Ocu komsinicinu...

svracala mi komsinica malo pre na kaficu i dogovorili se da idemo sutra u rodni kraj u rodni kraj na sabor :D cim je pomenula zavicaj reko "DA" ;) taman mogu da potrazim opanke sa kramponima...ocu bidnem polarno slonce yeahhh :D a inace moram da prilozim slicicu jednu kao obrazlozenje zasto ma lozi komsiče...ima ovakvu...khhhhmmm...majcicu :D

SlonceIsBack:
svracala mi komsinica malo pre na kaficu i dogovorili se da idemo sutra u rodni kraj u rodni kraj na sabor :D cim je pomenula zavicaj reko "DA" ;) taman mogu da potrazim opanke sa kramponima...ocu bidnem polarno slonce yeahhh :D a inace moram da prilozim slicicu jednu kao obrazlozenje zasto ma lozi komsiče...ima ovakvu...khhhhmmm...majcicu :D
ljubi je cika picvajz u srce i levo i desno

SlonceIsBack:
...wibu :D jutro svima.evo imam jedan problem.kako naslov kaze komsinica je po sredi.mlogo me uzbudjava.zelim je pa makar iza coska.pito je ja..."daj mi malo"..."ma daj bre komso"..."pa dacu ti" ;) ...kako da je privolim...???

platni spisak i spisak stanara IZBEGAVAJ!
najgluplja stver koju mozes sebi da natovaris na ledja!
pzzz

kako ste divni.hvala na savetima :D al posle ovog vikenda sanse su mi drasticno opale...zatekla me kako se pijan *vatam sa njenom drugaricom...ne ide mi ovaj ljubavni zivot jbg.
@aom_nut sto da izbegavam?pa dobro bi mi dosla neka finasijerka ;)
@plava cigancica "ako imas petlju,ako imas herca pokloni mi bundu od nerca...""dolazi zima drugari hladna..." :D
@pile ja bi puslice ako moze...

Struja:
evo za rileta:

jednog zelenog dana
onog zelenog leta
kada je bela rada odlucila da cveta
neko je nekom rekao
najlepsi san sam stekao
podelimo ga na dvoje
sad pola sna je tvoje
spavajmo sanjajmo
znaci... kunem se da mi je to jedna od omiljenijih pesama ikada... ali najstvarnije... i tako sam srecan sto si me podsetila na istu sad... evo... ako ikada bude bilo pitanje na kvizu: ko je ulepsao riletu vece 24.10.2007? odgovor je sigurno: neko sa nikom - "struja"...

Back