљави.

А Цигани који живе у центру понашају се као Срби или Мађари, јер се мањина увек равна са већином.

Дакле ми овде смо дошли до одличног закључка:
1. Цигани из картонских насеља су прљави, лажу и краду, немају школе
2. Цигани из Аустрије су господа, па и у односу на нас.

КАД ИМАШ ПАРА ЛАКО ЈЕ ДА БУДЕШ *ЕБЕНИ ГОСПОДИН!

Мислим да је ово добра закључак:)

Khmmm!!!

Apsolutno se ne slazem;prvenstveno niko nije obratio paznju na istinsko tumacenje mojih recnica.
Nije moguce civilizovati Ciganina u Srbiji;kao sto nije moguce civilizovati Ciganina u svetu..

Medjutim prava poenta zapravo i nije nastojanje teziti ka njihovom civilizovanju
nego spreciti porast kriminala i drugih losi stvari koje oni nose sa sobom.

U slucaju Cigan moram da generalizujem Romski narod jer prosto to sami sebi rade.

Neverovatna je cinjenica da oni nemaju osecaj vezanosti za mesto ili drzavu u kojoj zive
Oduvek su svaku drzavu gledali jednostavno kao deo njihovog proputovanja.

U sastavu njihove kulture jeste zapravo ne pripadanje i ne zblizavanje sa narodima u cijoj zemlji zive.

Problem se nalazi u samom vrhu Srbije;sto nije za iznenaditi

Tito im je deo prilicnu slobodu i cini se da je jos uvek nose sa sobom

Dok ih u Austriji primoravaju da promene nacin zivota da se skoluju
U Srbiji su im neogranicena prava slobode sa cim se uopste ne slazem

Khmmm!!!

Apsolutno se ne slazem;prvenstveno niko nije obratio paznju na istinsko tumacenje mojih recnica.
Nije moguce civilizovati Ciganina u Srbiji;kao sto nije moguce civilizovati Ciganina u svetu..
Khmmm!!!
Znaš li da u našoj skupštini sedi predstavnik Roma s 2 doktorata, što ga čini najškolovanijim poslanikom.

Dok ih u Austriji primoravaju da promene nacin zivota da se skoluju
U Srbiji su im neogranicena prava slobode sa cim se uopste ne slazem
S jedne strane navodiš da Rome nije moguće civilizovati nigde u svetu, a onda navodiš austrijski primer gde se upravo to radi.

Sve ove godine sam bio za DOS (Čedu), skoro pa jednako kotirao sve narode na ovoj planeti, autonomija Vojvodine, smatrao Srbe glavnim krivcima za rat na Kosovu i Metohiji...

Pre nekih godinu i po dana u kući moje majke menjali smo nameštaj. I nismo hteli da bacimo stari nameštaj, nego smo hteli da ga poklonimo. Jedna mlada ciganka je zvonila na vrata videvši oglas za plac. I cigani ko cigani nije joj se svidela cena. U glavnom moja majka pita ciganku da li je zainteresovana za nameštaj. Ciganka je naravno pucala od radosti, jer će dobiti nameštaj.
I otišla ciganka po svoju familiju da nose nameštaj, i trpaju oni nameštaj na zaprežna kola.
Svideli su im se neki kreveti koje je moja majka htela da proda (jer su jos od moje babe, a to nije bilo za poklanjati). Proda moja majka njima te krevete.
Ćale i ja smo u drugu kuću odvozili neke kuhinjske delove, tako da smo samo nekoliko minuta mogli da kontrolišemo cigane.
Kad sam se vratio imao sam sta da vidim: cigan mi je ukrao nove umbro patike.
Posle nekog vremena vidi moja majka cigana u mojim patikama (mali grad), i stopira ona njega da mu očita bukvicu.

Elem, juče po kiši dok sam prelazio ulicu prelazila je ulicu i jedna grupa cigana.
Kako je bila baruština, ulete mi cigan ispred nogu i poprskame i još on meni kaže: ajde ***** te u dupe. To je rekao tiho.
Ja mu podviknem i krenem prema njima da se obracunam. Naravno, pobegli su.
Svi znamo kakav svinjac ovde kod nas u Pančevu na buvljaku prave.

