Od danas obavezna registracija svih pripejd brojeva u Srbiji: Šta to menja za korisnike?

@Branko Branko ne spominjem ja razloge. Kažem da ne radim ništa zbog čega bi bio zanimljiv državi i/ili obavještajnim agencijama. Ako BIA ( ili već ko ) nema pametnijeg posla od prisluškivanja mojih razgovora sa sestrama pa dobro. Ako im je interesantno da neko prati kako sestra kuka na maistora a ja na to da dam ogromne pare na zdravstvenu zaštitu i opet sve plaćam kad odem doktoru odlično. Ako im je zanimljivo kako ja i kum međusobno kukamo zbog para za popravku auta jbg. Eto to su moji uobičajeni razgovori. Naravno postoje i neki privatni ali baš nešto ne mislim da im je moje muvanje neke bitno i zanimljivo. I da ponovim. Biti na društvenim mrežama i imati privatnost ne ide.

Ali zasto zelite i zudite da budete kontrolisani?
To ne razumem.
Zasto ne vidim predloge i raspravu da se uvedu 3 nadzorna tela, organizacije koje ce da imaju pipke svuda da kontrolisu da neko ne skuplja podatke i da nema baze podataka jer drugaciji je sistem ako imas ko je ko , a drugaciji je sistem kad imas dosijea ko je ko..

Ja sam za dosijea, ali ne za ovakva kakve vi volite, a stvarno ih volite, i kad sam radio na centrali kao osoba koja ima uvid u svacije razgovore, i naravno da znam da mogu iz listinga, ne da ja prisluskujem vase razgovore, nego mogu iz listinga za poslednjih 6 meseci da znam da li neka zenska ima frajera ili nema, da li je pred davanjem ili nije, da li je ceznjiva ili nije...sve se to vidi iz razgovora , duzine trajanja razgovora i brojeva koji se okrecu...

I to za manje od 5 min...jok treba mi 1h...pet minuta i vidim sve...

Ali sam za dosijea u smislu otvaranja vrata onima koji su vredni , a zatvaranja vrata onima koji su agresivni , korumpirani i to da bude javno, ili polujavno...
Na zalost u Srbiji se sve okrece naopako , a obozava se omocenje i zastrasenje...a ne vestina i talenat...
Sad je jos gore...negativna selekcija je oterala sve u glavi u totalni raspad...sad vise i ne primecuju sta rade..
Pa ovo i jeste smišljeno zbog "bundžija".
Naravno (ono što pominje Djavolčić) da njima nije interesantna rasprava o Zvezdi i Partizanu, ili priča o tome kako ti napreduje kukuruz na njivi - nego kontakti bundžija protiv sistema.
Sa kim si se sve čuo, da li pripadaš nekoj organizaciji ili si solista.
To je ono što njih zanima - totalna kontrola društva, što je omogućeno današnjom tehnologijom.
Beskičmenjaci i kukavice neće imati problema - i dalje će biti srećni robovi.

Prvo daleko sam ja od derana. Druga stvar bez vrijeđanja. I treće ne vidim šta gubim. Ja imam dva MTS broja. Oba kupljena u njihovoj poslovnici. Sa sve ličnom kartom. Tako da... Nemam šta da krijem. Ne bavim se kriminalom, terorizmom. Ne prijetim nikome. Ako državu interesuje moje psovanje poslije utakmica pa dobro.
Državu interesuje tvoje psovanje sistema.
Sad... što ti nikad ne psuješ sistem - to je tvoja prednost.
Nismo svi botovi i dupelisci onog ko je na vlasti.

Naravno nisu znali da su ti poljoprivrednici protiv njih bez registracije broja? Otkada je uslov za društvene mreže broj telefona? E da. Privatnost i društvene mreže ne idu u istoj rečenici. I bez ovoga Googl prikuplja podatke. Da se ne lažemo. Na Facebooku pišem pod svojim imenom i sa svojom slikom. I stojim iza svega što napišem ili objavim. Isto kao i iza svog pisanja na ovom forumu.
Jesi li ikada napisao nešto protiv Vučića?
Nisi.
Zato ti je svejedno.

