- Poruka
- 13.394
globalizacijaMoj brat je naviko na kredite a popusi 300€ mesecno,potrosi oko 1000€ kolko zaradi i nikad nema para,nista stek uvek kuka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
globalizacijaMoj brat je naviko na kredite a popusi 300€ mesecno,potrosi oko 1000€ kolko zaradi i nikad nema para,nista stek uvek kuka
Lopovluk, politika, mahinacije, prevaranti, centar je na jednom mestu - u BeograduBg pun skupih kola, imam osecaj da je vecina stanovnika dobrog materijalnog statusa.
kako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?
ako uzmemo u obzir da imaju i dvoje dece,troskove oko kredita ili stanarine,racune,skolu,godisnje odmore,garderobu,hranu..
kako beogradjani ustvari zive? na kredite?od pozajmice?nasledstva?
Zapravo,to je dobro pitanje. Moj sin pozajmio pare komsiji iz naseg starog zavicaja koji zivi u Beogradu a bas se dobro vrti oko vladajuce partije. I komsija nazvao sina kaze umjesto da mu vrati pare dace mu informaciju da kupi krajnje povoljno stan na nwkoj jakoj lokaciji u BG-u. I sin koji ie ista baraba kao taj komsija kupi stan u izgradnji u zgradi gdje su inspekcije blokirale radove zbog nekih dozvola. Kaze komsija to je fora , dobice zgrada dozvole za neke prikljucke i cijena tog stana ce porasti mnogo. I bi tako, sin zaradio dobre pare. I on hapi i komsija hapi,,jedino ja ne bas al eto I jos sin kaze kako dobro zivi komsija.Bg pun skupih kola, imam osecaj da je vecina stanovnika dobrog materijalnog statusa.
kako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?
ako uzmemo u obzir da imaju i dvoje dece,troskove oko kredita ili stanarine,racune,skolu,godisnje odmore,garderobu,hranu..
kako beogradjani ustvari zive? na kredite?od pozajmice?nasledstva?
На мојој општини, Стари Град, просечна плата је прешла 1000 евра. Близу прате Врачар и Нови Београд (који је много већи од прва два поменута заједно)... И ако је то запослени пар... Нека имају 1500 евра заједно (не мора 2000 просека)u mojoj ulici je parkirano bar 7,8 najnovijih skoda,za jednog sam sigurna da je podstanar i sigurno ne placa manje od 600,700e .
Kako?
Онда увек иди са цегером, до продавнице или пијаце. И стави унутра и пар кеса.Ja se iznerviram kad zaboravim ceger i moram da kupim novu kesu od 15 dinara a račun mi preko hiljadu.![]()
Становници Београда са "резервном позицијом" / родним крајем тамо негде или они којима је сва имовина само у Београду?Vidim preimenovana temilica.
Od životnih troškova dođosmo do Beograđana.
E, pa ništa onda.
Odakle ja da znam od čega Beograđani ustvari žive?
Valjda rade, muvaju, ko i mi iz provincije.
Obično ponesem jedan lep platneni Zarin ceger, ne nosim plastične kese. Imam i one lepe manje cegerčiće iz knjižara Delfi i slОнда увек иди са цегером, до продавнице или пијаце. И стави унутра и пар кеса.
Чак и оне без дршки - ставиш следећу цену, тј. прелепиш стару.
А кесе са дршкама, ко зна колико пута "путују" исте кесе самном на пијацу. Екологија![]()
1000 evra plata u starom gradu razumijemНа мојој општини, Стари Град, просечна плата је прешла 1000 евра.
600 eura je kirija u starom gradu? To za jednosoban stan?600 евра за становање, бар 200 за рачуне...
nije uracunao zaradu na crno1000 evra plata u starom gradu razumijem
600 eura je kirija u starom gradu? To za jednosoban stan?
Znaci 60 posto plate ode za kiriju? Plus racuni na 80 posto. To mi malko nerealno i neodrzivo. Na kraju zasto bi tu uopste neko i zivio pod tim uslovima.
Не, није баш толико. 600 може бити за двособан или већи стан.1000 evra plata u starom gradu razumijem
600 eura je kirija u starom gradu? To za jednosoban stan?
Znaci 60 posto plate ode za kiriju? Plus racuni na 80 posto. To mi malko nerealno i neodrzivo. Na kraju zasto bi tu uopste neko i zivio pod tim uslovima.
ako mislis da je vecina dobrog mat statusa, znaci da se slabo kreces javnim prevozomBg pun skupih kola, imam osecaj da je vecina stanovnika dobrog materijalnog statusa.
Не измишљај.Svima u Srbiji se otima i deponuje na poseban račun. Onda se sa tog računa uplaćuje svim Beograđanima svakog meseca. To je javna tajna i ne možete nam ništa.![]()
jel mozete malo vise da se odreknete sledeci mesecSvima u Srbiji se otima i deponuje na poseban račun. Onda se sa tog računa uplaćuje svim Beograđanima svakog meseca. To je javna tajna i ne možete nam ništa.![]()
Ja sam iz Beograda.Не измишљај.
Стање може бити само обрнуто.
Ne.jel mozete malo vise da se odreknete sledeci mesec![]()