tupakamaru
Početnik
- Poruka
- 16
Aj da ne budem filozof, ili šta već, pokrenuo bih temu preživljavanja u ovoj zemlji. Nisam mislio da sad pričam, koji je uređaj bolji, ili garderoba, ili šta već, nego da ljudi informišu jedni druge o tome da li ima negde šta jeftijije, da li su neke akcije negde i sl. Mogu da se prodaju i stvari koje nekome ne trebaju, ali to bih rekao da su mali oglasi. Ja sam i za tu varijantu, jer treba preživeti u ovoj zemlji. Neko nema mesta da drži razne uređaje, garderobu i slično, pa bolje da proda, ili pokloni nekom, nego da zagađuje okolinu (pošto reciklažu još uvek ne konzumiramo). Nemojte molim vas da se prepucavate šta je bolje od čega (Sony od Vox-a, D&G od Brankodeksa, Opel od WW...) Ko šta voli neka kupi, samo je lepo da ljudi znaju ako ima jeftije negde.
P.S. Pošto sam nov na Krstarici, ne znam da li ima već ovakvih tema. Ako ima, izvinite na smetnji i zamolio bih da me obavestite o tim forumima, ako postoje.
Unapred hvala
P.S. Pošto sam nov na Krstarici, ne znam da li ima već ovakvih tema. Ako ima, izvinite na smetnji i zamolio bih da me obavestite o tim forumima, ako postoje.
Unapred hvala