Pa ovo i jeste smišljeno zbog "bundžija".
Naravno (ono što pominje Djavolčić) da njima nije interesantna rasprava o Zvezdi i Partizanu, ili priča o tome kako ti napreduje kukuruz na njivi - nego kontakti bundžija protiv sistema.
Sa kim si se sve čuo, da li pripadaš nekoj organizaciji ili si solista.
To je ono što njih zanima - totalna kontrola društva, što je omogućeno današnjom tehnologijom.
Beskičmenjaci i kukavice neće imati problema - i dalje će biti srećni robovi.
Najstrašnije je što je monstrum oterao preko milion mladih iz srbije u poslednjih 13+ godina.

Ne znam kako mu suditi za to. Nema adekvatne kazne za veleizdajnika i diktatora.

Državu interesuje tvoje psovanje sistema.
Sad... što ti nikad ne psuješ sistem - to je tvoja prednost.
Nismo svi botovi i dupelisci onog ko je na vlasti.

Jesi li ikada napisao nešto protiv Vučića?
Nisi.
Zato ti je svejedno.
Dvije stvari. Prvo zamisli ne pišu svi o politici i političkim dešavanjima ( dobro ja ne spadam u tu grupu ). Drugo postoji razlika između kritike i vrijeđanja ( i tu ima mjera ) i prijetnji. To što ću napisati da je Vučić nesposoban ili lopov sigurno neće nikome biti interesantno. Ako napišem da ga treba ubiti, da ljude treba loviti po ulici i slično naravno da hoće. Facebook imam od valjda 2008. I političke komentare pišem rijetko. Džabe se čovjek nervira, posvađa a ne mijenja ništa.

Dvije stvari. Prvo zamisli ne pišu svi o politici i političkim dešavanjima ( dobro ja ne spadam u tu grupu ). Drugo postoji razlika između kritike i vrijeđanja ( i tu ima mjera ) i prijetnji. To što ću napisati da je Vučić nesposoban ili lopov sigurno neće nikome biti interesantno. Ako napišem da ga treba ubiti, da ljude treba loviti po ulici i slično naravno da hoće. Facebook imam od valjda 2008. I političke komentare pišem rijetko. Džabe se čovjek nervira, posvađa a ne mijenja ništa.
Pa jes'...
Lakše je (i korisnije) uvlačiti se u dupe onima koji su na vlasti.

Pa jes'...
Lakše je (i korisnije) uvlačiti se u dupe onima koji su na vlasti.
Ne. Lakše je u onome što radiš ( u ovom slučaju pišeš ) imati mjeru. Onda ti niko ne može ništa. Vlast se mijenja na izborima. I radom na terenu. Ne tako što ću ebati majku gradonačelniku, ministru, premijeru, predsjedniku.

Ne. Lakše je u onome što radiš ( u ovom slučaju pišeš ) imati mjeru. Onda ti niko ne može ništa. Vlast se mijenja na izborima. I radom na terenu. Ne tako što ću ebati majku gradonačelniku, ministru, premijeru, predsjedniku.
Vlast se može promeniti samo na poštenim izborima, kojih ovde nikad nije bilo - sistem se može promeniti samo intervencijom spolja.
Ako je uvlačenje u dupe onom ko je na vlasti "imanje mere", onda je ja nikada nisam imao.
A itekako treba yebati majku političarima - ako se radi o veleizdajnicima, lopužama i ubicama.

Vlast se može promeniti samo na poštenim izborima, kojih ovde nikad nije bilo - sistem se može promeniti samo intervencijom spolja.
Ako je uvlačenje u dupe onom ko je na vlasti "imanje mere", onda je ja nikada nisam imao.
A itekako treba yebati majku političarima - ako se radi o veleizdajnicima, lopužama i ubicama.
Da psovanjem na društvenim mrežama se mnogo postiže :mrgreen: I hajmo opet. Kritika prema bilo kome je ok ( taman i kada 1000% nisi u pravu ). Vrijeđanje nije. Tek prijetnja ne. Taman bio 1000% bio u pravu.

