Od 14.11. 2022. kreće sanacija Brankovog mosta, zatvaraju se brze trake

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.920
Gradski menadžer Beograda Miroslav Čučković objavio je na Tviteru da u ponedeljak počinje sanacija Brankovog mosta.
„Poštovani dragi Beograđani, u ponedeljak 14.11. počinjemo neophodnu sanaciju Brankovog mosta“, napisao je Čučković.
Za saobraćaj će biti zatvorene brze trake uz stubove javne rasvete u oba smera jer se i oni menjaju. Dok traju radovi naredne dve nedelje, biće dozvoljeno koristiti žute trake.
https://www.danas.rs/vesti/beograd/...cija-brankovog-mosta-zatvaraju-se-brze-trake/

Bice guzve
Ako budu efikasni kao Vesić.radovi ce trajati do Nove godine ako ne i do Božića

Gradski menadžer Beograda Miroslav Čučković objavio je na Tviteru da u ponedeljak počinje sanacija Brankovog mosta.
„Poštovani dragi Beograđani, u ponedeljak 14.11. počinjemo neophodnu sanaciju Brankovog mosta“, napisao je Čučković.
Za saobraćaj će biti zatvorene brze trake uz stubove javne rasvete u oba smera jer se i oni menjaju. Dok traju radovi naredne dve nedelje, biće dozvoljeno koristiti žute trake.
https://www.danas.rs/vesti/beograd/...cija-brankovog-mosta-zatvaraju-se-brze-trake/

Bice guzve
Ako budu efikasni kao Vesić.radovi ce trajati do Nove godine ako ne i do Božića
Pa skoro je bila neka sanacija tog mosta i farbanje istog.I cini mi se popravka elektro instalacija.Sta mu sad fali,ili Vesic nije odradio dobar posao,a potrosio pare.

Бранков мост трпи... мислим пар пута већи саобраћај од почетно планираног.
Повремена реконструкција је свакако потребна. Толики саобраћај, вибрације, загађење... То би оставило трага на било чему.

To su trebali da urade prosli put.Znaci sve opcije,kada je vec bio zatvoren.
Мостови морају периодично да се обнављају... гледа се рђа, фарбање... Неће се кварити само оно што се не користи.

Ако може Ајфелова кула да буде под бесконачним одржавањем, могу и друге ствари.

Мостови морају периодично да се обнављају... гледа се рђа, фарбање... Неће се кварити само оно што се не користи.

Ако може Ајфелова кула да буде под бесконачним одржавањем, могу и друге ствари.
Ali to je sve navedeno da je radjeno oko toga.Takve stvari se rade za decenije,a ne za godinu dana.

Ali to je sve navedeno da je radjeno oko toga.Takve stvari se rade za decenije,a ne za godinu dana.
Па не знам баш... Те велике познате ствари по свету имају комплетну обнову сваких неколико година... Док стигну на други крај, почну испочетка...

Још увек све по старом, нема никаквих радова - снимак од пре пар минута.

brankov most 14 11 22.jpg

Па не знам баш... Те велике познате ствари по свету имају комплетну обнову сваких неколико година... Док стигну на други крај, почну испочетка...
Pa ja znam,citao sam.Popravka mosta treba da se uradi bar za jednu deceniju i normalno da se obilazi redovno,da se ne desi nesto nepredvidjeno

Back