DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.635
Ti ludaci sa blinkerima to su prave samoubice i kamikaze, kad nisam zaginuo pre 2 godine onda necu nikada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba im i pdv od mene, moji organi, imovina dakle i auto. Mnogo više njima treba nego meni dakle biće tu oružane pobune kada pukne.Ako si položio vozački a ne kupio dozvolu ( a sve sam više uvjerenja da si je kupio ) znaš da si vozilu pod pratnjom obavezan da se skloniš. Jeste državi treba tvoj auto. Pa će ti ga eto tek tako uzeti.
Jeste treba im tvoj autoTreba im i pdv od mene, moji organi, imovina dakle i auto. Mnogo više njima treba nego meni dakle biće tu oružane pobune kada pukne.
A sto ti cutis kad ova vlast radi sve protiv naroda ?Ako ih kradu,kradu ih da ih odvezu na otpad da uzmu koji dolar za ulaznice za bioskop.
Подржавам све ставке. Можда бих још неку и додао... Јављам ако се сетим.Vozači, pazite se da ne ostanete bez automobila: Od danas važe nova pravila u saobraćaju
Od danas nesavesni vozači mogu ostati bez automobila jer je stupio na snagu novi Zakon o bezbednosti saobraćaja.
Pogledajte prilog 1410311
Zakon predviđa 18 slučajeva zbog kojih nesavesni vozači mogu da ostanu bez vozila.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-Od-danas-vaze-nova-pravila-u-saobracaju.html
- Vožnja pod dejstvom alkohola sa više od 1,2 promila
- Odbijanje alkotestiranja ili drogatestiranja
- Prekoračenje brzine za više od 80 km/h van naselja
- Prekoračenje brzine za više od 70 km/h u naselju
- Prekoračenje brzine za više od 60 km/h u zoni škole ili zoni „30“
- Prekoračenje brzine za više od 50 km/h u zoni usporenog saobraćaja
- Prevoz deteta mlađeg od 12 godina na mestu vozača
- Prevoz deteta mlađeg od 12 godina na mestu koje nije predviđeno za sedenje (prtljažnik, instrument tabla, zadnja polica, spoljni delovi vozila i sl.)
- Prolazak kroz najmanje dva crvena svetla na semaforu u razmaku kraćem od 10 minuta
- Preticanje kolone vozila preko neisprekidane (pune) linije
- Vožnja bez položene ijedne vozačke kategorije
- Vožnja tokom mere zabrane upravljanja vozilom
- Vožnja nakon oduzimanja vozačke dozvole zbog nakupljenih kaznenih poena
- Vožnja za vreme privremenog isključenja iz saobraćaja
- Vožnja noću na neosvetljenom putu bez ijednog uključenog svetla na vozilu
- Preticanje ili obilaženje vozila koje se zaustavlja ili se zaustavilo radi propuštanja pešaka na pešačkom prelazu
- Preticanje kolone pod pratnjom
- Nepropuštanje vozila pod pratnjom
Šta da vam kažem - pamet u glavu i pažljivo vozite. Pozivanje na ustav i privatnu svojinu ne vredi.
Podrzavam i ja delimicno, samo sto treba da vazi i za divljake sa blinkerima i tatine sinove koji gaze devojke na pesackom.Подржавам све ставке. Можда бих још неку и додао... Јављам ако се сетим.
Коначно да дивљаци буду кажњени како треба.
Док год софтвер буде писао казне, има наде.Podrzavam i ja delimicno, samo sto treba da vazi i za divljake sa blinkerima i tatine sinove koji gaze devojke na pesackom.
Ne znam da li je iztavljeno iz teksta ili iz zakona , ali voznja pod dejstvom narkotika bi definitivno trebala da bude na vrhu, mnogo pre alkohola.Vozači, pazite se da ne ostanete bez automobila: Od danas važe nova pravila u saobraćaju
Od danas nesavesni vozači mogu ostati bez automobila jer je stupio na snagu novi Zakon o bezbednosti saobraćaja.
Pogledajte prilog 1410311
Zakon predviđa 18 slučajeva zbog kojih nesavesni vozači mogu da ostanu bez vozila.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-Od-danas-vaze-nova-pravila-u-saobracaju.html
- Vožnja pod dejstvom alkohola sa više od 1,2 promila
- Odbijanje alkotestiranja ili drogatestiranja
- Prekoračenje brzine za više od 80 km/h van naselja
- Prekoračenje brzine za više od 70 km/h u naselju
- Prekoračenje brzine za više od 60 km/h u zoni škole ili zoni „30“
- Prekoračenje brzine za više od 50 km/h u zoni usporenog saobraćaja
- Prevoz deteta mlađeg od 12 godina na mestu vozača
- Prevoz deteta mlađeg od 12 godina na mestu koje nije predviđeno za sedenje (prtljažnik, instrument tabla, zadnja polica, spoljni delovi vozila i sl.)
- Prolazak kroz najmanje dva crvena svetla na semaforu u razmaku kraćem od 10 minuta
- Preticanje kolone vozila preko neisprekidane (pune) linije
- Vožnja bez položene ijedne vozačke kategorije
- Vožnja tokom mere zabrane upravljanja vozilom
- Vožnja nakon oduzimanja vozačke dozvole zbog nakupljenih kaznenih poena
- Vožnja za vreme privremenog isključenja iz saobraćaja
- Vožnja noću na neosvetljenom putu bez ijednog uključenog svetla na vozilu
- Preticanje ili obilaženje vozila koje se zaustavlja ili se zaustavilo radi propuštanja pešaka na pešačkom prelazu
- Preticanje kolone pod pratnjom
- Nepropuštanje vozila pod pratnjom
Šta da vam kažem - pamet u glavu i pažljivo vozite. Pozivanje na ustav i privatnu svojinu ne vredi.
Када би ти правио софтвер, тако би и било, брисање без трагова.Au al si naivan nekada se cepalo i guralo u donju fijoku a danas se jednim klikom obriše.