- Poruka
- 60.291
Ima takvih slucajeva mnogo. I funkcionisu![]()
rekoh žena bez i muško sa, za obrnuto znam da ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekoh žena bez i muško sa, za obrnuto znam da ima
LepoEvo još jednog primjera. Moja rođaka, udala se za čovjeka koji je ostao sam sa troje djece, najmanje bilo još u pelenama kad im je umrla majka...prihvatila ih sve kao svoje, svoje djece nije imala. Da im je bila rođena majka ne bi se tako brinula o njima i opet s druge strane, nikad nisam vidjela toliko poštovanje i ljubav koji su oni iskazivali prema njoj. Kasnije se brinula i o njihovoj djeci, sve ih podignula na noge.
Ne mogu vam opisati tu tugu kad je umrla.
Dakle, postoje i takvi slučajevi. Ako volimm partnera, onda mi je sasvim normalno da volim i njegovu djecu. Ali, često sebičnost prevlada.
..Nije uvek otac onaj ko napravi dete vec onaj ko ga odgaji
Pošto bi neki da čuju primere dece sa očuhom, evo da kažem da postoje divni ljudi.
Dečak je rođen u vanbračnoj vezi, biološki otac je otišao u svet i udostojio dečaka par susreta.
Dečak živi sa očuhom, majkom i sestrom koja je dete njegove majke i očuha.
Majka je po svemu sudeći u nekoj konstantnoj depresiji (kakav je život imala nije čudno).
Očuh ih sve voli, čak mislim da najviše voli dečaka, vaspitava ga, štiti, pa je izrastao u osobu kakvom bi se svaki roditelj ponosio.
Mislim da se ljubav iskazuje na drugi način ali ajde ... svi smo različitiNovom tetovažom iskazao ljubav i poštovanje supruzi Eleni i njenom sinu...Juce listam stampu i nailazim na sledeci naslov :
Zbunjen je ...doći će period kad bude želeo kontakt sa svojim ocemMatija je pored slike na Fejsbuku napisao: - Najbolji tata na svetu....
Dobra reklamaKako svi znamo da je Matiju dobila iz veze sa Andrijom Draskovicem, kako komentarisete ovo?
Juce listam stampu i nailazim na sledeci naslov :
Novom tetovažom iskazao ljubav i poštovanje supruzi Eleni i njenom sinu...
Matija je pored slike na Fejsbuku napisao: - Najbolji tata na svetu....
Kako svi znamo da je Matiju dobila iz veze sa Andrijom Draskovicem, kako komentarisete ovo?
retosJuce listam stampu i nailazim na sledeci naslov :
![]()
Kako svi znamo da je Matiju dobila iz veze sa Andrijom Draskovicem, kako komentarisete ovo?
ne znam ko su tiJuce listam stampu i nailazim na sledeci naslov :
![]()
Lepo
Ako pricamo o normalnim ljudima i normalnoj, kulturnoj deci, kako d ne zavolis? Zavole se i usvojena deca.
Zavole se kucici, macici,... i paze kao deca, a ovo mi je daleko prirodnije.
Meni je taj odnos skroz super..osim tetovaze..skroz mi je glupa
kada muskarac prihvati zenino dete kao svoje ili obrnuto
kada zena prihvati muskarcevo dete kao svoje
a ima i ona narodna koja kaze
..Nije uvek otac onaj ko napravi dete vec onaj ko ga odgaji
meni je grozno to tetoviranje imena partnera, dece, kucica, macica
sta ti treba? istetovirana potvrda na telu da se svaki dan podsetis da nekoga volis?
ili da svet vidi da nekoga volis
mislim,retardi
a jos ako mali ima zivog oca, a ocuh tetovira ime tek mi je to retardirano
i od strane majke koja ne zna sa kim pravi decu, i od oca koji o detetu ne vodi racuna i od ocugha koji glumi ludilo
lepo je nas narod rekao - imena luda, nalaze se svuda..da bi voleo, ne moras da ga pises
Normalan muskarac nikad nece ozeniti zenu koja vec ima decu jer ta deca imaju svog oca dakle cisto kukavicije jaje.
pogrešno razmišljaš prijatlejuNormalan muskarac nikad nece ozeniti zenu koja vec ima decu jer ta deca imaju svog oca dakle cisto kukavicije jaje.
Juce listam stampu i nailazim na sledeci naslov :
![]()