OD 2001 do 2008 demokrate ukrale 1.5 milijarde evra od privatizacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace izgleda da je ukradeno mnogo vise od 1.5 milijarde! Izgleda da je ukradeno 2.2 milijarde evra! Jer prema informacijama organizacije Mreza za restituciju , prihodi od privatizacije su bili 2.8 milijardi evra a u budzet je uslo samo 650 miliona evra!

---------------

"Gde je novac od privatizacije"
24. mart 2009. | 00:55 -> 11:44 | Izvor: Beta, Blic
Beograd -- Mreža za restituciju traži od nadležnih institucija u Srbiji da objave na koje račune je usplaćen novac od prodaje društvenih preduzeća.

U saopštenju Mreže je navedeno da je prema podacima Agencije za privatizaciju od 2002. do 2008. godine privatizovano 2.307 preduzeća, od čega je prihod bio 2,8 milijardi evra, a da je na račun budžeta Srbije od toga uplaćeno 56,3 milijarde dinara, odnosno oko 660 miliona evra.

"Prema Zakonu o privatizaciji u budžet Srbije treba da budu uplaćen novac od prodaje svakog drustvenog preduzeha, posle namirenja troškova prodaje, isplate finansijskih i pravnih savetnika i poverioca", ukazuje Mreža za restituciju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=24&nav_category=9&nav_id=351775

UA BANDO LOPOVSKA :evil:

банда лоповска,маму им антисрби све су узели за себе.....

znas kako da ja u svakodnevnom zivotu vidjam samo lopove ja bih ti rekao - stvaran u pravu si

al u svakodnevnom zivotu vecina ljudi sa kojima se srecem i imam kontakte jesu casni i posteni ljudi, ogromna vecina, stoga smatram da tvoje stanoviste da su svi lopovi jednostavno nije tacno.

Nisu svi lopovi - demokrate su lopovi.

Ето ја срећем људе, који живе тамо где нису демоктате на власти, па говоре да су ово други (твоји) лопови. Имали смо их све на власти и увек су нестајале паре.

stvaran ovi tvoji su ukrali par milijardi .

vi demokrate imate vlast i policiju pa ako su radikali krali imate moju potpunu podrsku da ih hapsite zbog toga

no za ovih 9 godina nisam cuo da je ijedan uhapsen sto ipak znaci da su koliko toliko ,za razliku od vas zutih lopova - posteni.

Зашто и даље лепиш етикете? Нити сам у ДС, нити сам за ДС, да сам за њих, не бих рекао ни реч против њих. Јел хоћеш да кажеш да нпр. нико из ДСС, није ништа урадио против закона? Ти говориш нешто о гласачома ДС-а, како константно бране ДС, а ти си толико заслепљен са СРС, да мислиш да су оно поштени. И управо ти то говорим, нема хапшења, јер ће једнога дана други бити на власти и биће компензације.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back