Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Od danas drakonske kazne za saobraćajne prekršaje u Crnoj Gori-Uskoro i u Srbiji!
И не само теби, појас је спасио животе милионима. Једна жена у суседној улици је испала из аутомобила у кривини. Да је имала појас не би тешко настрадала.
A šta je problem običnom svetu da jednostavno poštuje saobraćajne propise, pa još vođen tim da osim što time ne dovodi u opasnost nečiji život štedi i svoj džep?
Šta je tu tako problematično?
Problem je taj sto policajac uvek moze da izmisli da si ti ucinio neki prekrsaj a ti ne mozes to da osporis.Na sudu redovno policijska rec je amin dakle policajac sad ima veci ucenjivacki kapacitet da te ubedi da mu das kesh.Ko je blesav neka podrzava ovu otimacinu ja je necu nikada podrzati.
И не само теби, појас је спасио животе милионима. Једна жена у суседној улици је испала из аутомобила у кривини. Да је имала појас не би тешко настрадала.
Znam i ja jedan slucaj gde se u teskoj saobracajci suvozac nije vezao i ispao je iz automobila pa se sav izlomio bio dva meseca u gipsu dok se vozac vezao i bio je kao ziv ....mislim preminuo je od siline udarca .Dakle onaj sa gipsom nevezani i dan danas se vozi bez pojasa a onog sa pojasom su crvi odavno pojeli.