Ocuh

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.396
verovatno je bilo...

dakle da prijupitam dame i gospodu razume se ravnopravnost u svemu pa i u zelji da dominiraju na pdf zene :lol:

inspirisana filmovima posto u rl nisam susrela takve slucajeve (ili barem mislim da nisam)

zene imate cerku stasalu, tinejdzerku, a slobodne ste, trazite partnera, sa produzenim rokom trajanja, znaci neku ozbiljniji vezu, da li vam prolazi kroz glavu ideja da li je pametno dovesti nekog coveka od 40-tak god u zajednicki zivot sa vama i vasom cerkom od recimo 16 leta? da li bi se plasile da matori perverznjak ne proba nesto sa vasim cedom, ne daj sveta kravo ona sa njim....

To znači da muškarac koji ima sina tinejdžera i mlađu ženu treba da strahuje kako će pastorak i maćeha hopa-cupa?

Valjda se ne ulazi u vezu sa nekim kome ne verujemo? A te priče kako je očuh spopadao/silovao pastorku a majka nije znala, aha, kako da ne, majka uvek zna, samo ćuti i pravi se blesava iz sopstvenih interesa, straha ili nečeg petog. A bolesnici uvek biraju takve za koje znaju da neće reagovati i da će pre izbaciti ćerku iz kuće no muža.

Pa ne dovodi se tek tako neko u kucu, a narocito se ne odlucujes na zajednicki zivot na precac.
I sad da imam lepu cerku, treba da zivim u paranoji?

Pa to je uvrezeno misljene, pogotovo medj zenama.....ja imam cerku tinejdzerku, i sve zene su mi rekle da ja moram ceo zivot da ostanem sama, zbog nje. Jeer sta ako,nikad ne znas, ne mozes da znas dok ne pocnes da zivis s njim, oni se dugo kriju, opasno je, svi su oni isti, nikom ne moz da verujes...i sve slicno tog tipa.
Jednostavno, ne treba ni da razmisljam o tome.

Pa to je uvrezeno misljene, pogotovo medj zenama.....ja imam cerku tinejdzerku, i sve zene su mi rekle da ja moram ceo zivot da ostanem sama, zbog nje. Jeer sta ako,nikad ne znas, ne mozes da znas dok ne pocnes da zivis s njim, oni se dugo kriju, opasno je, svi su oni isti, nikom ne moz da verujes...i sve slicno tog tipa.

ma daaaj :sad2: kakvo je to vidjenje sveta
nisu svi muskarci takvi

kad bih imala makar sumnjicu,ne bih ni izlazila s takvim,a tek ne zivela s istim
pa sve i da nemam zensko dete :confused:

Ma naravno...samo je teorija da ne treba ni da izlazis, jer je musko......moze eventualno kres sema, ali kolkko god da je divan, ne upoznaj ga sa deteto ...nikad :neutral:

ne bih se ja ponovo vezivala tako, nema te ljubavi... bez obzira na dete
ne verujem da bih ikada mogla toliko da volim ponovo i da se upustim u pricu "zajednicki zivot", i sve iz pocetka
sanse nema

ne bih se ja ponovo vezivala tako, nema te ljubavi... bez obzira na dete
ne verujem da bih ikada mogla toliko da volim ponovo i da se upustim u pricu "zajednicki zivot", i sve iz pocetka
sanse nema

Isto i takoDže. Ali s obzirom na dete. Nikad to svojoj Đečici ne bih uradio.
I kad sam bio klinac, rekao sam to isto mojima - ako se razvedete, nemoj slučajno, ubiću vas, da se ponovo udajete-ženite jer ću sve da vas pobijem, a možete da se razvedete, što se mene tiče, odmah sutra.

ne znam, ono kad bi se nekim cudom desilo da naletim na nekog i da uhvatim sebe da razmisljam o zajednickom zivotu, ako vec ne bih imala poverenja u njega i ukoliko bih sumnjala da bi bio adekvatna zamena za oca, onda hebem ti ja to, nema tu ljubafi ni pravih emocija... kakav crni zajednicki zivot
a opet kad ne bih sumnjala, pitanje je koliko bih dopustila svom osecaju da kroji sudbinu moje dece
u stvari ni ne umem da razmisljam o tome a da ne koristim sterilne izraze poput adekvatan i zamena... nema sanse

To znači da muškarac koji ima sina tinejdžera i mlađu ženu treba da strahuje kako će pastorak i maćeha hopa-cupa?

Valjda se ne ulazi u vezu sa nekim kome ne verujemo? A te priče kako je očuh spopadao/silovao pastorku a majka nije znala, aha, kako da ne, majka uvek zna, samo ćuti i pravi se blesava iz sopstvenih interesa, straha ili nečeg petog. A bolesnici uvek biraju takve za koje znaju da neće reagovati i da će pre izbaciti ćerku iz kuće no muža.

i ja nesto ne verujem u te price kao majka ne zna a cerka nije smela da kaze...ma daj sta bre nije smela da kaze...ne mozes da me ubedis da u 21veku neko moro to da trpi....verovatno je htela, mislim cerka...za majku si ti vec rekla koji je slucaj

ne znam ovo u rl nisam slusala, osim novine, emisije, filmovi...

