Od 2001 godine do danas demokrate su procerdale 57 milijardi dolara

Ne, uopshte nije bitno koliko je on video ili nije... Nego, ovo su klasichna lupetanja... Da se krade, krade se... Normalno... Al' kad' jedan Tihi bude znao tachnu cifru... Ja cu prvi da se ustrelim.

:hahaha:

Ma Tihi je ok. Samo je malo ogrezao. Mislim da ima u njegovim postovima dosta istine samo je pogresno interpretirana.

:hahaha:

Ma Tihi je ok. Samo je malo ogrezao. Mislim da ima u njegovim postovima dosta istine samo je pogresno interpretirana.

Tihi je sirova eminencija ekonomskih krugova na relaciji Davos-Kopaonik-Donje Brijanje. Ne sprdaj se s njim. Uostalom pročitaj moj potpis (to je citat poštovanog Tihog Marsowca), pa vidi sam koliko je u pravu!

Poslednja izmena:
Mislim da je ova cifra od 57 milijardi dolara drasticno umanjena.

Prave razmere katastrofe ili jos bolje receno kataklizme u koju su Srbiju uvele takozvane demokratske (citaj demoNkratske) retro snage, tesko da ce moci da se pravilno sagleda sve dok drze monetarni i finansijski sistem drzave.

Na ovo treba dodati sav inostrani dug koji je uveliko presao cifru od 30 milijardi dolara i ono najbitnije bez cega nama napretka, kompletna industrijska i ekonomska infrastruktura sasvim je unistena i bukvalno sravnjena sa zemljom.

Back