Drugo, ovo sve sto su albanci uradili u Makedoniji navelo me je da u potpunosti znam da su albanci krivi za sve što se dešavalo na Kosovu i Metohiji.

potpuno si u pravu
a meni su, btw, prosle godine obili auto, polomili staklo suvozača
i maznuli cd plejer
i pouzdano znam da su počinioci bili jedan srbin i jedan crnogorac
uh kako ih mrzim
iz dna duše
to je njihov stil života
a ja ne budi lijen, odma sam nabavio crveno bijelu zastavu sa finim crnim krstom
srbe na vrbe, crnogorce na ..( ****** dajte neku rimu )

Ja sam nacionalista ceo svoj zivot ali nisam sovinista.Znate kako kod mene u gradu zivi skoro 20 nacionalnih manjina.ja sam odrasto u mesovitom drustvu de ima i madjara i rusina ukrainaca itd.Tako da nemogu da kazem "mrzim" te i te.Svi imate razlog zasto ne volite nekog ali treba da znate da su to pojedinci.I nemozete da donosite ocenu na osnovu njih.Kod nas ima cigana koji zive normalno kao i ja i vi.
Sto se tice nacionalizma svi treba da budemo nacionalisti da volimo svoj narod ali netreba mrzeti druge to je bar moje misljenje.

Pre nekih godinu i po dana u kući moje majke menjali smo nameštaj. I nismo hteli da bacimo stari nameštaj, nego smo hteli da ga poklonimo. Jedna mlada ciganka je zvonila na vrata videvši oglas za plac. I cigani ko cigani nije joj se svidela cena. U glavnom moja majka pita ciganku da li je zainteresovana za nameštaj. Ciganka je naravno pucala od radosti, jer će dobiti nameštaj.
I otišla ciganka po svoju familiju da nose nameštaj, i trpaju oni nameštaj na zaprežna kola.
Svideli su im se neki kreveti koje je moja majka htela da proda (jer su jos od moje babe, a to nije bilo za poklanjati). Proda moja majka njima te krevete.
Ćale i ja smo u drugu kuću odvozili neke kuhinjske delove, tako da smo samo nekoliko minuta mogli da kontrolišemo cigane.
Kad sam se vratio imao sam sta da vidim: cigan mi je ukrao nove umbro patike.
Posle nekog vremena vidi moja majka cigana u mojim patikama (mali grad), i stopira ona njega da mu očita bukvicu.

Elem, juče po kiši dok sam prelazio ulicu prelazila je ulicu i jedna grupa cigana.
Kako je bila baruština, ulete mi cigan ispred nogu i poprskame i još on meni kaže: ajde ***** te u dupe. To je rekao tiho.
Ja mu podviknem i krenem prema njima da se obracunam. Naravno, pobegli su.
Svi znamo kakav svinjac ovde kod nas u Pančevu na buvljaku prave.

Drugo, ovo sve sto su albanci uradili u Makedoniji navelo me je da u potpunosti znam da su albanci krivi za sve što se dešavalo na Kosovu i Metohiji.

Mada nisam sklon ovakvim generalizacijama, moram skoro u potpunosti da se slozim sa tvojom poslednjom recenicom. Kazem skoro u potpunosti, zato sto ne postoji apsolutno crno ili belo vidjenje stvari, uvek ima nekih nijansi. Ali, ono sto jeste cinjenica, to je da su shiptari ti koji su prouzrokovali i hteli rat a ne Milosevic.Kako si to lepo primetio, u Makedoniji nema Milosevica ali zato ima UCK, ON-e, AN-e...i ko zna kakvih sve ne separatista-terorista. Cudno je to da su ti cigani bili okidac da bi shvatio neke ociglednosti jer oni bas i nisu reprezentativni uzorak na zadatu temu.

Original postavio andes

Mada nisam sklon ovakvim generalizacijama, moram skoro u potpunosti da se slozim sa tvojom poslednjom recenicom.....

a bas se cudim da se ti slazes sa tom zadnjom recenicom:lol::lol::lol:

Back