od 15 do 20 god.

samo napred!Ja objavljujem knjigu pesama,a pocela sam i neki roman da pisem....Jeste da niko ne cita,ali ja sam ponosna na sebe...

e i ja razmisljam da napisem knjigu pesama, ali onih pickastih kratkih pesama...malo da odmorim od ovih pesama koje su duge po 2-3km :D, evo ja cu procitati, a ako mi se svidi nesto maznucu ti :D...ako zaradim nesto od tih pesama dam ti 5%...dosta :D

Joj ljudi da znate kako se ja napatih,ne znam vishe koliko je proslo od mog zadnjeg pogleda na ovu temu i sve ostale na krstarici.Naime zaboravio sam lozinku........dalje pretpostavljate......pogadjao....pogadjao....pogadjao ali HVALA BOGU evo me opet tj. POGODIO LOZINKU .Da malo vidim shta ste to piskarali.......

Prije svega zelim da izrazim iskreno respect prema svim ovim ljudim koji su se otvorili na ovoj temi i isprichali svoje zivotne priche ( zashto kazem zivotne,zato jer smatram da su ljudi najvishe toga zanimljivog i znachajnog za njihovo dalje odrastanje i formiranje prozivjeli bash u ovom razdoblju, znate vetj onu Corbinu *Kad Sam Bio Mlad*) a takodje zelim da pozovem i ostale chlanove da kazu neshto o sebi,a uostalom shta znate mozda neko neko na osnovu ovih pricha nadje ljubav svog zivota ili dalekog rodjaka itd. tad bih ja naravno bio najsretniji....da ne smaram:LJUDI OTVORITE SE

elem... zavrsila osnovnu, imala 100 poena na prijemnom, upisala gimnaziju, batalila tenis, krenula na sportski ples, presla u revijalnu, obisla brazil, maldive, tajland, keniju... etc., zaljubila se, pa se odljubila, pa ponovo zaljubila, stekla 4 nove najbolje drugarice, bila strasno tuzna kad se marija odselila u nigeriju, resila da nagovorim roditelje da mi kupe psa, pocela da slusam rock, reggae... napravila profile na spejsu... :p ... resila da odem na atlantic college, a posle na oxford, cambridge ili bilo sta iz ivy lige... resila da sledece god. odem u petnicu na arheologiju...i tako... mrzi me sad da pisem jos... :D:D:D

Do 12 sam bio jako osetljiv kao decak ali ipak mi je bilo lepo i trenirao sam sport koji sam najvise voleo i ono sto sam najvise voleo da budem a to je golman onda je nastupila
teska bolest sa 14 sam bio izlecen ali sedmi i osmi razred su mi bili najgore godine
sto se tice skole nisam se slagao sa drugovima ponekad sam bio i depresivan a to
zbog bolesti jedva sam cekao da smrsam. Sa 15 godina napokon dovodim se u normalu sto se tice i tezine.Dosta sam razmisljao sta da upisem i na kraju upisujem ekonomsku skolu. Na kvalifikacionom
bih imao maksimum 12-13 bodova iz srpskog od ukupno 20 i imao bih nula bodova iz matematike
iako sam isao na casove valjda je tako bilo zato sto sam i propustio sesti razred zbog bolesti
mada to nije opravdanje. Ipak mama mi je radila u skoli i uglavnom svi su prepisivali na kvalifikacionom
jer su nastavnici pomagali a i hteli su da mi pomognu zato sto sam bio bolestan. Imao sam dobar
ushep u osnovnoj skoli i imao sam solidan broj bodova. Upisujem srednju skolu novo okruzenje,
novi drugovi bio sam i tad jos malo stidljiv sa malo samopouzdanja ali imao sam i mnogih
emotivnih problema zbog puberteta. Stekao sam dobre drugove i bilo je dobro zezanje a
pogotovo sa jednim likom koga dosta gotivio koji je bio bivsi fudbaler zvezde. Upisujem
drugu godinu i krenuo sam na karate ali posle cetiri meseca treniranja shvatam da nije to
za mene i prestajem. Obecavam roditeljima da cu vise uciti u drugom polugodistu drugog
razreda ali obecanje nisam ispunio i prolazim dobar 3.00. Sad sam upisao treci razred
popravio sam se malo sto se tice ucenja imao sam mnoga interesovanja u drugoj godini
koja su me brzo zasitili kao sto su skejt,veb dizajn, dizanje tegova,maketarstvo, ali okrecem
se nekim drugim fizickim aktivnostima. Za sam fizicke aktivnosti su mi glavna preokupacija u
slobodno vreme.

E, i ja imam mnogo vise od 20 godina, ali bas danas pricah sa kolegom o detinjstvu, a sad evo naletim na ovu temu...

Od 15. do 20. godine zivota nije mi se mnogo stvari desilo, ali i to sto je bilo, bilo je jako kvalitetno. Upisao sam srednju skolu i poceo da radim. Za tih pet godina sam imao razne devojke, polozio voznju i sto je najbitnije stekao sam veliko iskustvo u poslu koji sada radim. Zbog toga sto sam se predao poslu, malo vremena sam imao za provod, izlaske.... E sada kada imam i mogu prolazim sve sto nisam uspeo u tom periodu!

Evo me sa novim nickom(nekad sam bio nikola_doboj ali sam zaboravio shifru pa....).
Hvala svima koji pishu...
Siguran sam da nas je dosta(ukljuchujuci i mene samog) nauchilo poneshto iz svih ovih pricha i bilo bi pozeljno da vidimo josh pricha i to ljudi koji su proshli razne stvari stvari kao shto je skidanje sa droge,odvikavanje od pushenja ili alkohola i slichne stvari da ova tema dobije jednu dozu ozbiljnosti i pouchnosti i pomogne onima koji se trenutno nalaze u situaciji u kojoj ste vi bili sa svojih 15,16,17,18,19 ili 20 i kusur godina.
Josh jednom veliko hvala!!!:ok:

Back