- Poruka
- 91.505
Izbile mladice oko većeg stabla i ja presadio jednu na drugo mestu. Cenim da bih trebao da kalemim kad dođe vreme. A nemam pojma kako, šta, kada.
Ko zna?
Ko zna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja mušmulu volim.Bolje da kalemis nesto manje gnjilo
Da sam na tvom mestu, ja bih pre neke rasne kaubojke/kaugrlke volela, ali tvoja stvarAli ja mušmulu volim.
i unisti sve u okolini..total treba izbegavatisamo total i nema da brines![]()
i ja volim 10 sa lukom pa ne mere svaki danAli ja mušmulu volim.
ma zaboravi na total...
To ne raste na drvetui ja volim 10 sa lukom pa ne mere svaki dan![]()
Kako deluje total ?i unisti sve u okolini..total treba izbegavati
devastirajuceKako deluje total ?
Pa što ga ne zabrane ?devastirajuce
dokazano izaziva rak.
sadrzi glifosat
Kada je reč o ljudima, u izveštaju se navodi da se radi o „ograničenim dokazima“. Nešto kasnije predstavljen je i izveštaj UN u kome se kaže da je „malo verovatno“ da glifosat izaziva rak kod ljudi kada se unosi preko hrane, što je produbilo podele.
ali su ipak odlucili da ga zabraneKada je reč o ljudima, u izveštaju se navodi da se radi o „ograničenim dokazima“. Nešto kasnije predstavljen je i izveštaj UN u kome se kaže da je „malo verovatno“ da glifosat izaziva rak kod ljudi kada se unosi preko hrane, što je produbilo podele.
Nisuali su ipak odlucili da ga zabrane![]()
Sporan herbicid glifosat moći će još pet godina da se koristi u zemljama EU, ali i u Srbiji, iako je označen kao „verovatno kancerogen“ po ljude.
To se radi u kasnu jesen,ili rano prolece,kada vegetacija stoji.Izbile mladice oko većeg stabla i ja presadio jednu na drugo mestu. Cenim da bih trebao da kalemim kad dođe vreme. A nemam pojma kako, šta, kada.
Ko zna?
Izbile mladice oko većeg stabla i ja presadio jednu na drugo mestu. Cenim da bih trebao da kalemim kad dođe vreme. A nemam pojma kako, šta, kada.
Ko zna?
u februaru nadji plemku i nakalemi mozes i u avgustu na spavajuci pupoljak,imam lepe musmuleAli ja mušmulu volim.