# zamisli #
Zainteresovan član
- Poruka
- 467
pa posle zbog komšinice ježa u ledja ccccccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubi je cika picvajz u srce i levo i desnoSlonceIsBack:svracala mi komsinica malo pre na kaficu i dogovorili se da idemo sutra u rodni kraj u rodni kraj na saborcim je pomenula zavicaj reko "DA"
taman mogu da potrazim opanke sa kramponima...ocu bidnem polarno slonce yeahhh
a inace moram da prilozim slicicu jednu kao obrazlozenje zasto ma lozi komsiče...ima ovakvu...khhhhmmm...majcicu
![]()
ех, ниси јдини ... имам ја неке ту комшинице ......pa i ja bi moju komsinicu...ali se ne da....jbg...
SlonceIsBack:...wibujutro svima.evo imam jedan problem.kako naslov kaze komsinica je po sredi.mlogo me uzbudjava.zelim je pa makar iza coska.pito je ja..."daj mi malo"..."ma daj bre komso"..."pa dacu ti"
...kako da je privolim...???
SlonceIsBack:...wibujutro svima.evo imam jedan problem.kako naslov kaze komsinica je po sredi.mlogo me uzbudjava.zelim je pa makar iza coska.pito je ja..."daj mi malo"..."ma daj bre komso"..."pa dacu ti"
...kako da je privolim...???
znaci... kunem se da mi je to jedna od omiljenijih pesama ikada... ali najstvarnije... i tako sam srecan sto si me podsetila na istu sad... evo... ako ikada bude bilo pitanje na kvizu: ko je ulepsao riletu vece 24.10.2007? odgovor je sigurno: neko sa nikom - "struja"...Struja:evo za rileta:
jednog zelenog dana
onog zelenog leta
kada je bela rada odlucila da cveta
neko je nekom rekao
najlepsi san sam stekao
podelimo ga na dvoje
sad pola sna je tvoje
spavajmo sanjajmo