Ocuh.

milica cobanica

Veoma poznat
Poruka
12.483
Juce listam stampu i nailazim na sledeci naslov :
Novom tetovažom iskazao ljubav i poštovanje supruzi Eleni i njenom sinu...

elena-jugoslav-karic.jpg

Matija je pored slike na Fejsbuku napisao: - Najbolji tata na svetu....

Kako svi znamo da je Matiju dobila iz veze sa Andrijom Draskovicem, kako komentarisete ovo?

Meni je taj odnos skroz super..osim tetovaze..skroz mi je glupa
kada muskarac prihvati zenino dete kao svoje ili obrnuto
kada zena prihvati muskarcevo dete kao svoje
a ima i ona narodna koja kaze
..Nije uvek otac onaj ko napravi dete vec onaj ko ga odgaji

Meni je taj odnos skroz super..osim tetovaze..skroz mi je glupa
kada muskarac prihvati zenino dete kao svoje ili obrnuto
kada zena prihvati muskarcevo dete kao svoje
a ima i ona narodna koja kaze
..Nije uvek otac onaj ko napravi dete vec onaj ko ga odgaji

ma je li...ne čuh skoro da se neka udala za čoveka koji ima decu sa sobom, a ona bez (starlete i sponzoruše ne računam u normalne žene)

Ne znam ko su narečena gospoda, ali bih rekao da se gospodinu osladila gospođina *****.
Drugim rečima - gospođa se mnogo dobro ****, pa gospodin, pomalo primitivan i ne baš najoštriji u mozgu, prosto već ne zna kako bi joj se više umilio.

Tetovaže su i inače uobičajen metod kojim ljudi pokušavaju da dokažu sebi i drugima upravo one stvari u koje se osećaju nesigurno.

ma je li...ne čuh skoro da se neka udala za čoveka koji ima decu sa sobom, a ona bez (starlete i sponzoruše ne računam u normalne žene)

To sto ti nisi cuo ne znaci da tako nesto i ne postoji....postoji i te kako..da se dvoje vencavaju i prihvataju decu
( al ga srocih...:lol: )

...uh...ne znam...ukoliko su roditelji zivi, zdravi i sa zeljom da se bave svojom decom ne bih se nametala previse...

...ukoliko bih dobila uz muza i klince i bivsu zenu koja je ujedno pozrtvovana majka, pokusala bih da izgradim prijateljski odnos i sa decom i sa njom, nikako ne bih volela da mi neko zamera da mu otimam dete...nikako zato mi je ovakav izliv emocija suvisan i nametljiv.

...drugacije bih postupila ukoliko bih dobila dete bez mame...

pa što se ne udaš za nekog sa decom i daš nam primer :))))
Zato sto ja nisam primer jer necu da se udajem....a ako bih srela nekog muskarca sa decom
i zelela da budem sa njim..prihvatila bih i njegovu decu ili dete
...zaista ne vidim u cemu je problem kod ovakvih stvari...

Majka je poginula u saobraćajnoj nesreći kada sam imao 4 godine. Otac sa nas dvoje ( sestra i ja ), se teško snalazio, upoznao je ženu koja nas je prihvatila kao svoje rođene i tako nas odgajala, puna ljubavi, nežnosti i nesebičnog požrtvovanja. HVALA JOJ !

Zaista imam odnos dubokog poštovanja prema osobama koje prihvataju decu partnera kao svoju sopstevnu.

Majka je poginula u saobraćajnoj nesreći kada sam imao 4 godine. Otac sa nas dvoje ( sestra i ja ), se teško snalazio, upoznao je ženu koja nas je prihvatila kao svoje rođene i tako nas odgajala, puna ljubavi, nežnosti i nesebičnog požrtvovanja. HVALA JOJ !

Zaista imam odnos dubokog poštovanja prema osobama koje prihvataju decu partnera kao svoju sopstevnu.

Svaka cast.....

Eternal evo ti primer.....za nauk i da zapamtis

To je divno ali...vi niste imali mamu...dok ovaj mali ima tatu:)

To je divno ali...vi niste imali mamu...dok ovaj mali ima tatu:)

Pošto bi neki da čuju primere dece sa očuhom, evo da kažem da postoje divni ljudi.
Dečak je rođen u vanbračnoj vezi, biološki otac je otišao u svet i udostojio dečaka par susreta.
Dečak živi sa očuhom, majkom i sestrom koja je dete njegove majke i očuha.
Majka je po svemu sudeći u nekoj konstantnoj depresiji (kakav je život imala nije čudno).
Očuh ih sve voli, čak mislim da najviše voli dečaka, vaspitava ga, štiti, pa je izrastao u osobu kakvom bi se svaki roditelj ponosio.

...uh...ne znam...ukoliko su roditelji zivi, zdravi i sa zeljom da se bave svojom decom ne bih se nametala previse...

...ukoliko bih dobila uz muza i klince i bivsu zenu koja je ujedno pozrtvovana majka, pokusala bih da izgradim prijateljski odnos i sa decom i sa njom, nikako ne bih volela da mi neko zamera da mu otimam dete...nikako zato mi je ovakav izliv emocija suvisan i nametljiv.

...drugacije bih postupila ukoliko bih dobila dete bez mame...

Imam jedan primer razvedenih u okolini, koji imaju koliko toliko prijateljski odnos zbog dece. To jest deteta. Dete je bilo sa majkom dok ona nije dobila ponudu da ode preko, kad je mali napunio oko 12 godina. Posle je ziveo sa ocem, macehom i polubracom. Funkcionisu, cuju se zbog klinaca, njih dve na primer. Nije to sad ne znam kakvo prijateljstvo, ali realno zbog tih klinaca trude se da budu ljudi.

Imam jedan primer razvedenih u okolini, koji imaju koliko toliko prijateljski odnos zbog dece. To jest deteta. Dete je bilo sa majkom dok ona nije dobila ponudu da ode preko, kad je mali napunio oko 12 godina. Posle je ziveo sa ocem, macehom i polubracom. Funkcionisu, cuju se zbog klinaca, njih dve na primer. Nije to sad ne znam kakvo prijateljstvo, ali realno zbog tih klinaca trude se da budu ljudi.

Znam i ja. Razveli su se, sin je ostao kod majke. Ona je sada vec desetak godina u vezi sa drugim muskarcem, a otac se ozenio i dobio drugo dete ali podjednako ucestvuje u zivotu prvog. Nekada se svi, mama, njen momak, tata, njegova zena, taj decak i polusestra nadju na rucku, na rodjendanima,... divan odnos. Ali, redak.

Back