Od cega zive pop-pevaci?

Kako i od cega zive ti pevaci i "pevaci".To ne zna ni Poreska Uprava.Stalno se hvale,da kupuju vile na Senjaku,Dedinju,Bezanijskoj Kosi.Letuju na
Maldivima.Karibima,cesto putuju po egzoticnim destinacima.U Dubai idu u "soping",kao ja na Zeleni Venac.E sad,na koji nacin dolaze do enormno mnogo novca,to ne Poreznici,nego ni Putinov NKVD ubedjdn sam ne zna. Nihova velika sreca je u tome,sto ni onaaj ko bi trebao,nista ih ne pita,
odakle bre drugari vama toliko love,da zivite ko Seici iz Saudijska Arabije.???

Kako i od cega zive ti pevaci i "pevaci".To ne zna ni Poreska Uprava.Stalno se hvale,da kupuju vile na Senjaku,Dedinju,Bezanijskoj Kosi.Letuju na
Maldivima.Karibima,cesto putuju po egzoticnim destinacima.U Dubai idu u "soping",kao ja na Zeleni Venac.E sad,na koji nacin dolaze do enormno mnogo novca,to ne Poreznici,nego ni Putinov NKVD ubedjdn sam ne zna. Nihova velika sreca je u tome,sto ni onaaj ko bi trebao,nista ih ne pita,
odakle bre drugari vama toliko love,da zivite ko Seici iz Saudijska Arabije.???
Koji to pop-pevaci tako zive?

Od cega oni zive? Uglavnom prave veoma retko nastupe. Ponekad nastupe u nekom trznom centru.

Ovde ne racunam Mariju Serifovic , ona vidim nastupa ili tipa Sasa Kovacevic.

Sta je sa ostatkom.

Kako oni zaradjuju od muzike?
Tezge su im kafane u zapadnoj evropi.Nasi radnici ih slusaju i placu za domovinom koja ih se odrekla.A oni lovu pravo u stranu banku.Porez nikom ne placaju.Da li ti kapiras ?

mogu da prave muziku za filmove ili reklame ili tako nešto, možda drže neke škole časove, možda izdaju stan ; )))
možda neka primenjena muzika, to filmovi-reklame-igrice itd, i za neko strano tržište, ili muzika za strane pevače npr, ne mora neki ultrapopularni al dovoljno da kane?
osim nastupa
a neki postanu pravi bendovi kao sars??
ne znam nagađam :I
ovo za komponovanje pošto ste pomenuli a. kovač koja je valjda kantautorka pa bi mogla npr da piše nekom muziku ... ne umeju svi pevači to
al nemam pojma
možda i nisu jako jako bogati kad se sabere ali mogu da se bave time

Poslednja izmena:

Back