milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je ta informacija presudna za nastavak mog bitisanja![]()
Ццц, срамота, срамота.
mislim šta reći o ženi koja se preziva Karaman-Karić
Meni je taj odnos skroz super..osim tetovaze..skroz mi je glupa
kada muskarac prihvati zenino dete kao svoje ili obrnuto
kada zena prihvati muskarcevo dete kao svoje
a ima i ona narodna koja kaze
..Nije uvek otac onaj ko napravi dete vec onaj ko ga odgaji
ma je li...ne čuh skoro da se neka udala za čoveka koji ima decu sa sobom, a ona bez (starlete i sponzoruše ne računam u normalne žene)
To sto ti nisi cuo ne znaci da tako nesto i ne postoji....postoji i te kako..da se dvoje vencavaju i prihvataju decu
( al ga srocih...)
Zato sto ja nisam primer jer necu da se udajem....a ako bih srela nekog muskarca sa decompa što se ne udaš za nekog sa decom i daš nam primer)))
Zato sto ja nisam primer jer necu da se udajem....a ako bih srela nekog muskarca sa decom
i zelela da budem sa njim..prihvatila bih i njegovu decu ili dete
...zaista ne vidim u cemu je problem kod ovakvih stvari...
Majka je poginula u saobraćajnoj nesreći kada sam imao 4 godine. Otac sa nas dvoje ( sestra i ja ), se teško snalazio, upoznao je ženu koja nas je prihvatila kao svoje rođene i tako nas odgajala, puna ljubavi, nežnosti i nesebičnog požrtvovanja. HVALA JOJ !
Zaista imam odnos dubokog poštovanja prema osobama koje prihvataju decu partnera kao svoju sopstevnu.
Ne slazem se iz postovanja prema takvim osobama, koje nesebicno daju svoju ljubav i paznjujedna u milion nije primer nego statistička greška![]()
Majka je poginula u saobraćajnoj nesreći kada sam imao 4 godine. Otac sa nas dvoje ( sestra i ja ), se teško snalazio, upoznao je ženu koja nas je prihvatila kao svoje rođene i tako nas odgajala, puna ljubavi, nežnosti i nesebičnog požrtvovanja. HVALA JOJ !
Zaista imam odnos dubokog poštovanja prema osobama koje prihvataju decu partnera kao svoju sopstevnu.
To je divno ali...vi niste imali mamu...dok ovaj mali ima tatu![]()
...uh...ne znam...ukoliko su roditelji zivi, zdravi i sa zeljom da se bave svojom decom ne bih se nametala previse...
...ukoliko bih dobila uz muza i klince i bivsu zenu koja je ujedno pozrtvovana majka, pokusala bih da izgradim prijateljski odnos i sa decom i sa njom, nikako ne bih volela da mi neko zamera da mu otimam dete...nikako zato mi je ovakav izliv emocija suvisan i nametljiv.
...drugacije bih postupila ukoliko bih dobila dete bez mame...
ma je li...ne čuh skoro da se neka udala za čoveka koji ima decu sa sobom, a ona bez (starlete i sponzoruše ne računam u normalne žene)
Imam jedan primer razvedenih u okolini, koji imaju koliko toliko prijateljski odnos zbog dece. To jest deteta. Dete je bilo sa majkom dok ona nije dobila ponudu da ode preko, kad je mali napunio oko 12 godina. Posle je ziveo sa ocem, macehom i polubracom. Funkcionisu, cuju se zbog klinaca, njih dve na primer. Nije to sad ne znam kakvo prijateljstvo, ali realno zbog tih klinaca trude se da budu ljudi.