"....Oću svoj deo! Ja moram da znam šta mi pripada! Upamtićete vi mene!..."

Poruka
9.345
1587720170434.png

Evo šta se krije iz 100 EUR,".....al da nas lepo zamolite!...."

1. Idu izbori, vlast se ljuljuška, kako TAČNO izbrojati NAŠE i NJIHOVE?

2. Marketing agencije? Neeeeeeee........lažu kad return stisnu!

3. Hm? Mamac koji se teško odbija!

4. 100EUR!

5. Reći ćemo da svaka srećka dobija, a zapravo samo mi znamo istinu!

6. Reći ćemo da ne žele svi i onda savatovati da NAŠI odbiju! Jer su već dovoljno dobili.....

7. I....javljaće se samo NJIHOVI!

8. I tako ćemo znati tačno kako ćemo proći na izborima.....a kad to SAZNAMO e onda ćemo da vidimo za dalje!

9. A penzosi i korisnici soc. pomoći? Šta sa njima? Pa ništa oni svakako glasaju 98% ZA NAS!

10. Slučaj rešen! OĆU MOJIH 100EUR!

1587720293405.png

11. Kad JA budem bio načelnik odeljenja za analitiku u SBS-u, e onda znajte da se NEŠTO promenilo!

juče u 11.23 ....ebiga Cvijetinu, za jedan minut sam te ušio! Šta da ti kažem! Brže pij tu kafu!

https://direktno.rs/politika/269599/nacin-dodele-100-evra-provera-banke-sigurnih-glasova.html

Барышников : Cvijetin Milivojević
.......................1 : 0..................................

24. 04. 2020.11:24

"Način dodele 100 evra provera banke sigurnih glasova"
Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je danas da je najava kako će 100 evra država davati građanima samo ako to zatraže tefonskim putem, osim penzionera i socijalno ugroženih koji ih dobijaju automatski, "najednostavniji, najbrži" način da Srpska napredna stranka (SNS) faktički proveri ono što stoji u banci sigurnih glasova.

ja mislim da se njima samo ne daju pare pa zato stavili da se ljudi koji kao hoće prijave preko telefona jer znaju da će negde 50% njih izgubiti srpljenje kad naiđu na zauzete linije i odustati.
Ne,nego je to jos jedan nacin da ponize ljude,koji su ionako dovedeni do krajnjih granica.
Ja sam meni bliskima rekao,ko se prijavi odreci cu ga se preko novina.

Back