Da psovanjem na društvenim mrežama se mnogo postiže :mrgreen:
Na taj način se vidi raspoloženje naroda prema nekom ko je na vlasti.
Pametnom pomaže.
I hajmo opet. Kritika prema bilo kome je ok ( taman i kada 1000% nisi u pravu ). Vrijeđanje nije. Tek prijetnja ne. Taman bio 1000% bio u pravu.
Ne vidim šta je preteće u tome - što izdajnika nazoveš izdajnikom, lopova lopovom, a ubicu ubicom?

Na taj način se vidi raspoloženje naroda prema nekom ko je na vlasti.
Pametnom pomaže.

Ne vidim šta je preteće u tome - što izdajnika nazoveš izdajnikom, lopova lopovom, a ubicu ubicom?
Dobro. Onda nemoj da se čudiš ako si bezbjedonosno interesantan. Raspoloženje se vidi i kroz kritiku. Sve se može reći kulturno. To što to nama na ovim prostorima nije svojstveno je nešto drugo.

Dobro. Onda nemoj da se čudiš ako si bezbjedonosno interesantan.
A ko se čudi?
Raspoloženje se vidi i kroz kritiku. Sve se može reći kulturno.
Kulturno se obraćaš kulturnim ljudima - ne bagri koja nema elementarno ljudsko ophodjenje prema drugim ljudima.
To što to nama na ovim prostorima nije svojstveno je nešto drugo.
Vama zaista nije svojstveno.
Dovoljno je čuti najnovije izjave ovog Lazinog pacijenta.

Dobro. Onda nemoj da se čudiš ako si bezbjedonosno interesantan. Raspoloženje se vidi i kroz kritiku. Sve se može reći kulturno. To što to nama na ovim prostorima nije svojstveno je nešto drugo.
Dakle mi da čitamo poeziju i beremo cveće a oni da nas gaze automobilima?

A ko se čudi?

Kulturno se obraćaš kulturnim ljudima - ne bagri koja nema elementarno ljudsko ophodjenje prema drugim ljudima.

Vama zaista nije svojstveno.
Dovoljno je čuti najnovije izjave ovog Lazinog pacijenta.
Koji smo to mi? I da većini ljudi to ovde nije svojstveno. Vidi se i po ovom sajtu.

Politicare treba ukinuti, nema vise profesionalnih politicara pardon , lazova, lopovi, qurvi.....sve su to politicari.

"Ako ne registruješ broj do isteka dana 9.4.2025, imaš još 45 dana rok da registruješ broj, ali će ti tokom ovog perioda biti omogućeno samo da pozivaš hitne službe, da primaš poruke hitnih obaveštenja (npr. “Pronađi me”), kao i da pozivaš i primaš poruke i pozive od Srbija.

Sav neiskorišćeni kredit i dodaci biće privremeno onemogućeni za korišćenje nakon 10.4.2025. godine, a registracijom broja ponovo će biti dostupni do isteka važećeg roka. Nakon isteka ovih 45 dana, odnosno nakon 25.5.2025. godine, ako pripejd broj i dalje nije registrovan, biće deaktiviran. Broj možeš da reaktiviraš uz registraciju posetom najbliže poslovnice uz prilaganje ličnog dokumenta."

Да ли је сутра последњи дан за регуларну регистрацију бројева мобилног телефона?

У једном пасусу пише сутра а у другом да после десетог онемогућавају бројеве.

Данас је задњи дан за регистрацију бројева мобилних телефона - питајте које су вам могућности (колико пара за колико интернета,минута,порука,питајте да запишу негде тако је једноставније) или ако неко иде други запишите питања те нека запамти одговоре на њих.
За уплаћивање на месец дана постоји одговор а за уплаћивање на недељном нивоу не постоји,не знају које ће понуде да буду.

Back