Ocuh

Ko još počinje da živi sa osobom kojoj totalno ne veruje?
To mogu samo debili... naravno, svakome sve može da se desi, pa i to... neke ljude je stvarno teško upoznati...
Ali normalna majka to primeti i spreči...
Ne verujem da ikakav vid nasilja nad decom može da prođe, a da majka ne primeti, pa ni kad je u pitanju otac... meni nešto drugo nije jasno, kakav ti debil moraš biti da o tome ćutiš i ne reaguješ...

Tema je zenska paranoja. Smesno!
Nisu svi muskarci manijaci,... znam ... samo su vasi ocevi i braca fini, posteni, dobri muskarci koji postuju zene, svi ostali su skotovi. :dash: :roll:
Treba biti oprezan i dobro proceniti osobu koju hoces za brak.
Ali ne treba nista manje opreznosti pri izboru partnera kod prvog braka nego kod drugog. Zaebes se prvi put? Ebiga, svi gresimo, zivot ide dalje. Bila je pogresna osoba.
Negde postoji prava osoba za svakog od nas, srodna dusa, ako je nismo nasli, ne znaci da necemo nikad (ne znaci i da hocemo).
Ako je prvi brak bio sa pogresnom osobom ne znaci da ce i drugi, mozda je upravo ta druga osoba prava. Samo se kasnije pojavila. Nemaju svi srecu da upoznaju srodnu dusu sa 20 godina.

Devojke budite oprezne, ali manje paranoje.

Prilično sam iznenadjena većinom reakcija. Zar stvarno mislite da žena koja je imala jedan (pa i više) neuspešnih brakova treba da ostane sama.

I ja se cudim shvatanjima nekih.
Zasto bi bilo ko od nas trebao da ostane sam do kraja zivota zbog jednog pogresnog izbora u zivotu (pogresnog braka).
Zeznes se, isplaci se, preboli to i zivot ide dalje.
Covek tim sazri, drugacije sagledava zivot, ima drugacije ciljeve i shvatanja. Mozda se upravo tad pojavi pravi/prava. Zasto imati predrasude?!
Ako vec upoznas dobru osobu posle propalog braka, volite se, odgovara ti osoba,... bila bi glupost ispustiti takvu osobu.

Back