Ali zasto zelite i zudite da budete kontrolisani?
To ne razumem.
Zasto ne vidim predloge i raspravu da se uvedu 3 nadzorna tela, organizacije koje ce da imaju pipke svuda da kontrolisu da neko ne skuplja podatke i da nema baze podataka jer drugaciji je sistem ako imas ko je ko , a drugaciji je sistem kad imas dosijea ko je ko..
Ja sam za dosijea, ali ne za ovakva kakve vi volite, a stvarno ih volite, i kad sam radio na centrali kao osoba koja ima uvid u svacije razgovore, i naravno da znam da mogu iz listinga, ne da ja prisluskujem vase razgovore, nego mogu iz listinga za poslednjih 6 meseci da znam da li neka zenska ima frajera ili nema, da li je pred davanjem ili nije, da li je ceznjiva ili nije...sve se to vidi iz razgovora , duzine trajanja razgovora i brojeva koji se okrecu...
I to za manje od 5 min...jok treba mi 1h...pet minuta i vidim sve...
Ali sam za dosijea u smislu otvaranja vrata onima koji su vredni , a zatvaranja vrata onima koji su agresivni , korumpirani i to da bude javno, ili polujavno...
Na zalost u Srbiji se sve okrece naopako , a obozava se omocenje i zastrasenje...a ne vestina i talenat...
Sad je jos gore...negativna selekcija je oterala sve u glavi u totalni raspad...sad vise i ne primecuju sta rade..