- - - - - - - - - -

eto vis...ima nas razni...a dobro mislile su za tvoje dobro....citamo svasta po novinama, tv...pa se covek zapita....

verovatno je bilo...

dakle da prijupitam dame i gospodu razume se ravnopravnost u svemu pa i u zelji da dominiraju na pdf zene :lol:

inspirisana filmovima posto u rl nisam susrela takve slucajeve (ili barem mislim da nisam)

zene imate cerku stasalu, tinejdzerku, a slobodne ste, trazite partnera, sa produzenim rokom trajanja, znaci neku ozbiljniji vezu, da li vam prolazi kroz glavu ideja da li je pametno dovesti nekog coveka od 40-tak god u zajednicki zivot sa vama i vasom cerkom od recimo 16 leta? da li bi se plasile da matori perverznjak ne proba nesto sa vasim cedom, ne daj sveta kravo ona sa njim....

To moze biti problem i sa muskim detetom. Mislim, bolesnici na sve strane. A neki se dobro kamufliraju.
Pre sam vise razmisljala o tome. kako dete raste, tako se manje time i opterecujem.
Mada, sanse da ponovo zivim sa nekim su minimalne. Ne znam sta se mora desiti pa da pocnem da razmisljam u tom pravcu. Prosto, ne vidim sebe tako.

To moze biti problem i sa muskim detetom. Mislim, bolesnici na sve strane. A neki se dobro kamufliraju.
Pre sam vise razmisljala o tome. kako dete raste, tako se manje time i opterecujem.
Mada, sanse da ponovo zivim sa nekim su minimalne. Ne znam sta se mora desiti pa da pocnem da razmisljam u tom pravcu. Prosto, ne vidim sebe tako.

ako ti je godiste u nicku onda je vreme tek pred tobom ;)

Primitivizam i gluposti.

E bas to htedoh reci, preduhitrila si me :)
Ko zna dal on nema afiniteta prema mladim lepim decacima...msm...
U Ljubljani su onomad psi rastrgli vlasnika. Ugledan lekar bio. Istraga pokazala da se seksualno izivljavao nad njima.
Sad kad bih o svemu tome mislila postala bih tezi paranoik i ne bih mogla ziveti normalno.

I onaj britanski Branko Kockica, što je priznao pedofiliju nakon 30 god. rada sa decom.

Ali, ne treba biti toliko paranoičan, inače bi čovek crkao sam kao pas, kada bi pravio barijere i bandere oko sebe i nikome ne bi dozvolio da mu priđe.
Ja ne bih, al ja sam tako nadrkan, po tom pitanju, rođen.

Nije pametno izložiti svoje dete a i sebe razdoru.Njoj drugi otac ne treba,ima svog.Ukoliko je umro,nije samo razvod uzrok nedostatka oca,bilo bi još gore,ko uopšte sme da pomisli da neki drugi muškarac preuzme njegovu ulogu.Uvek prvo i osnovno se valjda misli na dobrobit svog deteta.Nikad,ali nikad je ne bih izložila takvom iskušenju.Brakovi pucaju posle mnogo godina koje dvoje ljudi provedu zajedno,a na kraju ispadne da se ne poznaju.Kako biti sigurna u nekog koga poznaješ veoma kratko? Suludo.

Prilično sam iznenadjena većinom reakcija. Zar stvarno mislite da žena koja je imala jedan (pa i više) neuspešnih brakova treba da ostane sama. Pogotovo ako ima decu, tj. ćerku u tinejdžerskom dobu. Zašto bi obavezno taj način života bio bolji i za nju i za dete. Vrlo često se razvedena žena vraća kod svojih roditelja, a tu onda uvek ima problem autoriteta. Ako je ona patrijarhalno vaspitana da sluša roditelje, kakav ona onda može da bude autoritet za svoje dete i kako da je poštuje?
Ima primer moje dobre prijateljice. Razvela se kad je ćerka imala 2 godine i vratila kod roditelja. U početku nije radila, deca mala (sin imao 5 godina), nije ni imala neki izbor. I sve vreme, iako se zaposlila, deca porasla, a ona ostala kao jedno veliko dete koje mora da sluša svoje roditelje i da radi onako kako su oni zacrtali. I onda upozna tipa i posle 2-3 godine reše da žive zajedno i iznajmili su stan. Procvetala je! I ona i ćerka. (Sin je u medjuvremeu otišao da živi kod oca). Čovek ima tri svoje ćerke iz prethodnih brakova, a oni su konačno napravili pravu porodicu, gde njih dvoje odlučuju, gde se i dete pita i ima svoje obaveze i zaduženja u kući. Jedan sasvim normalan i prirodan odnos i život. Mnogo prirodniji nego što je život sa babom i dedom. Ćerka odlazi kod svog oca (u drugi grad), bude tamo ceo raspust, sin dolazi njima u posetu, ćerke od tog čoveka kad god požele su dobrodošle.
Pretpostavljam da ste vi koji smatrate da treba da ostane sama, mladi i da ne znate kako je teško biti sam. Zato nemojte tako olako da osudjete. Većina ljudi su dobri i pošteni, samo se o njima ne piše po novinama i ne prikazuju se na TV. Tamo vidimo samo patološke slučajeve, a na osnovu njih ne treba uopštavati i donosti zaključke.

Back