Од априла зона слободне трговине између Србије и Евроазијске уније!

Нигде не идемо ни у преговорима са Косовом од потписивања Бриселског споразума. Вучић заправо и води политику замрзнутог конфликта, Каква црна издаја Косова, тај нема намеру да било шта потписује, а ако потпише да спроведе. Зато је и подржао Груевског јер је знао да је следећи на реду.

i šta misliš, ima li tome kraja

kao idemo u EU...a kao idemo i u EAU...a u suštini nigde ne idemo

Interes onih koji vode glavnu reč u Srbiji jeste da se Srbija nikada ni ne opredeli.
Te da se stalno vode ove debate Istok/Zapad.
Onog trenutka kada bi se opredelili, tog trenutka bi desetkovali svoju moć

To ce biti veliki bost zaista. Ja sam siguran da ce strane kompanije da pohrle u Srbiju da otvaraju fabrike, s obzirom da imaju sigurno trziste. Mislim na proizvode koji nemaju ogranicenja.

da, da...srpski mercedes...fabrike čipova..fabrke za proizvodnju magle...svemirska tehnologija...dobro nam krenulo, sve smo bliži

da, da...srpski mercedes...fabrike čipova..fabrke za proizvodnju magle...svemirska tehnologija...dobro nam krenulo, sve smo bliži

Opet imas i resen problem zelezare, rudnika, aerodroma.. sve je to propadalo dok nije prodato. Neke stvari nemozemo da pljujemo.

Uopsteno gledano ja jesam za rusenje SNS-a. Medjutim ne treba otkazati sve dobro sto ce ostati za njima.

Ovaj ugovor za Evroazijskom unijom je isto odlicna stvar.

Немам ништа против споразума о слободној трговини али политички ће ово бити проблематична одлука у односима са ЕУ, а чланство у Унији је ипак приоритет, ако приоритети уопште постоје у нашој спољној политици.
Свако очијукање Вучићевог режима са Кремљом, а у циљу популарности међу *******има које ствара сам тај режим и такође преко својих медија у лажним веровањима одржава , заправо диже рејтинг опозиције у Бриселу и Вашингтону и то је једина добра ствар. Какав извоз, какви бакрачи.

- - - - - - - - - -

Опозиција не може да успе уколико се у Бриселу и Вашингтону не наметне као реална алтернатива Вучићу, и овакве *******ачке егзалтације јој само иду у прилог.

:per:

1sjvcn.jpg

2z5qgys.jpg

Opet imas i resen problem zelezare, rudnika, aerodroma.. sve je to propadalo dok nije prodato. Neke stvari nemozemo da pljujemo.

Uopsteno gledano ja jesam za rusenje SNS-a. Medjutim ne treba otkazati sve dobro sto ce ostati za njima.

Ovaj ugovor za Evroazijskom unijom je isto odlicna stvar.

ti ovo ozbiljno

ti ovo ozbiljno

Pa nisi valjda retard koji ce ponistiti sve sto je SNS uradio samo zato sto je to SNS uradio ili mislis da bas nista nisu dobro uradili?

Eto recimo prodaja aerodroma Francima, ili rudnika Kinezima.. mislis da to ne valja? Treba kao do sada da bacamo miljarde na te rupe?

Dobro je to da smo normalna država .. jos bolje je to sto su oni svi indijanci .. Manjak konkurecije i veliko "domace trziste" bi moglo biti dobro za naše ljide ali pod uslovom da država tj ljidi iz vrha oslobode prostor .. ali posto od toga nema nista i znamo jako dobro da ce SNS a I sve buduce stranke traziti reket i otezavati svima koji nisu na listi od toga nema nista..

Back