Ocu devojku

Znas sta sam zamisljao pred spavanje pre sinoc?!
Posto mi je san USA i doktorat iz hemije zamislio sam kako sam doso na 10 godina mature(posto na 5 nisam kao mogo mnogo sam bio zauzet), kao fora dolazim u extra kola extra obucen i dovodim sa sobom neku zgodnu Amerikanku od koje svima odpadaju muda:lol:
I tako samo hteo da ti kazem:P

pa sad...vetja je sansa da im dofuras...Kolosa s Rodosa npr....em je svjetsko cudo, em ga vise nema...:zper:
dovedi ti fino sebi/njima neku iz NR Kine/Somalije...druga generacija u Ameriki...od toga tje se redom onesvijeste...

kako je mene ovo rastuzzilo...ispada da je devojka neka naprava, neshto chime se podizze rejting u drushtvu, sanira dosada, ugadja samom sebi i reshava problem izlazaka...

a devojku treba da hochesh zato shto:
te njen osmeh chini srechnim
zzelish da je usrechish
da je volish
ti je sa njom srce puno

ljubav je davanje a ne zadovoljavanje potrebe, takeri nijedni!

pa sad...vetja je sansa da im dofuras...Kolosa s Rodosa npr....em je svjetsko cudo, em ga vise nema...:zper:
dovedi ti fino sebi/njima neku iz NR Kine/Somalije...druga generacija u Ameriki...od toga tje se redom onesvijeste...
:mrgreen::mrgreen:
kako je mene ovo rastuzzilo...ispada da je devojka neka naprava, neshto chime se podizze rejting u drushtvu, sanira dosada, ugadja samom sebi i reshava problem izlazaka...

a devojku treba da hochesh zato shto:
te njen osmeh chini srechnim
zzelish da je usrechish
da je volish
ti je sa njom srce puno

ljubav je davanje a ne zadovoljavanje potrebe, takeri nijedni!
Nisam bas tako mislio kao sto si ti shvatila:lol:

Back